Az európaiak kezdenek felébredni : a felmérések az iszlám-kritikus pártok gyorsan növekvő erősödését jelzik

Téved az, aki úgy gondolja, hogy Európa végig fogja aludni az iszlamizálódását. A közvélemény-kutatások az elkövetkező választásokon több európai országban az iszlám-kritikus pártok megerősödését jelzik. Mindez az európaiaknak az iszlám és a muszlim bevándorlás felé mutatott egyre negatívabb hozzáállását tükrözi. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a Nyugat-Európában mindenhol tapasztalható nem-muszlimok elleni muzulmán erőszaknak vége lesz, vagy hogy az állig felfegyverzett muszlim „erődök”, melyek a kontinensünkön található több ezer várost felemésztik, az imámok és belföldi sária bíróságok helyett a világi törvényeknek és a hatóságoknak fognak engedelmeskedni. Azt sem jelenti, hogy az iszlám terroristák fel fognak hagyni azon tervükkel, hogy destabilizálják a társadalmainkat robbantások, mérgek, emberrablások, eltérítések, vonat kisiklatások, számítógépes támadások, politikai lobbizás, stb. segítségével.

Amit viszont jelent, hogy az iszlám és Európa közötti végső összecsapás korábban fog bekövetkezni, mint ahogyan azt sokan várnák. Azon a ponton, ahol a konfliktust vér, verejték és könnyek nélkül meg lehetett volna oldani, anélkül, hogy polgárháborúhoz hasonló zavargásokkal és szervezett iszlám gerilla csoportokkal kellene harcolni, már több, mint egy évtizede túlléptünk. Ehhez azt kellett volna tenni, hogy teljesen leállítják a muszlim bevándorlást és a muszlim menekültek befogadását, bezárják azokat a mecseteket, ahol a Korán felül nem vizsgált, így alkotmányellenes változatát tanítják. Teljesen le kellett volna állítani az iszlamizálódást, és visszaállítani az eredeti állapotokat; a problémás gettókban hatékony rendfentartást kellett volna alkalmazni; az állampolgársággal nem rendelkező bűnözőket és munkanélküli bevándorlókat haza kellett volna küldeni; azoknak az embereknek, akik nem beszélik az ország nyelvét csak korlátozott jóléti támogatást szabadott volna adni; a bevándorlóknál csak két gyermeket lett volna szabad támogatni; fizetni kellett volna nekik azért, hogy visszamenjenek a szülőhazájukba; és sokkal súlyosabb büntetéseket kellett volna kiszabni azokra, akik valamilyen bandához köthető bűncselekményben, erőszakban és nemi erőszakban vettek részt (azzal a lehetőséggel, hogy csökkenthetik a büntetésük akkor, ha egy EU-n kívüli országba emigrálnak).

Politikai közvélemény-kutatások

A francia Nemzeti Front már ugyanolyan népszerű, mint a kormányzó szocialista párt és a korábban hatalmon levő Sarkozy vezette konzervatív UMP. A közvélemény-kutatások szerint mindhárom párt a szavazatok 21 százalékát kapná, és érdemes megjegyezni, hogy a szocialisták és a konzervatívok csökkenő tendenciát mutatnak, míg a Nemzeti Front folyamatosan növekszik. Marine Le Pen, a Nemzeti Front vezetője elutasítja apja antiszemita és faji alapú politikáját, és ígéretet tett arra, hogy eltörli az eurót, és kijelentette, hogy Franciaország számára az iszlamizálódás jelenti a legnagyobb veszélyt.

Több felmérés szerint jelenleg a Dán Néppárt a második legnagyobb párt Dániában. 20 százalékával a Dán Néppárt nagyobb, mint a Szociáldemokraták, és a következő választásokon akár kormányt is tudnak alakítani a liberális konzervatívokkal (Venstre), amely képviselői között szintén találhatók szókimondó iszlám kritikusok.

Svédországban a Svéd Demokraták, akik jól ismertek az iszlámmal és muszlim bevándorlással kapcsolatos igen szókimondó kritikus állításaikról, 11 százalékkukkal jelenleg a harmadik legnagyobb párt.

Hollandiában, Geert Wilders Szabadság Pártja (PVV) a felmérések szerint jelenleg a legnagyobb párt. A szavazók 24 százaléka szavazna a PVV-re.

Az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja (UKIP) főleg az EU-ellenes határozott kiállásáról ismert. Azonban az UKIP politikája szintén ellenzi az iszlám országokból történő bevándorlást, és az UKIP több tagja is igen kritikus megjegyzéseket tett az iszlámról. A felmérések szerint az UKIP 13 százalékot kapna, és a kutatások azt mutatják, hogy a brit szavazók közül sokan, akik hagyományosan a szocialistákra és a konzervatívokra szavaztak, erősen fontolgatják, hogy a következő választásokon az UKIP-re fogják adni a szavazataikat.

Norvégiában a Haladás Párt, amely az iszlámmal és a muzulmán bevándorlással kapcsolatos nagyon szkeptikus álláspontjáról ismert, 14 százalékkal a harmadik legnagyobb párt.

Ausztriában az Osztrák Szabadság Párt (FPÖ) a felmérések szerint jelenleg 20 százalékon áll, így a harmadik legnagyobb párt. Az FPÖ együttműködik Geert Wilders pártjával .

Finnországban az Igaz Finnek 19 százalékkal a harmadik legnagyobb párt. Az Igaz Finnek EU-szkeptikusok, és ellenzik az iszlamizálódást és a muzulmán bevándorlást.

Bár Svájc nem rendelkezik jelentős iszlám-kritikus párttal, a lakosság 58 százaléka szavazott a minaretek építésének tilalmára, ami azt mutatja, hogy az alpesi ország szavazói általánosan elég kritikusan viszonyulnak az iszlámhoz.

Érdemes megjegyezni, hogy az európaiak hozzáállásában történt változás a média és a politikusok azon tudatos, erőteljes és szinte mindent átható erőfeszítéseinek közepette történt, ami arra irányul, hogy lekicsinyeljék, figyelmen kívül hagyják, vagy akár hazudjanak az iszlám és a muzulmán bevándorlás következményeit illetően.

Nicolai Sennels, JihadWatch

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=6134

Bejegyzés: on 2013. Sze. 1.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Nicolai Sennels pszichológus. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • Protector

  Ezek nagyon jó hírek.Reméljük ez csak növekedni fog.Egy kicsit későn ébrednek,de a mai világban már ez is nagy eredmény.Ajánlom mindenkinek a figyelmébe ezt az internetes tv-t,amely a legkevésbé politikailag korrekt:
  http://www.france24.com/en/?ns_mchannel=SEM&ns_source=Google&ns_campaign=France%2024%20RDM_France%2024%20BRAND&ns_linkname=brand_France%2024&ns_fee=0&gclid=CMXaj6jjq7kCFQSS3godHhwAgw

 • Judit

  Ugy latom meg nincs a koztudatban, hogy nem az izraeli palesztin viszony miatt akarjak Izraelt a tengerbe tolni. Az igazsag az, hogy ez az iszlam parancsa.
  Sajnos nem tudom az arab neveket megjegyezni – meg – de konkret az, hogy Hitler es az iszlam rokonszenveztek egymassal.
  Az emberekkel az iszlamban ugy van baj, hogy megtevedtek, mint a nacik;
  Szornyu latvany, hogy az egesz kicsi gyerekeket is gyilkolasra nevelik, meghozza konkretan. Latniuk kell kivegzeseket, hullak mellet setataltatjak oket.
  egyebkent az kozel-keleti konfliktus valodi okarol Yaki Zamanit kellene megkerdezni, ha meg el. En tudom, de nem egeszen ertem.

 • Judit

  Jo lenne arrol egy tanulmany, miert letezik az a gyakorlat, hogy terrorista multtal rendelkeso emberek evekig kapnak menedeket pl. Angliaban. 5 eveig elt Manchesterben az a terrorista, akinek resz volt egy 220 halalos aldozattal jaro terrortamadasban. Miert kap havi tobbezer fontot olyan iszlam “klerikus” aki pl Anglia ellen uszit. semmit nem csinal, semmit, ami az angol tarsadalom szamara hasznos, sot es megis kivaloan el. Ugyanezt egy kereszteny katolikus Kelet-europai nem kapja meg. Miert tesz ezt Anglia? Miert nem vonjak meg a segelyt azoktol, akik ellensegesek az orszag tarsadalmi berendezkedesevel szemben, rasszista, antiszemita es gyulolkodo magatartast tanusitanak? Az kenyai illeto, aki annak rendes becsuletes fiatal katonanak Mo,dban elvagta a torkat, hogyan kaphatott lehetoseget Angliaban elni, amikor Kenyaban birosag elott allt terrorcsoportban valo reszvetel miatt? felhaborito; Az a baj, ugyanez Magyarorszagra is “begyuruzik”. Mar tudjuk 40 magyar iszlamista ment Sziriaba harcolni. Hol elunk? Megorultek? egyaltalan hogyan lehet egy magyar ember muszlim? Hogyan ismerhetik el egyaltalan vallasnak, amikor nem az? Egyhaznak, amikor nem az? Nem tudom mit fog tenni Torokorszag, de ha elindulnak harapofogoba kerul MAgyarorszg, mert nem delrol, hanem Nyugatrol is tamadni fognak. Ugy tunik mintha nem lennek normalis es uldozesi maniam van, de a tenyek errol beszelnek; Ha en az vagyok, akkor Sarkozy elnok meginkabb az: nem is olyan regen azt mondta, hogy Europa 50 even belul muslim lesz. Latjuk, hogy az eroszakos hitterites is viragzik lasd Sziria; evi szazezer kereszteny aldozat, ugyhogy jo lenne az opust – mely naprol napra eroteljesen kibontakozik – jobban szemugyre venni. Javaslatom; a youtubon rengeteg olyan video van arabul es mas keleti nyelveken, ahol eroteljesen eloadjak az iszlam celjait, es megadjak a tamadas parametereit is. Ha lehetne magyar felirattal ellatva kozreadni a youtubon es ezen az oldalon is; Azt latom nem akarja elhinni senki mirol van szo. azonkivul a Muslim Brotherhood alaszabalyat, statumat; Azutan az iszlma tarsadalmi szervezetek szabalyzatat. Melyek azok a szervezetek, melyek a nyugati tarsadalmakban meghatarozott cellal vannak jelen. Tehat konkretumokat.

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes