Pamela Geller: Amerika iszlamizációja 2013-ban 1./3

Atlas Shrugs, Pamela Geller

Amióta megírtam a Stop the Islamization of America [Állítsuk meg Amerika Iszlamizálását] című könyvemet és létrehoztam a Stop the Islamization of America elnevezésű kezdeményezését az American Freedom Defense Initiative (AFDI) szervezet részeként, azóta az Egyesült Államokban az iszlám iránti egyre növekvő alkalmazkodásnak és behódolásnak lehetünk tanúi. A 2013-as év különösen jó év volt az iszlám szupremácisták számára, akik vadul azon dolgoznak, hogy az országban bevezessék a saríát (az iszlám jogot) – különösen a sária blaszfémiaellenes törvényét.

Az iszlám szupremácista megközelítés az Egyesült Államokban rejtettebb, mint Európában, ahol no-go zónákat, tömeges autó gyújtogatásokat, stb. láthatunk, mivel Európában jelenleg sokkal nagyobb muszlim népesség található, mint az USA-ban.

Ez a fajta agresszió a mi jövőnk is, mivel semmi nem történik annak megakadlyozása érdekében, hogy mindez itt is bekövetkezzen. Azt a pár embert pedig, akik fel merik emelni a szavukat a saríával és dzsiháddal szemben, a fősodrásbeli média újságjai és televíziós csatornái fekete listára teszik. Amikor a mainstream (fősodrásbeli) média nem tudja elkerülni, hogy dzsiháddal kapcsolatos hírről számoljon be (mint például a bostoni matrathonon történt dzsihád robbantás esetében), akkor azért hogy néhány ostoba megjegyzést tegyenek előhúzzák és mutogatják azokat, akik finomítják az iszlámról szóló híreket vagy „iszlamizmusról” beszélnek – amely egy olyan mesterségesen kitalált szó, amely különbséget akar tenni ott, ahol nincs különbség- és az iszlám hitvédőket (apologétákat). De az olyan iszlamizálódás ellen effektíven felszólaló igazi hangok, mint Robert Spencer , Wafa Sultan, Ibn Warraq és jómagam ritkán hallhatók manapság.

Még soha nem volt olyan rossz a helyzet, mint manapság, és soha nem volt annyira igazunk, mint 2013-ban. Egy az USA-ban 2012 végén megjelentetett felmérés szerint, az amerikai muzulmánok közel fele úgy gondolja, hogy a Mohamedről szóló paródiákat büntetőeljárás alá kell vonni. Nyolcból egy muszlim úgy gondolja, hogy az iszlám sértegetéséért halálbüntetés jár. 40% azt mondta, hogy az amerikai muszlimoknak nem az amerikai törvényeknek, hanem kizárólag az iszlám jognak kell engedelmeskedniük.

Ezeken az eredmények nem kellene meglepődnünk. Nem sokban különböznek annak a kutatásnak az eredményeitől, melyet a világ muzulmánjai között 2013 májusában végeztek. A felmérés kimutatta, hogy a legkeményebb saría büntetések széles körű támogatottságot élveznek a muzulmánok körében szerte a világon: „Az indonéz muzulmánok 72%-a, a pakisztáni muzulmánok 84%-a, a bangladeshi muzulmánok 82%-a, az egyiptomi muzulmánok 74%-a, a nigériai muzulmánok 71%-a, az iraki muszlimok 91%-a és az afgán muzulmánok 99%-a támogatja azt, hogy a saría legyen az adott társadalom hivatalos államtörvénye.” A pakisztáni muzulmánok 85 %-a, az afgán muzulmánok 81%-a, és az egyiptomi muzulmánok 70%-a támogatja a saría legbrutálisabb törvényeit, mint például a tolvajok végtagjainak levágását. A pakisztáni muzulmánok 86%-a, az afgán muzulmánok 84%-a, és az egyiptomi muzulmánok 80%-a támogatja a házasságtörők megkövezését. A pakisztáni muzulmánok 75%-a, az afgán muzulmánok 79%-a, és az egyiptomi muzulmánok 88%-a pedig támogatja az iszlámot elhagyók kivégzését.

És Amerikában, amikor az iszlám jog és az amerikai jog konfliktusba kerül, egyre inkább az amerikai törvények maradnak alul. Az iszlámot még az állami iskolákban is tanítják: A Blaze beszámolt arról, hogy „Chesapeakeben egy általános iskolai tanárt könnyű testi sértéssel vádoltak meg, miután az egyik szülő azt állította, hogy lánya keze annak eredményeképpen sérült meg, hogy a tanár agresszíven rángatta a karját, miközben a diáknak egy „iszlám kézjelet” próbált megtanítani.

2012 novemberében egy muszlim anyának bíróság elé kellett állnia, mivel megverte tinédzser lányát, mivel a lány nem volt hajlandó hozzámenni egy a szülei által kiválasztott 38 éves férfihoz és látták az iskolában egy olyan fiúval beszélni, aki nem a kijelölt férje volt. A lány vallásos muzulmán apja nyakon szúrta lányát, akinél közel négy centiméter nagyságú vágás keletkezett, és elismerte, hogy megpróbálta megölni őt. A házaspár szabadon távozhatott: mindkét szülő börtönbüntetését két év próbaidőre felfüggesztették.

Mindez nem Jemenben, Iránban, hanem Arizona állam fővárosában, Phoenixben történ. Ez a saría alkalmazása Amerikában, mivel a becsülettel kapcsolatos erőszak nem csupán szentesített, hanem egyenesen ösztönzött az iszlámban. A leszármazottak becsületből történő meggyilkolását az iszlám szentesíti: a Reliance a Traveller: A Classic Manual of Islamic Sacred Law [Az utazó támasza] elnevezésű kézikönyvben az áll, hogy „nem kell megtorolni, ha egy apa vagy egy anya (vagy az ő apjuk, vagy anyjuk) megöli a leszármazottait, vagy a leszármazottak leszármazottait.” ( o1.1 -2 ).

Az ezt követő hónapban, az egyiptomi Muzulmán Testvériség – amely szervezetet az egyiptomi kormány nemrég terrorista szervezetnek nyilvánított – egyik tagja egy brooklyni mecsetben tartott előadást. Az New York-i rendőrség (NYPD) itt is a saríát érvényesítette, amikor letartóztattak egy férfit, aki a Testvériség egyiptomi kegyetlenkedései ellen tiltakozott. Nem szabad kritizálni az iszlámot vagy annak önjelölt képviselőit – még Brooklynban sem.

Ugyanebben a hónapban szintén a saríát érvényesítették akkor, amikor egy szövetségi bíró elmarasztalt egy tulsai (Oklahoma állam) rendőrkapitányt, aki élt az alkotmány első kiegészítése (First Amendment) által garantált jogával és nem volt hajlandó beosztottjait arra kényszeríteni, hogy részt vegyenek egy iszlám térítésen (dáva) egy tulsai mecsetben. Ha a rendőröknek templomba kellett volna menniük, akkor megnyerték volna a pert!

2013 novemberében Minnesota államban a YMCA (Young Men’s Christian Association) és a St. Paul-i rendőrség az adófizetők pénzén csupán a muszlim nők számára fenntartott úszást szervezett. A rendőrség biztosította a muzulmán nők szállítását a szegregált saría úszásra. Több ezer iszlám központ van az ország egész területén – a saría úszás az ő hatókörük, nem a nyilvános uszodáké. Ha annyira fontos, hogy ezek a muszlimok a saría törvényeknek megfelelően éljenek, akkor miért jönnek ide? Miért nem egy olyan államban élnek, ahol a saría van érvényben?

Ehelyett a saría jön ide. 2013 júniusában kiderült, hogy a San Franciscó-i nemzetközi repülőtér állami forrásokból építetett lábmosót a muszlimok számára. 2013 januárjában a Harvard Egyetem kirakott egy Korán idézettet a jogi karának bejáratára. A verset az igazságosság valaha létező legnagyszerűbb kifejezésének írták le, ügyet sem vetve arra, hogy a saría törvény az amerikai alkotmány totális ellentéte. Az Alkotmány a nyugati civilizáció legfényesebb pontja, amely az egyéni jogokon alapul, egy olyan alapelven, amely az iszlám joggal teljesen ellentétes.

A minnesotai katolikus egyetem (University of St. Thomas) 2013 januárjában kialakított egy mini-mecsetet és egy iszlám lábfürdőt a muszlim hallgatók számára. A madrasszákban vannak katedrálisok és imapadok? Nincs kölcsönösség az iszlámban. A nem-muszlimok nem imádkozhatnak a mecsetekben. A nem-muszlimoknak csak akkor megengedett, hogy a mecsetbe lépjenek, ha meg akarnak térni (dáva). Az iszlám kölcsönösség csak egyirányú. Azonban itt egy katolikus egyetem fordul a felé az ideológia felé, amely keresztények tömeges lemészárlására ösztönöz szerte a világon. Ez megdöbbentő ugyanakkor borzongással tölti el az embert.

Floridában az állami iskolákban azt tanítják, hogy Mohamed „Isten hírnöke”. Indianában egy állami iskolában egy muzulmán család osztályról osztályra ment és térítő anyagot osztogatott. A texasi állami iskolák diákjainak burkát kellett felvenniük. 2013 januárjában Maryland államban a muszlim középiskolások azzal a követeléssel álltak elő, hogy biztosítsák számukra az imádkozás lehetőségét az állami iskolákban.

2013 augusztusában az egyik Tennessee államban található általános iskola betiltotta a sertéshúst, nehogy megsértsék a muszlimokat. Szintén Tennesssee államban egy általános iskolában a gyerekeknek az iszlám öt pillérét kellett lerajzolniuk. A Nashville-i állami iskolarendszerben veszélyes hazugságokat tanítanak abban az iszlám óravázlat tervezetben, amelyet iszlám képmutatók írtak és amely tele van nyelvtani hibákkal. Hol vannak más vallások tanításai?

Ez nem közoktatás. Ez dáva (iszlám hittérítés). És ez mindenhol történik, de a patrióták visszavágnak: 2013szeptemberben egy ohio-i édesanya egy iszlám hittérítő videót eltávolíttatott gyermeke hetedik osztályos történelem órájáról. 2013 novemberében több száz szülő tiltakozott az ellen az iszlám-barát indoktrináció ellen, amely egy állami tankönyvben található.

A New York-i rendőrség (NYPD) a saríának engedelmeskedett, amikor nem matricázta fel azokat az autókat, amelyek illegálisan parkoltak a new york-i mecsetek előtt. Az NYPD lehetővé teszi a muszlimok számára, hogy megszegjék azokat a törvényeket, amiért a hétköznapi polgárok általában nagy összegű bírságot kapnak, csupán azért, mert muszlimok. Ha egy keresztény nem megfelelően parkol le egy templom előtt, azonnal megbüntetik.

Brooklyni muszlimok azzal fitogtatják erejüket, hogy az utcán imádkoznak, elzárva a járdát a gyalogosok előtt.

Eközben a média és a bűnüldöző szervek szemet hunynak azok előtt a visszaélések előtt, amelyet muszlimok követnek el. 2013 októberében egy ohioi muzulmán iskola diákja arról számolt be, hogy „ha nem tanulják meg azokat a vallási részeket, amelyekre utasítják őket”, akkor időnként „a csuklójuknál és bokájuknál fogva a falhoz láncolják és egy hosszú bottal verik őket.” 2013 júniusában Sacramento két legnagyobb mecsetjének imámja kijelentette, hogy Mohamed megtiltotta a zenét. A médiát mindez nem nagyon érdekelte.

A média akkor is csak egy nagyot „ásított”, amikor azok, akiket „mérsékeltnek” kiáltott ki rendszeresen „szélsőséges” megnyilvánulásokat mutattak. 2012 decemberében egy bangladesi bíróság háborús bűnökkel és a tömeggyilkossággal vádolta meg Ashrafuzzaman Khan new york-i imámot, a „mérsékelt” Islamic Circle of North America (ICNA) elnökét. Az ICNA csak tíz hónappal ezután távolította el Khan nevét a honlapjáról – hasonló módon ahhoz, ahogy a muzulmán csoportok és az iszlám szupremácisták Amerikában tisztára mossák a dzsihád tanításokat és a brutális és véres saríát.

Szeretném tudni, hogy mi tartott ilyen sokáig. Miért álltak ilyen sokáig e mögé a gonosz, vérszomjas barbár mögé? Talán azért, mert ő egy hívő muszlim, aki hűséges az iszlám szövegekhez és tanításokhoz?

A Hamasz és a Muzulmán Testvériség kapcsolatai ellenére és annak ellenére, hogy több tisztviselőjét is dzsihád terror vádjával elítélték, a legjelentősebb „mérsékelt” szervezet, az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR ) 2013-ban továbbra is élvezte a fősodrásbeli média támogatását. Melvin Bledsoe, Abdulhakim Mujahid Muhammad muzulmán dzsihád terrorista édesapja megpróbálta rávenni a floridai iskolaigazgatókat, hogy ne engedjék meg a CAIR-nak, hogy az állami iskolákban előadásokat tarthasson.

A CAIR ellenállás nélkül tehette dolgát. Különösebben senkit sem érdekelt, amikor kiderült, hogy egy a CAIR-hez kapcsolódó amerikai imám, Khalid Yasin inspirálta azt a hithű muzulmánt, aki Londonban a nyílt utcán lefejezett egy brit katonát, vagy az, amikor a CAIR korábbi New York-i tisztviselője, Cyrus McGoldrick azzal indokolta a katona lefejezését, hogy idézem „a brit és az amerikai katonák nap mint nap sokkal gonoszabb atrocitásokat követnek el a muszlimok ellen.” Az sem érdekelt senkit, amikor a CAIR azt mondta egy elhunyt dzsihadista családjának, hogy ne beszéljenek az FBI-nak.

Második rész itt.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=6564

Bejegyzés: on 2014. jan. 16.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Pamela Geller. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes