Nicolai Sennels: A muszlimok ártatlansága egy dokumentumfilm, nem pedig szatíra

Muszlimok világszerte tiltakoznak „A muszlimok ártatlansága” című dokumentumfilm miatt. A film a prófétájukat gyermekmolesztálónak, nőcsábásznak és egy erőszakos bűnözőnek ábrázolja. Az eredeti iszlám források megerősítik, hogy Mohamednek egy kilenc éves kislánnyal volt szexuális kapcsolata, 13 felesége volt és véres háborúkat vívott a környező városokkal.

A film hogyan ábrázolja őket – és a valóságban hogyan viselkednek

Mindannyian észrevehettük azt a kínos tényt, hogy a tiltakozó muzulmánok nem tudtak semmilyen érvet felhozni a dokumentumfilm állításaival szemben. Úgy tűnik, hogy a bizonyítékok hiányában gyerekes ordítozáshoz, gyújtogatáshoz, robbantgatáshoz és ártatlan emberek megöléséhez folyamodnak, azon kétségbeesett kísérlet reményében, hogy elhallgattassák a kritikusaikat. A film és a muzulmánok energikus tiltakozása közötti hasonlóság valóban feltűnő. Az igazságot úgy tűnik nehéz meghallani. Említésre méltó, hogy annak a hitnek a követői, amely magát a béke vallásának nevezi, oly gyakran viselkednek erőszakosan, különösen akkor, amikor megpróbálnak bennünket meggyőzni arról, hogy a prófétájuk nem ösztönzi a muszlimokat erőszakra.

Annak érdekében, hogy szavazókra tegyenek szert és megtartsák a kapcsolataikat az olajtermelő országokkal, a (félre)képviselőink engednek a terroristák követeléseinek azáltal, hogy bocsánatot kérnek amiatt, hogy élünk a szólásszabadság jogával és azzal a már régóta tartó hagyománnyal, hogy egészséges kritikát és gyakran humoros hozzáállást tanúsítunk a vallásokkal szemben. Ugyanez történik, amikor a politikailag korrekt média követi a saría törvényeket azáltal, hogy nem mutatják meg a dokumentumfilm képeit akkor, amikor a róla szóló hírekről van szó. Rendkívül fontos lenne, hogy egy ilyen helyzetben a nyugatiakat erősnek tüntessék fel, de azáltal, hogy puhánynak állítanak be minket, olyanoknak, akik a fenyegetéseket komolyan veszik, a politikai döntéshozók valójában leállnak tárgyalni a terroristákkal – amely nem működik. Ha van egy dolog, amit a muszlimok gyűlölnek, és amitől még többet akarnak ártani, az a gyávaság jele. A békéltető politikusainkra és arra, hogy a média tisztelet mutat, nem úgy tekintenek, mint a megbékélésre való felhívásra, hanem úgy, mint a sebezhetőségre, amelyet ki lehet használni, ki is van használva és ki is lesz használva.

A félénk vezetőink viselkedése sértés annak a több százezer európainak és amerikainak, akik évszázadokkal ezelőtt életüket adták azért, hogy létrehozzanak és a brutális királyokkal és középkori vallási intézményekkel szemben megvédjék a humanista társadalmainkat, amelyek a szólásszabadságra és a világi törvényekre épülnek. Azzal, hogy nem állnak ki a fanatikusokkal szemben, akik úgy tűnik, hogy a muszlimok többségét teszik ki, a szavazóikat és a gyerekeinket sodorják veszélybe.

Nemsokára ez mindenki számára nyilvánvaló lesz.

Forrás: Nicolai Sennels, EuropeNews

Print Friendly, PDF & Email