Nagy-Britannia rohamos iszlamizálódása

A legnagyobb londoni egyetem azt tervezi, hogy betilthatja az alkohol árusítását az egyetemen azért, hogy igazodjon a muszlim diákok „kulturális érzékenységéhez”.

Malcolm Gillies

Malcolm Gillies a London Metropolitan University alkancellárja azt mondja, hogy nem lenne bölcs dolog ahhoz a „nosztalgikus” elképzeléshez „ragaszkodni”, amely szerint a diákok túlnyomó többsége azt akarja, hogy lehessen alkoholt kapni. Ehelyett úgy gondolja, hogy az egyetemnek figyelembe kellene vennie az eltérő véleményeket, vagyis a muszlimok véleményét, akik az egyetem 30 000 hallgatójának 20%-át adják.

„Sok diákunk olyan neveltetést kapott, amely az alkohol fogyasztását negatív dolognak tartja. Ezért újra kell gondolnunk, hogy hogyan tudunk idomulni ehhez a 21. századi dologhoz” mondta Gillies egy interjúban. „Nem akarjuk, hogy a többségi látásmód zsarnokoskodjon,” tette hozzá.

Gillies azon javaslatait, hogy átalakítsa az egyetem társadalmi életét, a diákok – nem meglepő módon – többnyire negatívan fogadták. Közülük sokan azt mondják, hogy az alkohol betiltásán a politikailag korrekt ámokfutás érezhető.

A muszlimok is elégedetlenek Gillies-szel. Ahelyett, hogy köszönetet mondanának a multikulturális aktivizmusáért, a muzulmánok azt mondják, hogy „sértőnek” találják a „hitük alapján történő általánosítást.”

A London Metropolitan University nem az első olyan intézmény Nagy-Britanniában, amely igyekszik elkerülni azt, hogy „megbántsa” a muszlimokat. Az igazság az, hogy alig van olyan nap, ahol a britek nem adnak fel valamit a kultúrájukból és hagyományaikból – nem beszélve az olyan jogaikról, mint a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás – annak érdekében, hogy megvédjék Nagy-Britanniát az iszlámtól.

Egy jelentés szerint, amelyet a Department for Education and Skills készített, és amely „Az emotív és ellentmondásos történelem tanítása”címet viseli, egyre több brit iskolában veszik ki a történelem tárgy tananyagából a zsidó holokausztot, azért, hogy ne sértsék meg a muszlim diákokat. A brit tanárok a középkori keresztes hadjáratokat – amelyekben a keresztények Jeruzsálem ellenőrzésének megszerzéséért harcoltnak a muszlim seregekkel – sem szívesen tanítják, mert az óra anyaga gyakran ellentmond annak, amit a helyi mecsetben tanítanak.

A brit szociális irodákban betiltották a sertést ábrázoló naptárakat és játékokat, nehogy megsértsék a muzulmánokat. Például a Dudley-i Tanács (Nyugat-Midlands) szociális ügyekkel foglalkozó osztályán dolgozóknak azt mondták, hogy távolítsák el, vagy fedjék le az összes sertésre emlékeztető dolgot, beleértve a játékokat, porcelán alakokat, naptárakat és még egy olyan törlőkendő-dobozt is, amely Micimackót és Malackát ábrázolta.

Nyugat-Yorkshire Batley városában, a Park Road-i Bölcsöde és Óvoda betiltotta az olyan meséket, amelyekben malac szerepel, mint például a „A három kismalac”, mivel az ilyen mesék sértik a muszlim gyerekeket.

Imádkozó muszlimok az Íd fesztivál alatt

Nottingham-ben, a Greenwood Általános Iskola nem tartotta meg a karácsonyi betlehemes játékokat, mert az egybeesett a muszlim áldozati ünneppel (Íd al-Adhá). Scarborough-ban, a Yorkshire Coast College eltávolította a karácsony és húsvét szavakat a naptárából, nehogy megsértsék a muszlimokat. Skóciában a Tayside-i Rendőrség bocsánatot kért, mert egy német juhász kölyökkutyát szerepeltetett annak a kampánynak a részeként, amelyben népszerűsíteni akarták az új, nem segélyhívásra létrejött számukat. A képeslapok potenciálisan sértőek a város 3000 fős muszlim közössége számára: az iszlám jogi hagyomány a kutyákat tisztátalannak tartja.

A Brit Lánycserkész szövetség új egyenruhát tervezett azon muszlim diákok számára, akiknek „kérdéseik” vannak a meglévő ruházattal kapcsolatban.

Ez volt az a kép, amit a hivatalnok elutasított

Sheffield-ben, egy öt éves kislány útlevelkérelmét elutasították, mivel az egyik hivatalnok azt mondta, hogy a fényképén a csupasz válla sértheti a muszlimokat.

Nagy-Britanniában a muszlim orvosoknak és ápolóknak lehetővé tették, hogy figyelmen kívül hagyják a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat által bevezetett szigorú higiéniai szabályokat, amit annak érdekében vezettek be, hogy megakadályozzák a szuperbaktériumok elterjedését a kórházakban. A változásra azután került sor, hogy a muzulmán nők tiltakoztak az ellen, hogy az útmutatásokban foglaltaknak megfelelően – amiket azért vezettek be, hogy csökkentsék a baktérium okozta, néha halállal végződő megbetegedéseket – felfedjék az alkarjukat.

Eközben Dél-Yorkshire egyik idősek otthonában meghalt egy idős nő, mivel Abdul Bhutto muszlim ápolónőnek be kellett fejeznie az imádkozást, mielőtt az elesett és a padlón vérző hölgynek a segítségére sietetett volna.

Oldhamben a városháza várótermében szoptató anyát megkértek, hogy hagyja el az épületet, mivel (ez egy „multikulturális” épület és) sérti a muszlimokat. Mellesleg a brit törvények lehetővé teszik a kismamák számára, hogy nyilvános szoptassanak.

Glasgow-ban, egy keresztény rádió show műsorvezetőjét kirúgták, miután egy muzulmán és egy keresztény között vita tört ki arról, hogy vajon Jézus „az út, az igazság és az élet.” Birmingham-ben két kereszténynek azt mondta a rendőrség, hogy „itt nem lehet prédikálni, mivel ez egy muszlim terület.” Cheshire-ben, az Alsager-i Középiskola két diákját megbüntette az egyik tanár, mivel a vallási oktatás részeként nem voltak hajlandóak Allahhoz imádkozni. Szintén Cheshire-ben történt, hogy egy 14 éves római katolikus lányt, aki az Ellesmere Port Katolikus Középiskolába járt, iskolakerülőnek bélyegezték meg a tanárok, mivel nem volt hajlandó úgy öltözködni, mint a muzulmánok és meglátogatni egy mecsetet.

Liverpoolban egy keresztény házaspár kénytelen volt eladni a hoteljét, miután egy muszlim női vendég megvádolta őket azzal, hogy az iszlámról kialakult vita során sértegették. Londonban, Rory Bremner politikai humorista azt mondta, hogy minden alkalommal, amikor ír egy vázlatot, ami az iszlámról szól, attól tart, hogy a saját halálos ítéletét írja meg. Ugyanakkor, a Scotland Yard azt mondja, hogy azok a muszlimok, akik cipőt dobnak egy másik személy felé, nem követnek el bűncselekményt, mert ez a gyakorlat iszlám szimbolizmus.

Kentben, a rendőrségnek megtiltották, hogy rákérdezzen a „keresztnévre”, mivel ez a kérdés sértheti a muszlimokat. A Kent-i Rendőrkapitányság 62 oldalas „A Hit és Kultúra Forrása” című útmutatója azt mondja a tiszteknek, hogy „személy- és családnevet” használjanak a „keresztnév” helyett.

Kelet-Londonban, Tower Hamlets városi tanácsának valamennyi választott tagjának azt mondták, hogy a muszlim Ramadán hónap ideje alatt a nappali órákban ne egyenek a városházán tartott találkozók során. Különleges intézkedések történtek azzal kapcsolatban is, hogy megszakítsák a Tanács üléseit azért, hogy a muzulmánok tudjanak imádkozni. Közben a tanács a karácsonyi party-t „ünnepi étkezéssé” nevezte át.

Leichesterben városközpontjában egy muszlim nőkből álló banda megtámadott és majdnem meggyilkolt egy nem-muszlim járókelőt. A politikailag korrekt bíróság elengedte őket, azzal az indokkal, hogy „muszlimként nincsenek hozzászokva az alkoholhoz.”

Máshol Nagy-Britanniában, egy nevelőanyát kivettek a szociális szolgáltatások nyilvántartásából, mert egy a gondozásában levő muszlim lánynak lehetővé tette, hogy áttérjen a kereszténységre. A hivatalnokok azt állítják, hogy a nő – aki az elmúlt tíz évben több mint 80 gyermek gondját viselte – nem teljesítette azon feladatát, hogy megőrizze a lány vallását, és le kell állnia a térítéssel. Úgy döntöttek, hogy a 17 éves lány hat hónapig nem mehet templomba.

A londoni Harrow Tanács nagy tiltakozást váltott ki azzal a bejelentésével, hogy a kerület 52 állami általános iskolájában kizárólag iszlám halal menü felszolgálását tervezi. A szülőket felháborította az, hogy olyan húst akarnak ráerőltetni a nem-muszlim gyerekekre, amelyet az iszlám saría törvényeknek megfelelően készítenek el. Eközben a British Airways repülőin felszolgált ételek is  hamarosan halal ételek lesznek. A légitársaság azt is mondja, hogy a muszlim alkalmazottak viselhetik a fátylat, de a keresztény alkalmazottak nem viselhetnek keresztet.

Nyugat-Yorkshire-ben egy villanyszerelőnek, aki egy wakefield-i lakásszövetkezetnek dolgozott, azt mondták, hogy ki fogják rúgni, amiért egy kis keresztet helyezett el az autója műszerfalán. A munkáltatója szerint a kereszt sértő lehet a muszlimok számára: „A Wakefield and District Housing (WDH) semleges álláspontot képvisel. Most már különböző vallások, új kultúrák vannak. Minden hitet és látásmódot tiszteletben kell tartanunk.”

Londonban a Hearthrow repülőtér egyik keresztény alkalmazottját azért rúgták ki, mert leleplezte a fundamentalista muzulmánok szisztematikus zaklatásait.

Leicesterben dühös muzulmánok azt követelték, hogy a Walkers – a PepsiCo tulajdonában levő brit snack ételgyártó cég – változtassa meg az ételösszetevők felsorolását, miután kiderült, hogy bizonyos fajta burgonya csipszek nyomokban alkohol tartalmazhatnak.

Nagy-Britanniában a muszlim busz- és taxisofőrök azt mondják a vak utasoknak, hogy nem szállhatnak fel a „tisztátalan” kutyájukkal a buszra. Az, hogy a vakvezető kutyákat vallási alapon nem engedik felszállni a buszra, annyira elterjedt, hogy a közelmúltban még az angol Felsőház is foglalkozott vele.

Readingbens egy nyugdíjast, aki rákban szenved, többször felszólítottak a sofőrök, hogy a vakvezető kutyája miatt szálljon le a buszról. Egy kórházban, és egy szupermarketben is ellenségességgel szembesült az állat miatt. Nottinghamben egy muszlim taxisofőr nem volt hajlandó elvinni egy vak embert, mert a vakvezető kutyája kíséretében volt. A taxist később £ 300-ra (kb. 100000 Ft-ra ) bírságolták.

Staffordban, egy muszlim taxisofőr nem volt hajlandó elvinni egy idős vak házaspárt egy élelmiszerbolt elől, mert a vakvezető kutyájuk társaságában voltak. Tunbridge Wells-ben, egy vak embert nem engedtek be egy indiai étterembe, mert a tulajdonos azt mondta, hogy a muszlim hite tiltja, hogy kutyát engedjen be az üzletébe.

Londonban egy buszsofőr megakadályozta egy nő felszállását a kutyájával együtt, mivel a buszon volt egy muszlim hölgy, akit „idegesíthet a kutya.” Amikor a nő megpróbált panaszkodni, az ajtók bezáródtak és a busz elhajtott. Amikor a következő busz is megérkezett, ismét megpróbált felszállni, de megint megállították, ezúttal azért, mert a sofőr volt muszlim.

Nagy-Britanniában, a vasútállomásokon a terroristák megtalálására kiképzett rendőrségi keresőkutyák többé nem érintkezhetnek muszlim utasokkal, miután sok panaszt érkezett azzal kapcsolatban, hogy ez sértő a vallásukra nézve. A rendőrség által mecsetek és muszlim lakások átkutatására használt keresőkutyákat bőr csizmákkal látják el azért, hogy elfedjék a mancsukat, így nem sértik meg a muszlimokat.

Egyes brit börtönökben a radikális muszlim bandák bevezették a saría törvényeket a nem muzulmán foglyokra vonatkozóan is, akik ezért nem hallgathatnak nyugati zenét, le kell venniük a női képeket a cellájukban, és fel kellett hagyniuk a kolbászevéssel. A bandák azt is megpróbálták, hogy erőszakkal áttérítsék a foglyokat az iszlámra.

Leedsben, egy magas biztonsági fokozatú börtönben több mint 200 muszlim fogoly több millió font kártérítést követel annak ellensúlyozására, hogy a Ramadán hónapban sonkás szendvicset szolgáltak fel a számukra. Azt mondják azzal, hogy olyan húst szolgáltak fel, amit az iszlám tilt, megsértették az emberi jogaikat. Ehhez hasonlóan a muszlim szexuális bűnözők a brit börtönökben azt kérik, hogy mentsék fel őket a börtönben zajló kezelési program alól, mert az iszlám szerint „a bűnözőknek nem kell beszélniük a bűncselekményről”

Eközben Nagy-Britanniában a muzulmán foglyoknak miután keresőkutyákkal végignézték a cellájukat, új ruhát és ágyneműt adnak. Az elítéltek azt mondják, hogy az iszlám jog szerint, ha az ágynemű és a börtönruha bárhol kutya nyálával érintkezik, ki kell cserélni. A kormány-rendelet értelmében a börtönőröknek egy csere készletet kell szétosztania minden véletlenszerű drogkeresés után azért, hogy a vallási diszkriminációt elkerüljék. A kutyák nem érinthetik meg az iszlám szent könyveit, a Koránt és más vallási tárgyakat sem. Az elítéltek speciális zsákokat kapnak, hogy megvédjék ezeket a tárgyakat.

Ugyanakkor, a brit kormány több ezer fontot költött az adófizetők pénzéből arra, hogy újjáépítse a börtön WC-ket, hogy a muszlim fogvatartottak nem kelljen úgy használniuk őket, hogy közben Mekka fele néznek. Az iszlám tiltja a muszlimoknak, hogy a Kiblah – az ima iránya – felé vagy annak hátat fordítva használják a toalettet. Muszlim nyomásra, akik azt állították, hogy oldalvást kell ülniük a börtön WC-n, a Home Office (brit belügyminisztérium) beleegyezett abba, hogy 90 fokkal elforgassák a már meglévő WC-ket.

A 2012-es londoni olimpiára látogató muszlimok fellélegezhetnek, mert az Olimpiai Park toalettjeit már eleve úgy építik meg, hogy miközben a budin ülnek ne kelljen Mekka fele nézniük.

Mindazonáltal a 2012-es londoni olimpia nem fog zökkenőmentesen zajlani, mert az olimpiai játékok egybeesnek a ramadánnal. 2012-ben a ramadán július 21 – augusztus 20-ig kerül megrendezésre, míg az olimpia július 27-augusztus 12-ig tart. A muszlimok kérték a játékok átütemezését.

Forrás:Gatestone Institute, Soeren Kern

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5206

Bejegyzés: on 2012. ápr. 25.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb, Soeren Kern. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes