Katar elfoglalja Európát

Giulio Meotti, 2012. november

Khaled Mashal, a Hamász egyik vezetője otthont tart fenn Katarban, míg a tálibok Dohában, Katar fővárosában megnyitották első külképviseletüket.

A gyűlöletet árasztó szél ebből a kis muzulmán emirátusból most Európa felé fúj; a szél, amelyet elkísér a mérgező, olajozott, véres pénz óceánja – mindez a Perzsa-öböl félszigetéről érkezik, ami ma a világ leggazdagabb országa.

Katar lassanként felvásárolja Európa vagyonértékeit.

Katar, ami nem igazán, illetve a legkisebb mértékben sem mondható francia anyanyelvűnek, társtagként csatlakozott a Franciául Beszélő Nemzetek Szervezetéhez. Katar célja egyértelmű: megváltoztatni és manipulálni a francia kultúrát. Példaképp itt van a dohai Voltaire iskola, ami betiltott egy vallási könyvet, mert az a középkori kereszténységet tárgyalta.

Hamad bin Kalifa Al-Tani sejk, Katar Állam emírje, aki egy nyugat-párti reformer képét mutatja, megesküdött, hogy „minden erőfeszítést megtesz” azért, hogy a vahabita iszlám tanításait az „egész világon” elterjessze. Múlt év decemberében a katari emír Dohában felavatta az Imam Muhammad ibn Abdul Wahhab mecsetet, amit a leginkább fertőző, zsidóellenes és totalitárius vahabita iszlám vallási iskola alapítójának ajánlottak.

A katari polip három fronton harcol: megdönti az elnyomó arab rezsimeket és helyette a saría jogon alapú országokat hoz létre, elpusztítja Izraelt terror csoportok pénzügyi támogatásával ( az emír épp most látogatta meg Gázát ) és mecsetek építésén és befektetéseken keresztül iszlamizálja az európai kontinenst.

Németországban Katar legfőbb pénzügyi alapja, a Katari Befektetői Hatòság, 17 százalékban tulajdonosa a Volkswagen-nek, 10 százalékban a Porsche-nak és 9 százalékban a Hochtief építőipari óriásnak.

Olaszországban, hogy csak egy ismert céget említsünk, Katar megvásárolta a Valentino divatházat; míg az AC-Milan tulajdonos Silvio Berlusconi is kész eladni a futballklubot Katar állam hatalmon levő emírjének.

Az Egyesült Királyságban katari muzulmánok egész blokkokat birtokolnak London Canary Wharf pénzügyi negyedében. Katar szintén 20 százalékban tulajdonosa a londoni tőzsdének.

Katar befektetett a Paris St. Germain labdarúgó klubba és a British Shellhez hasonlóan a French Total Oil társaságba is.

Katar 95 százalékban  finanszírozta a londoni Shard torony építésést, ami Európa legmagasabb felhőkarcolója.

Cannesban az emír megvett egy olyan szállodát, ahol hírességek szoktak megszállni a filmfesztivál ideje alatt. De olyan zsidó szimbólumok megvásárlásán is gondolkodik, mint például a Les Trois Rois hotel a svájci Baselben, ami otthont ad az ikonikus Theodor Herzl portrénak.

Katar 300 millió euróért felvásárolta azt az épületet, amely részben helyt ad az amerikai nagykövetségnek Párizsban.

Tavaly februárban, amikor még Nicolas Sarkozy volt Franciaország elnöke, Katar bejelentette, hogy hajlandó 65 millió dollárt költeni a francia külvárosokra, ahol Franciaország 6 milliós muzulmán lakosságának többsége él. Katar ezután megduplázta ezt az összeget 100 millió euróra, amit a Libération szélsőbaloldali francia újság úgy jellemzett, mint „a külvárosok katari elfoglalása”.

Egy másik újság, a Le Figaro, nemrég „Franciaországból iszlám köztársaság lesz?” címmel jelentetett meg egy cikket.

Az olajban gazdag Katar akár 10 billió eurót is befektethet francia nagyvállalatokba – jelentette be a héten az öbölbeli ország franciaországi nagykövete, Mohamed Jaham al-Kumari.

Svájcban is nagy Katar gazdasági jelentősége. Olyan cégek, mint a Swatch, Tissot és Victorinox, az arab és ázsiai országokban sugárzott reklámjaikban eltávolították a keresztet a svájci zászlóról. Sok esetben a svájci kantonok identitását jelképező, piros háttéren fehér keresztet leváltotta a „Swiss Made” jelző. A híres kés gyártó Victorinox a keresztet „V” betűre cserélte. A Swatch azzal igazolta a kereszt eltávolítását, hogy „a muzulmán országokban tilos a kereszt nyilvános megjelenítése”.

Spanyolországban Katar az Iszlám Liga a Párbeszédért és az Együttélésért nevű szervezet csatornáján keresztül ömleszti be a pénzt. Ez a csoport kapcsolatban áll a szír Muzulmán Testvériséggel, amely a Katalán Iszlám Kulturális Intézetet működteti. Katar most fizetett 450 ezer dollárt a barcelonai székhelyű központ felújítására.

Olaszországban a katari emír rengeteg megamecsetet építését támogatja, míg Írországban Katar nemrég 800 ezer eurót adományozott egy megamecset építésére Corkban.

Az adományok ahhoz is hozzásegítették Katart, hogy helyet biztosítson magának az UNESCO Világörökség Bizottságában, amit a palesztinok arra használnak, hogy Júdeában és Szamáriában előremozdítsák Jüdenrein (zsidómentes) terveiket.

Katarnak emellett nagyratörő tervei vannak arra nézve, hogy egy megamecsetet és egy iszlám intézetet építsen Münchenben, amiről azt mondják, hogy „híd lenne az iszlám és Európa között”. München, ahol Joseph Ratzinger pápa 1977-től 1981-ig püspök volt, egy olyan város, ahol az Muzulmán Testvériség a mecsetek többsége felett megszerezte a hatalmat.

Katar az antiszemitizmus bástyája, ami a befektetésekkel együtt körbejárja a világot. Egy katari televíziós műsor, aminek alapjául az elhunyt palesztin szerző, Ghassan Kanafani könyve szolgált, egy holokauszt túlélőről szól, aki prostitúcióba süllyed, és azt állítja, a nácik semmi rosszat nem tettek. „Nem láttam egyetlen gázkamrát sem” – közli. Egy színész, aki Menachem Begin izraeli ex-miniszterelnököt játssza, arra buzdítja a zsidókat, hogy arab civileket gyilkoljanak.

Ezen felül Katar rengeteg olyan konferenciának is helyet ad, amelyek démonizálják a zsidókat.

Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság vezetője, a Dohában tartott Nemzetközi Konferencia Jeruzsálem Védelméért eseményen tartott beszédében nemrég azt mondta, hogy „az izraeli területfoglaló hatóságok a legundorítóbb és legveszélyesebb módszereket használják arra, hogy véghezvigyék terveiket, amelyek célja Kelet-Jeruzsálem arab-iszlám és keresztény jellegének eltörlésére és eltávolítására”. A konferencia célja tehát – a Palesztin Iszlám-Keresztény Bizottság pártfogásában -, hogy harcoljon „Jeruzsálem júdaizációja” ellen.

A dohai pénteki imákon a zsidókat „parazitáknak” nevezik. Visszatértünk a nácikhoz.

A pénz és az ideológia beáramlásával, a volt brit protektorátus, Katar, hogy uralkodni tudjon felette, visszatartja a muzulmánok integrációját Európában; antiszemitizmust és kulturális szeparációt szít és ösztönzi a dzsihádot Izrael állam ellen.

Katar tevékenysége nagyon gyakorlatias: meggyőzni Európát, hogy Jeruzsálem valódi neve Al-Kuds, hogy a Korán átvette a Biblia helyét és a zsidó Templom-hegy csak egy összeesküvés.

Az Izrael elpusztítására való törekvés megengedi Európának, Katar új zsoldosának, hogy megszabaduljon saját identitásától és ezzel együtt a Holokauszban való bűnrészesség emlékétől.

Forrás: Arutz Sheva

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5923

Bejegyzés: on 2013. Már. 14.. A bejegyzés kategóriái: Giulio Meotti, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes