Geert Wilders beszéde Malmöben 1. rész/2

Kedves barátaim, nagyon boldog vagyok, hogy ma itt lehetek közöttetek. Köszönöm Ingrid a meghívást, hogy beszédet mondjak a Svéd Szabadsajtó Társaság előtt. Senki nem fogja megakadályozni, hogy megtartsam a beszédemet Svédországban [baloldali és iszlám tüntetők megróbálták megfélemlíteni a szervezőket és a hely bérbeadóját].

Szeretem Svédország és az itt élő embereket. Az egyik nagy hősöm, Raoul Wallenberg az egyik honfitársatok volt. Wallenberg megtestesíti mindazt, ami jó és nagylelkű a svéd emberekben. Megvédte mások szabadságát és méltóságát. Megvédte azokat, akiket egy gonosz ideológia halálra ítélt. És mindezért saját életét is odaadta.

Nemrég, Erik Ullenhag integrációért felelős miniszteretek Hágába látogatott Wallenberg születésnapjának 100. évfordulója alkalomból. Ezt az alkalmat arra használta, hogy támadja a pártomat, a holland Szabadság Pártot.

Ullenhag miniszter azt mondta, hogy Svédországban egy olyan pártnak, mint amilyen az enyém soha nem lenne lehetősége arra, hogy befolyásolja a politikát. Kíváncsi vagyok, mi köze ezeknek a megjegyzéseknek Wallenberghez. De tudom, hogy Mr. Ullenhag téved: Hollandiához hasonlóan Svédországnak és minden nyugati országnak szüksége van egy olyan pártra, amely megvédi a szabadságot.

Mivel Svédországnak ugyanazok a problémái, mint Hollandiának, Dániának és a többi nyugati országnak. Mindannyian ugyanabban a csónakban evezünk. A szabadságunk veszélyben van. A politikusaink és az általában baloldali média szemet huny a szabadságot jelenleg fenyegető legnagyobb veszély előtt. Ez a veszélyt iszlámnak nevezik.

Az iszlám megparancsolja követőinek, hogy egy világméretű iszlám államot hozzanak létre, ahol mindenkinek a barbár iszlám törvények, a saría szerint kell élnie és ahol az iszlám ellenfelei halálra vannak ítélve.

Alekszandr Szolzsenyicin szokta mondani, hogy az igazság „ritkán édes, szinte mindig keserű.” De az igazságot meg kell hallgatni. A keserű igazság az, hogy ma az iszlám a legnagyobb fenyegetés a szabadságra. És a kellemetlen igazság az, hogy az iszlám már itt van.

Az iszlám jelenléte minden európai városban látható.

Malmöben is. Különösen Malmöben!.

Itt a lakosság 25%-a iszlám országokból származik – egész Skandináviában itt a legmagasabb ez az arány. Ezért jó, hogy itt lehetek. Ebben a nagyszerű városban, amely jobbat érdemel, mint amit jelenleg kap.

Még a nemzetközi média is írt az erőszak kitöréséről, a bandaháborúkról, a malmöi rendőrkapitányságok ellen elkövetett lövésekről és robbantásokról. Egy olyan városban, mint ez fontos, hogy meghallják az üzenetünket: Malmönek nem szabad behódolnia az iszlámnak. Malmönek annak kellene maradnia, mint ami az egész történelem során volt. Egy itt élő, dolgozó és családjukat nevelő emberek számára egy tisztességes, békés és biztonságos helynek. Egy szabad városnak.

Malmönek meg kell mutatnia a világnak, hogy az iszlamizációs folyamat megállítható. Ezért vagyok itt. Véletlen egybeesés, hogy ma van az idei hadzs, a Mekkába történő iszlám zarándoklat utolsó napja. Ez egy szimbolikus pillanat, hogy elmondjam, hogy itt az ideje megfordítani a folyamatot. És, hogy elmondjam, hogy mindezt meg lehet csinálni. De mindehhez először is le kell állnunk azzal, hogy úgy teszünk mintha nem lenne semmi probléma, mint azt oly sok újságíró és politikus mondja. Először is szembe kell nézni az igazsággal. Először is ki kell mondanunk az igazat azért, hogy mások is tudjanak róla.

Mielőtt tovább mennék, hadd tisztázzak le egy dolgot. Valahányszor bírálom az iszlámot, tévesen azzal vádol meg néhány ember, hogy gyűlölöm az embereket. Annak érdekében, hogy elkerüljük a félreértéseket, egyértelműen kijelentem, hogy egy ideológiát kritizálok és nem az embereket. Én nem utálom és nem akarok ártani senkinek. Teljes mértékben elutasítom az erőszak alkalmazását.

Valójában, a legfontosabb ok, amiért elutasítom az iszlámot, pontosan annak erőszakos jellege és azt a tényt, hogy káros az emberekre nézve, köztük a saját híveire, akiket gyűlölet helyett inkább sajnálni kellene, és akiknek segítenünk kellene abban, hogy felszabadítsák magukat az iszlám gonosz szörnye alól.

Széltében-hosszában bejártam az iszlám világot. Olyan országokban jártam, mint Törökország, Egyiptom, Tunézia, Szíria, Irán, Irak, Afganisztán, Indonézia. A „Halálra ítélve” című könyvemben  el tudjátok olvasni, hogy mennyire elbűvölt sok ember kedvessége, barátságossága és segítőkészsége. Ezek gyakran jó emberek, de az iszlám foglyai.

Mindig különbséget tesznek muzulmánok és az iszlám között. A legtöbb muszlim mérsékelt, a legtöbb muszlim nem erőszakos, de iszlám ideológiája veszélyes. A mérsékeltek az iszlámfasizmus barbár rendszerének foglyai. Nincs mérsékelt iszlám. Az iszlám csak kis mértékben  vallás. Elsősorban egy veszélyes ideológia. Az iszlám inkább politikai, semmint vallási jellegű: célja egy iszlám állam. Az iszlám totalitárius. Az iszlám nem önkéntes. Elrendeli, hogy azokat az emberek, akik elhagyják az iszlámot meg kell ölni. Ellentétben a valódi vallásokkal, azokra is kötelezettségeket ró, akik nem tagjai az iszlámnak.

Az iszlám veszélyes, mert arra szólítja fel a követőit, hogy a lehető legnagyobb mértékben utánozzák az úgynevezett prófétát, Mohamedet. Mohamed élete és cselekedetei jól ismertek a korabeli forrásokból.

Az iszlám saját forrásai beszélnek nekünk arról, hogy milyen gonosz volt Mohamed. Megtudhatjuk belőlük, hogy Mohamed egy hazug, nemi erőszakot tevő, pedofil, kínvallató, tömeggyilkos volt.

Mivel Mohamed bántalmazta a nőket, az iszlám néhány követője úgy gondolja, hogy mindez feljogosítja őket arra, hogy ugyanúgy bánjanak velük.

Mivel Mohamed hazudott és csalt annak érdekében, hogy előmozdítsa az iszlám előretörését, az iszlám egyes követői úgy érzik, hogy mindez feljogosítja őket arra, hogy ugyanezt tegyék. Az iszlámnak még külön szava is van a hazugságra: takíja.

Mivel Mohamed megölte az ellenfeleit, néhányan a követői közül úgy érzik, hogy mindez feljogosítja őket arra, hogy ugyanezt tegyék.

Mivel Mohamed kirabolta a nem-muszlimokat, néhány követője úgy érzik, hogy joguk van ugyanezt tenni. Ezt hívják dzsihádnak.

Néhány évvel ezelőtt, az egyik svéd újság interjút készített Petra Åkesson szociológussal, a malmöi iszlám fiatalokról közölt tanulmánya kapcsán. Åkesson rámutatott arra, hogy ezek a fiatalok egy olyan kultúrában nevelkedtek, amely magasztalja az iszlám fennhatóságát. Ennek következtében a jelentős részük a nem-muszlim hitetlenek elleni bűncselekményeket jogosnak, indokoltnak és engedélyezettnek tartja.

A mi kötelességünk, hogy leleplezzük Mohamedet, ezt 7. századi barbárt, aki írt egy olyan könyvet, amelyről azt mondta, hogy egy angyal diktálta neki egy olyan könyvből, amelyet Allah írt a mennyben. Az emberek Mekkában, a saját szülővárosában ismerték Mohamedet. Azt mondták róla, hogy őrült. A dühös Mohamed Medinába emigrált és a takíja és dzsihád segítségével elfoglalta a várost. Később visszatért Mekkába és seregeivel elfoglalta azt, és ott felszámolta a nyitottság és a vallási tolerancia hagyományát.

Mindenütt, ahol az iszlám megvetette a lábát, óriási emberi szenvedést hozott. Az iszlám nem minden követője viselkedik úgy, mint ahogy Mohamed tette. De néhány közülük igen. Minél több az iszlám az országban, annál erőszakosabbá és intoleránsabbá válik, és annál kevesebb lesz a szabadság.

Folytatás: Geert Wilders Malmöben 2.rész

Forrás: Geert Wilders honlapján

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5703

Bejegyzés: on 2012. dec. 17.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes