Geert Wilders : az iszlám kísértete járja be a szabad világot

Jihad Watch

„Egy kísértet járja be Európát – a kommunizmus kísértete” írta valamikor Karl Marx. Európának csaknem egy évszázadba került, hogy felszabadítsa magát ettől a veszedelemtől. Ma egy másik kísértet járja be nem csak Európát, hanem az egész világot – az iszlám szelleme.

A Nyugatra ma a legnagyobb veszélyt nem a gazdasági helyzet jelenti, és nem is a fiatalok munkanélkülisége, sem pedig a kormányaink szörnyű költségvetési helyzete. A legnagyobb veszélyre szinte napi rendszerességgel emlékeztetnek bennünket. És mégis, úgy tűnik, hogy sok politikus mindezt nem veszi észre.

Szeptember utolsó napjaiban, Nigériában egy mezőgazdasági főiskola 50 diákját lőtte le az iskola kollégiumában a Boko Haram iszlám terrorszervezet. Korábban szintén szeptemberben, az al- Shabaab iszlám szervezet terroristái legalább 67 civilt öltek meg, és valószínűleg még többet Nairobiban, egy bevásárlóközpontban. Szétválasztották a muszlimokat és a nem muszlimokat, a muszlimok elmehettek, a nem muszlimokat pedig megkínozták, megcsonkították és megölték. Még a gyerekeket is a leggonoszabb és legkegyetlenebb módon ölték meg.

Egyiptomban a Muszlim Testvériség iszlám gengszterei minden héten több tucat keresztényt zaklatnak, rabolnak el és öltnek meg. Szíriában az iszlám lázadók tartják rettegésben és gyilkolják a keresztényeket. Libanonban és Irakban a bennszülött keresztény közösségek, amelyek kapcsolata saját szülőföldjükkel több évszázaddal régebbi, mint a muszlim közösségeké, az etnikai tisztogatás áldozatai.

Még Nyugaton sem vagyunk mentesek az iszlám terrortól. Európa ezt tavaly májusban tapasztalhatta meg, amikor Londonban két muzulmán gyilkos macsétával lefejezett egy katonát. Amerika mindezt tavaly áprilisban tapasztalta, amikor iszlám gyilkosok kuktafazékba szerelt szerkezetet robbantottak a bostoni maraton finisében, három embert megölve és több százat megsebesítve.

Mint ahogy a múltban a kommunizmus, ugyanúgy az iszlám veszélye szintén politikai. Az iszlám elsősorban egy politikai ideológia, mert politikai céljai vannak. Ami közös a londoni és bostoni gyilkosokban, a Boko Haram, az al- Shabaab, a Muzulmán Testvériség, a Hamasz, Hezbollah, az al-Kaida és más szervezetekben, és amely fájdalmat és szenvedést okoz a világ minden táján, az az, hogy a Korántól ihletve, az egész világra ki akarják terjeszteni az iszlám saría törvényeit.

Egy olyan szervezettel is közös ez a cél, amelyet a nyugati kormányok a legnagyobb becsben tartanak: az Iszlám Együttműködés Szervezetével ( OIC). Az OIC 57 tagországgal rendelkezik és a legnagyobb szavazócsoport az Egyesült Nemzetek Szervezetén belül. A szervezet 1990-ben helyettesítette az 1948-as Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát a saját Iszlám Emberi Jogok Kairói Nyilatkozatával. A Kairói Nyilatkozat a pofátlan iszlám szupremácizmus dokumentuma. Határozottan kimondja, hogy minden emberi jog és szabadság „ a saría alá van rendelve”.

Az iszlám törvények barbárok és kegyetlenek. Korbácsolás, csonkítás és egyéb testi büntetések, kövezés, sőt még a keresztre feszítés is megengedett büntetése a saríának. Diszkriminálja a nőket, a hitüket elhagyókat és a nem-muzulmánokat, akik kevesebb joggal rendelkeznek mint a muzulmánok, vagy semmilyen joguk sincs. 2003-ban az Európai Emberi Jogi Bíróság kijelentette, hogy „a saría összeegyeztethetetlen a demokrácia alapelveivel.” És mégis, úgy tűnik csak néhány nyugati vezető aggódik azon kísérletek miatt, amelyek célja, hogy az alapvető szabadságjogainkat a saría törvényeivel helyettesítsék.

Tavaly júliusban Angela Merkel német kancellár a fiatalkori munkanélküliséget nevezte meg „talán a legégetőbb problémának, amivel Európában szembenéz.” Néhány évvel ezelőtt Obama elnök a „kibertámadásokat” nevezte „a nemzetet fenyegető legsúlyosabb biztonsági kihívásnak.” Ma az amerikai kormányzat részleges leállása köti le az amerikai politikusok figyelmét. Európában az euró körüli válság és az EU-tagállamok államadóssága okozza a legtöbb fejfájást a politikusoknak. Ám ezen súlyos problémák egyike sem veszélyezteti a szabadságjogokat és a nyugati civilizáció értékeit annyira, mint az iszlám azon politikai célja, hogy az egész világra rákényszerítse törvényeit. És mégis nincs egyetlen egy nyugati vezető sem, aki ki merte volna mondani, hogy az iszlám „a legsürgetőbb probléma” vagy „a legkomolyabb biztonsági kihívás,” amellyel a szabad világ jelenleg szembesül.

Éppen ellenkezőleg, amikor szörnyű atrocitásokkal szembesülnek, a nyugati vezetők elkendőzik az iszlám szerepét. Azt állítják, mint ahogy azt a májusi londoni gyilkosság után Cameron brit miniszterelnöktől hallhattuk, hogy „ nincs semmi az iszlámban, amely igazolná ezeket a borzasztó cselekedeteket.” Azonban ezeknek a szörnyű cselekedeteknek az igazolása megtalálható a Koránban. A Korán 8:12 verse nem hagy kétséget az iszlám követői számára, hogy mit tegyenek a hitetlenekkel: „Vágjátok le a fejüket, vágjátok le a végtagjaikat!” Mohamed könyve tele van hasonló versekkel, olyanokkal melyek muszlim olvasóikat arra buzdítják, hogy ellenséges és erőszakos cselekményeket kövessenek el a nem-muszlimokkal szemben.

Winston Churchill egyszer azt mondta, hogy az „ázsiai emberek rabszolgák voltak, mert nem tanulták meg azt mondani, hogy ’nem’. “Ma a Nyugatnak kell megtanulnia „nem”-et mondani, vagy ő is rabszolgává válik. Egy kísértet járja be a szabad világot. Engedjük meg magunknak azt a bátorságot, hogy ezt megnevezzük: ez a kísértet az iszlám radikális ideológiája, és politikai célja, hogy eltörölje a szabadságunkat és a demokráciánkat. Ez ma a világunkat messze a legsúlyosabban fenyegető veszély. És ez sokkal nagyobb veszélyt jelent a civilizációnkra, mint az összes többi probléma, ami miatt a politikusaink jelenleg aggódnak, és amelynek oly sok figyelmet szentelnek.

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=6233

Bejegyzés: on 2013. okt. 12.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes