Gázai dékán: Reméljük elfoglaljuk Andalúziát és a Vatikánt

Vessünk egy pillantást az iszlám –a világ legnehezebben érthető és gyakorolható vallásának – komlexitásásra: még azoknak is, akik teljes életüket a Korán tanulmányozásának és tanításának szentelték, valahogy az az őrült elképzelésük támadt, hogy valami köze lehet a háborúhoz, hódításhoz és a nem-muszlimok leigázásához.

A fenti videón Dr. Subhi Al-Yaziji, a gázai Iszlám Egyetem Korán Tanulmányok tanszékének dékánjával készített interjúból láthatunk részletet, amelyet az Al-Aksza televízióban sugároztak 2012. május 25-én:

Subhi Al-Yaziji: Andalúzia meghódítása egy régi álom, melyet a muszlimok büszkén reméltek és a jövőben is remélni fognak.

[…]

Bízunk Allahban és abban, hogy el fog jönni az a nap, amikor nem csak Palesztina felett fogunk győzedelmeskedni. Reményünk ennél távolabbra mutat – hogy a kalifátus zászlaját kitűzhessük a Vatikánra, a mai „Rómára” és Mohamed próféta hadiszának megfelelően: „Először Konstantinápolyt foglaljuk el, majd Rómát.”

Forrás: JihadWatch, MEMRI

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5393

Bejegyzés: on 2012. jún. 5.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes