Geert Wilders beszéde Bonnban 2. rész/3

Első rész itt olvasható.

A szólásszabadság arra kényszeríti a kormányokat, hogy igazolják politikájukat. Közérdek, hogy a kormányok kijavítsák a hibáikat. Az iszlám tömeges bevándorlás engedélyezése Európába az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb hibái közé tartozik.

Drága barátaim, nézzük meg, mit adott az iszlám. Mondok néhány példát – mind Németországból, és az elmúlt évekből.

Márciusában iszlám csőcselék randalírozott Berlinben.

Májusban ugyanezt egy szalafista csoport tette Bonnban.

Májusban elítélték egy Németországban nevelkedett 22 éves török muszlimot, mivel megölte 18 éves, Németországban született húgát – a becsület nevében.

Szintén májusban egy Pakisztánból származó bevándorlót, aki már 27 éve Németországban élt, becsületgyilkosság vádjával elítéltek, mivel meggyilkolta 20 éves, Németországban született lányát és annak barátját.

Júliusban Düsseldorfban bíróság elé állították az al-Kaida négy tagját, akik közül három Németországban született, mivel terrortámadást terveztek.

Augusztusban egy közvélemény-kutatás kimutatta, hogy Németországban a törökök fiatalabb generációja számára az iszlám egyre fontosabbá válik, és az országban élő törökök csaknem fele reméli, hogy a jövőben több muszlim lesz Németországban, mint keresztény.

Decemberben volt a meghiúsult bombatámadás Bonnban.

Ezek az események olyan súlyosak, hogy engedélyezni kellene, hogy teljes nyitottsággal és tabuk nélkül beszélhessünk róluk. Mindenekelőtt azért, mert nem egy szélsőséges kis csoport vagyunk; a tisztességes és törvénytisztelő polgárok nagy többségének nevében beszélünk. Ezt soha ne felejtsük el.

Novemberében egy a Frankfurter Allgemeinen Zeitung újság felkérésére, az Allensbach-Institut für Demoskopie által végzett közvélemény-kutatás kimutatta, a németek 64%-a úgy véli, hogy az iszlám hajlamos az erőszakra. Ezek az emberek nem tévednek. Igazuk van!

Az emberek 56%-a úgy véli, hogy az iszlám politikai befolyásra törekszik Németországban. Ezek az emberek nem tévednek. Igazuk van! A németek több mint 80%-a úgy véli, hogy az iszlám megfosztja a nőket a jogaiktól és 70% állítja azt, hogy az iszlám fanatikus.

Egyre nagyobb a szakadék az átlag németek – akik aggódnak a tömeges bevándorlás következményei miatt – és az értelmiség, a politikusok és a kulturális és média-elit között, akik azt mondják, hogy ezek az emberek intoleránsak. A németek nem intoleránsak. Az iszlám az intoleráns!

Drága barátaim, én mindig különbséget teszek a muzulmánok és az iszlám között. Mindig egyértelmű különbséget teszek az emberek és az ideológia között. Vannak mérsékelt muszlimok, de az iszlám politikai ideológiája nem mérsékelt. Arra törekszik, hogy az iszlám jogot, a saríát az egész világra rákényszerítse. Ezt a dzsihádon keresztül kívánja elérni.

A jó hír az, hogy a világon több millió muzulmán – köztük sokan, akik Németországban és Hollandiában élnek – nem követi a saría előírásait, még kevésbé vesznek részt a dzsihádban.

A rossz hír azonban az, hogy azok, akik mégis ezt teszik, készek arra, hogy minden rendelkezésre álló eszközt alkalmazzanak, annak érdekében, hogy elérjék ideológiai és forradalmi céljaikat.

A legtöbb muzulmán mérsékelt, de az iszlám ideológiája veszélyes. A mérsékeltek az iszlámfasizmus barbár rendszerének foglyai.

A számos mérsékelt muszlim ellenére a növekvő iszlamizálódás hatalmas problémákat okoz. Az európai iszlám lobbi egyre öntudatosabb. Sikerült elérniük, hogy az európai politikusok iszlám-barát politikát folytassanak, és korlátozzák a szólásszabadságot. Mindezt úgy, hogy az iszlámmal kapcsolatos igaz állításokat egyfajta gyűlöletbeszédnek állítják be, és így büntetni lehet.

Mondok még néhány példát Németországból, az elmúlt évekből. Januárban a német hatóságok megerősítették, hogy figyelemmel kísérnek minden olyan német nyelvű weboldalt, amely kritikusan foglalkozik az iszlám bevándorlással és Németország iszlamizálódásával.

Februárban Jochen Hartloff Rajna-vidék-Pfalz német szövetségi tartomány szociáldemokrata igazságügy-minisztere a Süddeutschen Zeitung újságnak kijelentette, hogy családjogi kérdésekben támogatja az iszlám saría jog bevezetését Németországban, mivel – idézem: „Mindennek békítő hatása lehet.”

Júniusban Thomas de Maizière védelmi miniszter a török fővárosban, Ankarában azt mondta, hogy azt szeretné, ha több bevándorló lenne a német hadseregben, mert a Bundeswehrnek –a saját elképzelései szerint „a teljes lakosságot reprezentálnia kellene.”

Novemberében Hamburg városa egy olyan „nemzetközi szerződést” [Staatsvertrag] kötött az iszlám közösségekkel, amely jogokat és kiváltságokat biztosít a számukra, a város pedig köteles támogatni az iszlám vallási oktatást az állami iskolákban. Ugyanebben a hónapban Bréma kormány követte Hamburg példáját.

Ahelyett, hogy az országainkban elősegítenék a bevándorlók asszimilációját, a kormányaink az iszlám párhuzamos társadalmak létrehozását támogatják – egy trójai falovat az országhatárainkon belül.

Ezt ne fogadjátok el.

Mivel nincs olyan, hogy mérsékelt iszlám, társadalmunk iszlamizálódása veszélyes fenyegetést jelent. Az iszlamizálódást főleg az iszlám országokból történő bevándorlás mozgatja. Mohamed a bevándorlás vagy hidzsra segítségével foglalta el Medinát. Ezért meg kell állítanunk az iszlám országokból történő bevándorlást.

Szembe kell néznünk a keserű és barátságtalan igazsággal: a szabadságra nézve ma az iszlám jelenti a legnagyobb veszélyt, és az iszlám körülöttünk már mindenütt jelen van.

A mecsetek, iszlám központok és halal üzletek Európa-szerte terjednek. Minden nagyobb nyugat-európai városban találkozhatunk fejkendőt és burkát viselő nőkkel. Csak nyissuk ki a helyi újságot, ebben borzalmas történeteket olvashatunk olyan bántalmazott nőkről, női nemi szervek megcsonkításáról és becsületbeli gyilkosságokról, melyeket otthonunk közelében követtek el. Ezt nem szabad elfogadnunk! Elég volt!

Ne engedjük meg, hogy bárki azt mondja, az iszlám tiszteletben tartja a szabadságot. A szabadság és az iszlám összeegyeztethetetlenek. Ne engedjük meg, hogy bárki azt mondja, az iszlám a béke vallása. Az iszlám az erőszak ideológiája. Ne engedjük meg, hogy bárki azt mondja, hogy tolerálni kell az intoleránst.

Színt kell vallanunk. Meg kell húznunk a vörös vonalat. Ki kell jelentenünk a következőket: Először is, nincs több mecset; másrészt nincs több iszlám iskola; harmadszor pedig, az összes bűnöző bevándorlót, aki kettős állampolgársággal rendelkezik, ki kell toloncolni!

Meg kell szüntetni azt, hogy minden iszlám követelést teljesítünk. Winston Churchill amikor szembesült a náci önkénnyel azt mondta: „Ne engedj, soha, soha, soha, soha semmiben, sem kicsiny, sem nagy dologban, soha ne engedj, csak a tisztesség és jóérzés érveinek.” Ahelyett, hogy Churchill példáját követnék, a nyugati politikusok az iszlám érzékenység által engedik magukat megfélemlíteni.

Az a Németország, amely mecsetekkel és lefátyolozott nőkkel van tele, már nem Goethe, Schiller, Heine, Bach és Beethoven Németországa.

És bár nem minden Allah, és Mohamed-hívő válik erőszakossá, az igazság az, hogy néhány közülük igen. És ők azért lesznek erőszakosak, mert az iszlám erre ösztönzi őket. Az iszlám magasztalja az iszlám fennhatóságát. A politikai korrektségből kifolyólag ne csukjuk be a szemünket e valóság előtt. Ha ezt teszünk, akkor azzal a saját vesztünket okozzuk.

Mindenütt, ahol az iszlám megveti a lábát, óriási emberi szenvedést okoz; főleg a saját követőinek és azok családjainak – de különösen a nőknek és a nem muszlimoknak.

A múlt év decemberében, Hollandiában egy focimeccs után az egyik vonalbírót egy csoport fiatal játékos halálra rugdosta. A média és a politikai elit kihangsúlyozta, hogy Hollandiában egy úgynevezett „labdarúgó-problémával” állunk szemben. Azonban azok a fiatalok, akik halálra rugdosták a holland vonalbírót nem őshonos hollandok voltak, hanem marokkóiak.

Szinte minden héten van valami probléma a marokkói fiatalokkal. Hollandiában a 12 és 23 év közötti marokkói fiatalok 65 százaléka legalább egyszer már volt letartóztatva. Ez az oka annak, amiért kihangsúlyozom, hogy nem „labdarúgó-problémával”, hanem „marokkói problémával” állunk szemben.

Végtelen azon erőszakos incidensek listája, amelyeket marokkóiak követnek el az utcákon, az iskolákban, a bevásárló központokban, vagy a sportpályákon. Hazámban a marokkói a legnagyobb iszlám csoport. De az áldozatok szinte soha nem marokkóiak, vagy muzulmánok.

Négy évvel ezelőtt Kristina Schröder német szövetségi családügyi miniszter asszony arra bátorított, hogy „nyílt vita legyen a rasszista muszlimokat illetően.” Nagyon bölcs szavakat mondott a szólásszabadságról és kifejtette, hogy „Egy ilyen kulturált vitának végül az integráció kérdését is magában kell foglalnia, így közösen jelentős lépéseket fogunk tenni előre.” Ezért erről beszélnünk kell.

Schröder miniszter asszonynak igaza van. A szólásszabadság biztosítása a politikusok erkölcsi kötelessége. Ha véget akarunk vetni az egyre növekvő utcai erőszaknak, akkor lehetővé kell tenni, hogy elmondhassuk az igazságot az iszlámról. Ha le szeretnék állítani az országaink iszlamizálódását, akkor véget kell vetni a kulturális relativizmusnak.

3. rész itt.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=5948

Bejegyzés: on 2013. ápr. 4.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes