Az EU arra használja a válságot, hogy még nagyobb hatalomra tegyen szert

Az EU számára mindez a hatalomról szól. Természetesen az EU tudott a gyenge – különösen a dél-európai – gazdaságokról, de bármilyen más maffia szervezethez hasonlóan kihasználta a helyzetet, még több pénzt adott nekik, így mindezt ürügyként tudja használni arra, hogy hatalmat gyakoroljon az eladósodott nemzetek felett.

Nem meglepő módon az Unió saját mézes bödöne volt az, amely arra csábította a populista és opportunista – és főleg baloldali – politikusokat, hogy kockázatos terveket szőjenek a jövőre nézve, mert tudták, hogy nekik kell majd osztozniuk a túlnövekedett jóléti szolgáltatások és az eurózóna többi országának alacsony termelési költségein – ahogy azt a „segítőkész” EU megígérte.

Olyan szabályokkal, amiket egy önjelölt bizottság hajtat végre, egy olyan elnökkel az élén, akinek a nevére kevesen emlékeznek, az EU szélesre tárta a nemzeti határainkat és arra kényszerít bennünket, hogy több millió olyan emberrel éljünk együtt, akiknek teljesen más értékrendszere van.

A cél az, hogy eltöröljék a nemzeti identitásunkat, ezáltal kevésbé érezzük otthon magukat a saját országainkban, így egy olyan európai szuperállam felé haladunk, amelyet egy olyan önmagukat megválasztott politikailag korrekt politikusok zárt köre irányít, akiknek az a dédelgetett álma, hogy egy kismértékben korszerűsített szovjet típusú társadalmi modellt állítsanak fel a több százmillió „tudatlan” állampolgár feje fölé.

A totalitáriusok szerencséjére a több tízmillió muszlimnak, akiket behívtak az országainkba, 90 százaléka a szocialistákra szavaz, mivel a szocialisták a sáriát követik, lazább bevándorlási szabályokat vezetnek be, és több pénzt adnak olyan embereknek, akik vagy túlságosan beltenyészettek, vagy a szüleik, a kultúrájuk és a vallásuk rosszul képzi őket, vagy bűnözők, vagy elnyomják őket és / vagy lusták dolgozni.

Továbbá a muszlimok kevésbé ismerik és kevésbé érdekli őket a demokrácia, ezáltal a brüsszeli totalitáriusok szemében tökéletes polgárok.

Nemsokára visszatérünk a középkorba, amikor is egy olyan politikailag beltenyészett csoport hozza a döntéseket, akik nem érintkeznek az emberekkel és akiket nem érdekelnek az emberek.

Ironikusan, a dhimmi politikusok az Unió jól fizető vonatán biztosak lehetnek abban, hogy amennyiben az iszlám – amelynek nem tudnak eleget adni – ezen a kontinensen valaha hatalomra kerül, ők lesznek az elsők, akiket ki fognak végezni.

Olyan nem iszlám vezetők megölése, akik istentelen törvényeket alapján irányítanak alapvető magatartási kódex az iszlám saríában és az iszlám hagyományokban.

Mielőtt azonban mindez megtörténne, reménykedjünk abban, hogy az országaink használni fogják azt, ami még megmaradt a demokráciából és kilépnek az EU-ból – amit az fog követni, hogy fujjoló tömegek várják majd a zsíros tokájú, drága ruhákban és Gucci táskákkal a bíróságra érkező férfiakat és nőket, akiket azért állítanak bíróság elé, mert szembe mentek a nemzeti alkotmányainkkal azáltal, hogy eladták a nemzeti jogainkat és a demokráciát.

Nos, nem lenne mindez szép látvány?!

Nicolai Sennels

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5725

Bejegyzés: on 2013. jan. 9.. A bejegyzés kategóriái: Eurábia, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes