„Kétségtelenül veszélyt jelentünk a nyugati demokráciára”

Franciaország, 2012 nyara

Mindig szórakoztató hallani, hogy miközben a muszlimok arra panaszkodnak, hogy a diszkrimináció áldozatai, ugyanazzal a levegővétellel már azt fejtegetik, hogy hogyan fogják lerombolni a rendszerünket és alávetni bennünket az iszlám totalitárius rendszerének.

Abu Izzadeen (Sharia4UK): „A valóság az, hogy ha francia muzulmán vagy, akkor másodosztályú vagy harmadosztályú állampolgár vagy. Az iszlám a Nyugat jövője, Párizs jövője, Franciaország és Európa jövője. Az iszlám egyenként fogja megdönteni ezeket a fővárosokat. Az iszlám ott van az utcán, az újságokban, beszélnek róla. Azért beszélnek róla, mert kihívást jelent a rendszer iránt, az iránt az életmód iránt, ahogy az emberek ma élnek. Egy alternatíva. Hiszem, hogy minden bizonnyal veszélyt jelentünk a nyugati demokráciára. Nem a fegyverek, hanem az ideológia miatt.”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5803

Bejegyzés: on 2013. jan. 14.. A bejegyzés kategóriái: Franciaország, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes