Szíriai iskola: A muszlimok kötelessége, hogy lemészárolják a hitetleneket

A fenti videóban részleteket hallhatunk az al-Kaida-szövetséges Iraki és Levantei Iszlám Állam (ILIÁ) egyik tagjának egy szír iskolában tartott agymosásából. (forrás: MEMRI, 2013. november 26.)

A videó szövege:

Al-Kaida tag: A mudzsáhidok [azon muszlimok, akik részt vesznek a dzsihádban] Szíriába látogatnak. Ők Egyimptomból, Csecsenföldről, Marokkóból, Amerikából, Belgiumból, Kínából, Oroszországból és Kamerunból származnak. Ki egyesíti őket?

Gyerekek: Allah.

Al-Kaida tag: Miért jönnek ide?

Gyerekek: Az iszlám miatt.

Al-Kaida tag: Az iszlám mindenkit egységesít az egész világon, nem számít milyen nemzetiségű vagy milyen a bőrszíne. Az egész Föld Allahé. Az iszlám magasztalja a muszlimokat és lenézi a hitetleneket [kafírokat]. A keresztesek – vagyis a keresztények – muszlimok vagy hitetlenek?

Gyerekek: Hitetlenek!

Al-Kaida tag: Allah azt mondta: „Hitetlenek azok, akik azt mondják: Allah: a Messiás, Mária fia.” Allah azt mondta, „Hitetlenek azok, akik azt mondják: Allah a három közül a harmadik.”. Így vetnek keresztet. Bárki, aki azt mondja, hogy Allah a három közül a harmadik, az hitetlen. [Itt a Korán 5:72-73-ra utal.]

Bárki, aki azt mondja, hogy Isten kettő és Jézus az ő fia, az szintén hitetlen. Akik pedig azt állítják, hogy Jézus az Isten, azok is hitetlenek.

Bassár el-Aszad muszlim vagy hitetlen?

Gyerekek: Hitetlen.

Al-Kaida tag: Ki szereti Bassárt? Aki szereti őt, az emelje fel a kezét. Miért utáljátok őt?

Gyerekek: Azért, mert hitetlen.

Al-Kaida tag: Képzeljétek el, hogy itt van velünk egy alavita, Aszad családjából vagy vallásából [Aszad síita-alavita muszlim]. Szeretnétek őt?

Gyerekek: Nem.

Al-Kaida tag: Mit tennétek vele?

Gyerekek: Megölnénk őt!

Al-Kaida tag: Megölnétek. Jó válasz. Azért, mert hitetlen.

[…]

Bárki, aki nem hisz az iszlámban, az hitetlen. Obama muszlim vagy hitetlen?

Gyerekek: Hitetlen.

Al-Kaida tag: És az orosz miniszterelnök?

Gyerekek: Hitetlen

Al-Kaida tag: És a kínai miniszterelnök?

Gyerekek: Hitetlen.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=6533

Bejegyzés: on 2013. dec. 14.. A bejegyzés kategóriái: Közel-Kelet, Legfrissebb, MEMRI videók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes