Melbourne, Ausztrália: Geert Wilders beszéde 2. rész

A beszéd első fele itt olvasható.

Hollandiában vannak olyan börtönök ahol a padlón nyilak jelzik Mekka irányát, börtönök, ahol csak halal ételeket szolgálnak fel. Az iszlám ügyvédeknek nem kell felállniuk, amikor a bíró belép a tárgyalóterembe. Vannak olyan iskolák, amelyek bezárnak az iszlám ünnepek alatt. Műalkotásokat távolítanak el a középületekről, nehogy megsértsék az iszlámot. A nőknek és férfiaknak külön uszodai időpontok, külön színházi előadások vannak. Az időseket otthon gondozó ápolónők nem ápolhatnak férfiakat, mivel az iszlám tiltja, hogy egy nő megérintsen egy férfit, stb..

Iszlám és iszlám-barát csoportok rángatnak bíróság elé embereket, egyszerűen azért, mert gyakorolják a szólásszabadsághoz való törvényes jogukat. Ezt hívják jogi dzsihádnak. Az olyan emberek, mint én, Lars Hedegaard Dániából, és Kanadától Ausztriáig sokan mások végtelen időt, energiát és pénzt felemésztő bírósági tárgyalásoknak voltak kitéve azért, mert kimondták az igazságot.

Ahhoz, hogy megértsük az iszlám természetét, meg kell értenünk annak alapítóját, a Korán szerzőjét, Mohamedet. Az embereknek kényelmetlen erről beszélniük, de nekünk muszáj, mert Mohamed 1,5 milliárd ember példaképe. Az iszlám szerint Mohamed az a tökéletes ember, akinek életét utánozni kell. Ennek következményei borzalmasak, aminek nap, mint nap szemtanúi lehetünk.

Az iszlám 1,5 milliárd ember példaképének mutatja be Mohamedet. Szerencsére a többségük nem követi ezt a példát. Az a tény, hogy az iszlám utánzandó példaképként mutatja be Mohamedet, kötelez bennünket arra, hogy beszéljünk a jelleméről és azokról a dolgokról, amiket tett.

Az olyan iszlám szövegek, mint például a Sira – Mohamed életrajza -, és a Hadisz – Mohamed életének leírása, kortársai beszámolója alapján -, azt mutatják, hogy ő egy medinai rablóbanda kegyetlen vezetője volt. Lelkiismeretfurdalás nélkül fosztogattak, gyilkoltak és nőket erőszakoltak meg.

A források kegyetlen orgiákról számolnak be, amelyek során több száz ember torkát vágták el, kezeiket és lábaikat levágták, szemeiket kivájták és egész törzseket mészároltak le. Erre példa 627-ben a zsidók kiirtása Medinában. Mohamed maga is részt vett a férfiak lefejezésésben. A nőket és gyermekek eladták rabszolgának. Bizonyára tudjátok, hogy Mohamed feleségül vett egy 6 éves kislányt, Aisát, és a házasságot akkor hálták el, amikor a lány 9 éves volt. Manapság az országainkban egy ilyen pedofil nagyon hosszú időre börtönbe kerülne.

Az iszlám erőszak nem társadalmi és politikai sérelmekből fakad, mint amit a politikailag korrekt források állítanak. Az iszlám erőszak közvetlenül az iszlámból és Mohamed példájából származik.

Mivel Mohamed az iszlám előrehaladása érdekében hazudott és csalt, egyes követői úgy érzik, hogy joguk van ugyanezt tenni. Az iszlámnak még külön szava is van erre. Ezt úgy nevezik takíjja.

Mivel Mohamed az iszlámot terrorcselekményeken keresztül terjesztette, néhány követője ugyanezt teszi.

Mivel Mohamed létrehozott egy iszlám államot, néhány követője kötelességének érzi, hogy ugyanezt tegye.

Mivel Mohamed az őt kritizálókat és iszlám államának kritikusait meggyilkoltatta, néhányan a követői közül kötelességüknek érzik megölni mindenkit, aki Mohamedről és az iszlámról kifejti véleményét.

Nem véletlen, hogy a világon minden iszlám állam a szólásszabadság megkurtítását követeli és hogy tiltsák be az iszlám és prófétájának kritizálását. És mégis, a mi feladatunk, hogy felszólaljunk, és elmondjuk az igazat.

Bárki, aki az iszlámot és Mohamedet kritizálja hatalmas veszélybe kerül. Bárki, aki megpróbál elszökni az iszlám és Mohamed befolyása elől, azzal azt kockáztatja, hogy halálra ítélik. Nem tudjuk tovább elfogadni ezt a helyzetet. Nagy szükség van Mohamed valódi természetéről és jelleméről szóló nyilvános vitákra, ez akármennyire is kényelmetlen lehet néhány ember számára.

Az iszlám és Mohamed megértése fontos tanulságul szolgálhat a jelenlegi helyzetünk megértése szempontjából. Ez a harmadik fő téma, amivel szeretnék foglalkozni: a tanulságok Ausztrália számára.

Fontos, hogy megértsétek, hogy az iszlám napjainkban túlnyomórészt az iszlám országokból történő bevándorlás révén terjed. Mohamed maga is a bevándorlás módszerével foglalta el Medinát. Vagy a hidzsra révén, ahogyan azt az iszlámban nevezik.

A hidzsra a dzsihád egyik eszköze. Ez egy olyan eszköz, amelyet az iszlám arra használ, hogy uralkodjon a szabad világ felett.

Tehát annak érdekében, hogy megállítsuk az iszlamizációt, le kell állítanunk az iszlám országokból történő bevándorlást – ahogy ezt megpróbáltuk megtenni Hollandiában, ahol a pártom legfontosabb pontja ez. Elég volt.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy nehézkes üzenet egy olyan országban, mint Ausztrália. Az országotok a bevándorláson keresztül jött létre. Ausztrália 22 millió lakosának több mint egynegyede a tengerentúlon született.

Számos országból és kontinensről jöttek Ausztráliába. Őket szívesen látták, mivel gazdagították, megerősítették Ausztráliát.

A Hollandiából és számtalan más országból érkező bevándorlók segítettek abban, hogy Ausztrália azzá váljon, ami. Ausztrália több mint 300000 holland származású ember otthona.

Ezek a hollandok soha nem okoztak semmilyen problémát, mivel nem hoztak magukkal egy olyan ideológiát, amely megtiltja a nem hollandokkal történő barátságot, mely megparancsolja nekik, hogy gyűlöljék a nem hollandokat, és hogy hódoltassák be vagy öljék meg őket.

A honfitársaim nem azért jöttek, hogy a saját kultúrájukat ráerőltessék a nem holland ausztrálokra. Ők beolvadtak az ausztrál társadalomba, ezáltal gazdagították azt.

Ma Európa is több millió bevándorlóval néz szembe. Sajnos közülük sokan se nem erősítik, se nem gazdagítják a társadalmainkat, mert sokan közülük elutasítják az asszimilációt és a nemzeteinken belül egy párhuzamos társadalmat hoznak létre. Nagyon sokan közülük iszlám országokból érkeztek Európába. Európa egy iszlamizációs folyamat kellős közepén van, az Észak-Afrikából, Törökországból, a Közel-Keletről és az iszlám világ többi részéről, mint pl. Szomáliából történő bevándorlás következtében.

Az iszlám országok az Iszlám Konferencia Szervezetéhez tartoznak. Ez a legnagyobb és a legnagyobb Izrael-gyűlölő szavazati blokk az ENSZ-ben. 1990-ben elfogadta az Emberi Jogok Kairói Nyilatkozatát, ahol az emberi jogokat a saría jog alapján határozzák meg. Ez a nyilatkozat felszólít azok halálbüntetésére, akik elhagyják az iszlámot, vagy megsértik az iszlámot, Mohamedet vagy a Koránt.

Pártom politikai programjában van egy másik fontos pont is. Ez az országunkban ellenállni a saríának vagy iszlám jognak.

Hadd magyarázzam meg ezt. Amikor az emberek egy másik országba költöznek, akkor integrálódnak, keverednek az ott élőkkel, asszimilálódnak. Ez a dolgok természetes rendje.

Amikor iszlám országokból érkező bevándorlók a nyugati országokban letelepednek, akkor egy nem szabad társadalomból érkeznek egy szabad társadalomba. Az emberek mindig előnyben részesítik a szabadságot a zsarnoksággal szemben. Ez az emberi természet.

Ha a dolgok normális renben zajlanának le, akkor az iszlám országokból érkező bevándorlók gyengítenék az iszlámot.

A nyugati szabadságjogokkal való kapcsolatuk ahhoz vezetne, hogy az iszlám emberek elhagyják az iszlámot. Azonban egy a saríán alapuló párhuzamos társadalom létrehozásán keresztül – látjuk, hogy ez Európa-szerte történik, ügyeljetek arra, hogy ez ne történjen meg Ausztráliában – az iszlám továbbra is ellenőrzése alatt tudja tartani a foglyait.

Az iszlám társadalmakban – beleértve a nyugati iszlám enklávékat – szigorú társadalmi ellenőrzést gyakorolnak, amely utal az iszlám totalitárius jellegére.

Barátaim, azért vagyok itt, hogy figyelmeztessem Ausztráliát. Tanuljon az európai leckéből. Minél több az iszlám a társadalomban, az annál kevésbé civilizáltabb és annál kevésbé szabadabb.

Hogy jutottak az európaiak a jelenlegi helyzetbe? Ez részben a mi hibánk, mert ostobán elfogadtuk a kulturális relativizmus ideológiáját. A kulturális relativizmus sokkal rosszabb, mint a multikulturalizmus. A kulturális relativizmus a legnagyobb politikai betegség, amellyel az országainkban ma szembe kell néznünk.

Büszkén mondom – és nem érdekel, hogy az embereknek ez tetszik, vagy sem -, hogy a kultúránk, amely az olyan zsidó-keresztény és humanista értékeken alapul, mint a szabadság, a demokrácia és a tolerancia, sokkal jobb, mint az iszlám kultúra. Büszke vagyok erre.

Ne csukjuk be a szemünket az előtt a tény előtt, hogy Európában és Ausztráliában új mecsetek és iszlám központok épülnek. Bármely jelentősebb európai városban találkozhatunk halal üzletekkel és fejkendőt vagy burkát viselő nőkkel.

Két évvel ezelőtt történt, hogy az iszlámra áttért Carnita Matthews Új-Dél-Wales-ben megúszta a börtönbüntetést, mert a hatóságok nem tudták bebizonyítani, hogy ő volt az a burkát viselő személy, aki hamis tanúvallomást tett a rendőrségen.

Nyissátok ki az újságokat, ahol szörnyű történeteket olvashattok olyan nőkről, akiket agyontapostak, akiknek megcsonkították a nemi szervét és találkozhattok becsületgyilkosságokkal is.

Ezt el kell mondanunk, mivel ez az egyetlen eszköz, amivel rendelkezünk. Kitartunk a meggyőződésünk mellett, de soha nem nyúlunk az erőszakhoz. Mi elítéljük az erőszakot. Az iszlámot pontosan annak erőszakos természete miatt utasítjuk el. Hiszünk a demokráciában.

Mi Aleksander Szolzsenyicin, Jelena Bonner, Lech Walesa és Ronald Reagan hagyományát követjük. Ezek a hősök meggyőződésük erejével győztek le egy totalitárius ideológiát, és nem használtak mást, csak a szavak erejét.

Ahogy azt az ex-muzulmán, iszlámkritikus Ali Sina mondta: „Nem kardot emelünk a sötétség ellen, hanem felkapcsoljuk a villanyt.” Így van ez. Mi meggyújtjuk az igazság fényét. És az igazság szabaddá tesz. Az igazság az, hogy míg a muszlimok képesek magukévá tenni a szabadságot, az iszlám nem.

Senki ne mondja, hogy az iszlám tiszteletben tartja a szabadságot. A szabadság és az iszlám összeegyeztethetetlen.

Senki ne mondja, hogy az iszlám a béke vallása. Az iszlám az erőszak ideológiája.

Senki ne mondja, hogy tolerálni kell az intoleránst. Nem szabad tolerálni az intoleránst és el kell kezdenünk intoleránsaknak lenni azokkal szemben, akik nem intoleránsak velünk szemben.

Le kell állítanunk az újabb mecsetek építését. Elég volt.

Nem akarunk több bevándorlást az iszlám országokból, van már elég iszlám így is.

Ha egy bűnöző bevándorló vagy, akkor ki kell hogy utasítsunk! Ha a bevándorlók nem követnek el bűncselekményeket, akkor mindenki mással egyenlők. De ha bűncselekményeket követnek el, akkor csomagolhatnak.

Nagyon gyakran a békéltetők (appeasers) maguk a kormányok, akik félnek az iszlám radikálisoktól, mivel erőszakkal és zavargásokkal fenyegetnek meg mindenkit, aki az intoleráns ideológiájukkal konfrontálódni mer. Ma szemtanúi lehetünk annak, hogy hogyan tűnik el a szabadság. Eltűnik, mert a gyáva politikai elit nem hajlandó megvédeni azt. Ezt nem fogadhatjuk el.

Barátaim, meg kell változtatnunk a dolgok folyását.

Minden egyes nap küzdenünk kell az iszlamizáció növekvő dagálya ellen, ki kell mondanunk az igazat, még akkor is, ha az ellenfeleink szélsőségesnek nyilvánítanak bennünket, még akkor is, ha bíróság elé rángatnak és halállal fenyegetnek meg minket.

Ha nem helyezkedünk szembe az iszlámmal, akkor mindent el fogunk veszíteni: a szabadságunkat, a identitásunkat, a demokráciánkat, a jogállamiságunkat, és minden szabadságjogunkat.

Véget kell vetnünk a kulturális relativizmus betegségének és büszkén ki kell jelentenünk: a zsidó-keresztény és humanista elveken alapuló nyugati kultúra sokkal jobb, mint az iszlám kultúra. Csak akkor leszünk hajlandóak megvédeni a saját identitásunkat, ha erről meg vagyunk győződve.

Meg kell követelnünk, hogy a bevándorlók elfogadják az ausztrál értékeket, nem pedig fordítva.

Támogatnunk kell az üldözött keresztényeket az iszlám világban. Izraelt is támogatnunk kell. Izrael a dzsihád frontvonalában helyezkedik el. Azáltal, hogy segítjük Izraelt a túlélésben, magunkat is segítjük.

De ami az összes közül a legfontosabb – és a beszédem végső üzenete ez -, meg kell védenünk a szólásszabadságot. Minden más ettől függ.

Nem tudjuk kijavítani a hibáinkat, ha nem beszélhetünk róluk.

Aggodalomra van okunk, ha a szólásszabadság lerombolása az ára annak, hogy alkalmazkodjunk az iszlámhoz. Valami nagyon rossz, ha azok, akik tagadják, hogy az iszlám a probléma nem adnak nekünk jogot arra, hogy erről beszéljünk.

A nyilvános vitákat nem szabadna, hogy fenyegetések fojtsák el. Épp ellenkezőleg, a nyilvános vitákat támogatni kellene. És mindenki számára lehetővé kellene tenni, hogy szabadon kifejtse véleményét. Európában és Ausztráliában ezért mindenképpen szükség van az amerikai alkotmány első kiegészítéséhez hasonlóra, amely maximális szólásszabadságot biztosítana a számunkra.

Barátaim, van remény, ha legyőzzük a félelmet és elkezdjük hirdetni az igazságot.

Ha hallgatunk, biztosak lehetünk abban, hogy az egyik vereség a másik után fog következni. De ha kimondjuk az igazságot, akkor képesek leszünk megfordítani a dolgok menetét, és a sok közül ez lesz az első győzelmünk.

Igen, barátaim, van remény. De csak akkor, ha feladjuk a félelmeket és ki merjük mondani az igazságot.

Ahogy Ronald Reagan mondta: „A jövő nem a nyúlszívűeké.”

Ausztrália jövendőbeli szabadsága, gyermekeitek szabadságjogai tőletek függnek.

A múltban az ANZAC [Australian and New Zealand Army Corps] szelleme segített, hogy Európa szabad maradjon. Az ANZAC szelleme fogja eredményezni azt, hogy azok is maradjatok. Legyetek olyan bátrak, mint az apáitok, és akkor túl fogjátok élni.

Van remény, mert nem vagyunk egyedül. Még mindig a többségnek beszélünk. Míg az elit nagy része megadta magát a kulturális relativizmusnak, az emberek nem.

Az én hazámban, Hollandiában, a lakosság 56 százaléka az iszlámot tekinti a legnagyobb fenyegetésnek a nemzeti identitásra.

Nagy-Britanniában, egy a múlt hónapban készített felmérésből kiderül, hogy a lakosság a bevándorlást tekinti a legfontosabb témának, amellyel a brit társadalomnak szembe kell néznie.

Németországban 64 százalék tartja erőszakosnak az iszlámot, 70 százalék pedig fanatikusnak.

Franciaországban 74 százalék van meggyőződve arról, hogy az iszlám intoleráns és nem egyeztethető össze a francia társadalommal.

Ezek az emberek nem félresikerültek, nem szélsőségesek. A tisztesség, a józan ész és a szabadság oldalán állnak. Az ő nevükben kell beszélnünk. Bátorítanunk kell őket. El kell mondanunk nekik, hogy ne adják fel, és ne csüggedjen.

Barátaim, mindig emlékezzetek, hogy a mi hangunk a szabadság hangja. A felszabadulás hangja.

Védjük meg szabadságunkat. És támogassuk azokat a muszlimokat – főleg az elnyomott muszlim nőket -, akik fel akarják szabadítani magukat az iszlám igája alól.

Hadd csatlakozzanak a szabadság világméretű közösségéhez, hadd utasítsák el a saríát és az iszlámot. És legyenek szabad, ugyanolyan szabadok, mint amilyenek mi vagyunk.

Jó lenne, ha a muszlimok elhagynák az iszlámot és keresztények vagy ateisták lennének, vagy amit akarnak, mindaddig, amíg az nem az iszlám.

Barátaim, bár több ezer kilométerre élünk egymástól, mi – ausztrálok és az európaiak – mégis egy közös civilizációhoz tartozunk. Ugyanannak a közös zsidó-keresztény és humanista örökségnek az eszméiben és eszményeiben osztozunk. Segítenünk kell egymást megvédeni ezt az örökséget, mert az iszlám nem csak Európa, hanem Ausztrália számára is veszélyt jelent.

Ha meg akarjuk őrizni a nemzeteinket – az otthonainkat – és a szabadságokat, és mindezeket tovább akarjuk adni a gyermekeinknek, akkor össze kell fognunk, váll-vállt vetve, Izraellel és más nyugati nemzetekkel.

Támaszkodnunk kell egymásra és segítenünk kell egymást a közös ellenség elleni harcban. Össze kell fognunk. Különben az iszlám el fog söpörni bennünket.

Barátaim, úgy gondom, hogy össze fogunk fogni, erősek leszünk, nem fogunk behódolni, és túl fogjuk élni. Miért?

Mert az igazság oldalán állunk.

És az igazság győzni fog.

Köszönöm.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5906

Bejegyzés: on 2013. Már. 3.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes