Pat Condell: Béke a Közel-Keleten

Ha komolyan érdekel bennünket a béke a Közel-Keleten, akkor fel kell hagynunk annak tettetésével, hogy Izrael egy racionális ellenséggel áll szemben, akivel képes tárgyalni, mivel ha ezt tesszük, akkor azzal támogatunk egy olyan hatalmas politikai hazugságot, amelynek gravitációs tere képes elhajlítani a valóságot.

Nem Izrael, hanem a Hamasz az, amely nemrég a Gázai övezetet egy háborús övezetté alakította, és ezt újból, meg újból, meg újból meg fogja tenni.

Őket nem érdeklik az ott élő emberek. Úgy tekintenek rájuk, mint akik a dzsihád érdekében feláldozhatók. Mit gondoltok miért nincsenek óvóhelyek a Gázai övezetben? Kivéve a “bátor” Hamasz harcosoknak, akik azt mondják, hogy jobban szeretik a halált, mint az életet, mégis menedékbe rohannak, amint jönnek a bombák, a gyerekeket és a nőket hátrahagyva azért, hogy megvédjék őket.

Nem gondoljátok, hogy mivel minden nap rakétákat lőnek a határon túlra, gondolniuk kellene arra, hogy megvédjék az embereket az elég valószínű válaszcsapástól?

Nem, ehelyett inkább luxushoteleket építenek azért, hogy elszállásolják azokat a naiv nyugati újságírókat, akikre lehet számítani abban, hogy hős áldozatokként mutassák be őket, az izraelieket pedig neonáci elnyomókként.

Valójában a Hamasz a náci, politikai programjuk gyakorlatilag megegyezik a hasonló öngyilkos felsőbbrendű téveszmével és a hasonló irracionális zsidógyűlölettel, ami csupán azért gyűlöli a zsidókat, mert zsidók. Valójában a nácik morálisan felette álltak a Hamasznak. Ők is elmebeteg gyilkos szemétládák voltak, de legalább nem használták pajzsként a saját népüket.

A Hamasz tojik a Gázai övezetben élő emberekre. Azt akarja, hogy megöljék őket, főleg a gyerekeket, akiknek a testéből nagyszerű propagandaanyagot lehet csinálni. Ezért teszik őket szándékosan a frontvonalba, mint egy olyan fegyvert, amit használat után el lehet dobni, vagy „mártírt csinálni belőlük” – ami az iszlám szépítő kifejezése arra, ha valaki a semmiért eldobja az életét.

Izrael békét akar, és mindig is azt akart. Egy modern, civilizált ország, és egy műszaki vezető hatalom. A legutolsó dolog, amit akar a háború. Ennek mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie. Izrael semmit sem szeretne jobban, mint hogy a Gázai övezet virágozzon és gazdagodjon, az ott élő emberek pedig boldogok és szabadok legyenek. Mindezt akár finanszíroznák is, ha ez működne.

Azonban a Hamasz nem akarja boldognak és szabadnak látni az embereket. Azt akarják, hogy szenvedjenek, és ezért a zsidókat okolhassák, mivel a Hamasz iszlám fanatikusokból, dzsihádistákból áll. Ugyanaz a mentalitás, amely az Ikertornyokba hajtott, és utána találjátok ki kit okoltak: a zsidókat. Megvesztegették az embereket, hogy válasszák meg őket, de miután hatalomra kerültek, rájuk erőszakolták a vallásukat. Gondolja bárki is, hogy még egyszer megválasztanák őket? Nos, ezt soha nem fogjuk megtudni, mivel ha egy iszlám kormányt megválasztottak, akkor azt örökre megválasztották és bárki, aki vitatkozni merészel ezzel, számíthat arra, hogy megölik és a testét az utcán egy motorhoz kötözve végigvonszolják – mint ahogy az a múlt héten a Gázai övezetben történt.

Ezek olyan emberek, akik annyira az érzéketlen és erőszakos vallásuk hatása alatt állnak, hogy érzéketlenek bármilyen erkölcsi illemmel vagy együttérzéssel szemben, és vidáman megölnek bárkit, aki pillanatnyi örömét úgy fejezi ki, hogy egy esküvőn énekel – mint ahogy az a múlt héten a Gázai övezetben történt.

Az ének nem törvényes az iszlám paradicsomban, az öröm tiltott, a boldogság haram [az iszlám saría által tiltott]. Alapító okiratukban a Koránból idéznek, különösen azokat a részeket, amelyek a zsidók megöléséről szólnak. Ez egy nagy kedvenc: azt tanítják a gyermekeiknek, hogy a legnagyobb dolog, amire vágyhatnak, hogy úgy haljanak meg, hogy közben zsidókat ölnek.

És ezek lennének azok az emberek, akikkel az izraelieknek tárgyalniuk kellene?

Egyszerűbb lenne egy csörgőkígyóval tárgyalni.

Tegyük fel, hogy te vagy az izraeli miniszterelnök. Mit tennél? Hogyan tárgyalnál olyan emberekkel, akik téged és a hozzád hasonlókat minden áron holtan akarnak látni, és akiknek az álláspontjával nem lehet vitatkozni? Területet adnál nekik? Felszámolnád a telepeket? Mindezt már megpróbálták és nem működött. Vagy ezt nem mindenki vette észre? Izrael felszámolta a telepeket és több ezer embert kilakoltatott, amikor visszavonult a Gázai övezetből. Mindezért cserébe mit kaptak? Rakétákat és bombákat, mind a mai napig. Tehát nyilvánvaló, hogy a telepek felszámolása nem működik. Mi van még a tarsolyban? Közvetítés? Diplomácia? Újrakezdeni a békefolyamatot? Jee, álmodozz! Nincs békefolyamat, és soha nem is lesz, amíg a Hamasz a közelben van, mivel nincs olyan, hogy egy oldalú érme. A Hamasz világossá tette, hogy nincs szándékukban a békéről tárgyalni, soha. Ez le van írva az alapító okiratukban. Nézzétek meg!

A béke nem lenne összeegyeztethető az iszlámmal. Nincs tárgyalás és nem hagynak fel a dzsiháddal (ez is benne van az alapító okiratban) addig, amíg minden zsidót a Közel-Keleten el nem üldöztek, vagy meg nem öltek. Ezt akarják, és ez nem képezi tárgyalás alapját.

Miért tettetjük, hogy valami mást akarnak?

Az alapító okirat megtiltja, hogy bárki is a békéről tárgyaljon. Tehát ha valaha is béke lesz, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a Hamasz gyorsan véget fog vetni ennek.

De ne vegyünk tudomást minderről és tegyünk úgy, mintha mindez csupán a területről és a politikáról szólna, és legyenek tárgyalások. Legyen még egy értéktelen megállapodás. Üljenek ismét asztalhoz és fussák le ugyanazokat a köröket és aztán ítéljenek oda mindenkinek Nobel-békedíjat. Úgy kell tenni, mintha valamit csinálnának, mégha ez valójában semmi. És hát mindennek a semmi lesz az eredménye, mert az olyanokkal való tárgyalás, mint a Hamasz, olyan, mintha fényt öntenénk egy fekete lyukba. Ők semmi áron nem akarnak békét. Zsidóvért akarnak, ennyi. Ezért törnek meg minden tűzszüneti megállapodást. Ezért áldozható fel a saját népük. Ezért van az, hogy a velük való megállapodás még annyit sem ér, mint az a papír, amire azt írták. Ezért nincs „két állam megoldás”,és ilyen nem is lesz egészen addig, amíg a Hamasz létezik. Ezért kell őket döntően és véglegesen legyőzni, különben ennek a bolondok házának soha nem lesz vége. Megszabadulni ezektől a fanatikus, erőszakos barbároktól az egyetlen módja annak, hogy a palesztinok valaha is valóban felszabaduljanak. Ha VALÓBAN törődünk a békével, akkor elég őszintének kell lennünk, hogy ezt beismerjük.

Forrás: YouTube

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5708

Bejegyzés: on 2012. dec. 18.. A bejegyzés kategóriái: Pat Condell. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes