Pamela Geller: Amerika iszlamizációja 2013-ban 3./3

Előző rész itt olvasható.

Amikor ezt követően olyan hirdetéseket futtattunk, melyekben felhívtuk a figyelmet a melegek üldöztetésére a muszlim országokban, a San Franciscó-i Emberi Jogi Bizottság transznemű elnöke, Theresa Sparks a saríát támogatta, és elítélte a hirdetéseinket. A kampányunk során tényleges melegellenes idézeteket használtunk, melyek a volt iráni elnök, Ahmadinedzsád, a globális muzulmán szellemi vezető Juszuf al-Karadávi és egy népszerű angliai rádiós műsorvezető Ruby Ramadan szájából hangoztak el. Sparks odáig ment, hogy a következőt mondta: „… valójában Iránban könnyebb támogatást kapni a nemi átalakító eljárásokhoz, mint Amerikában.” Hmm, vajon ezért állítja az iráni elnök, hogy nincsenek homoszexuálisok az országban? Valójában ez azért van így, mert a férfi homoszexuálisok csak nőként élhetnek Iránban.

Hol volt Theresa Sparks, amikor egy muszlim banda San Franciscóban több alkalommal is melegeket támadott meg, légpisztollyal (BB gun) arcon lőtte őket és mindezt videóra vették? Egy muzulmán banda egy este alatt közel egy tucat áldozatot támadott meg, a lövöldözéseket felvették egy videokamerával, amelyet később egy légpuskával együtt a rendőrség elkobzott. A San Franciscó-i rendőrség igyekezett eltitkolni a történteket. Hogy az esetre mégis fény derült, az annak a rendőrnek köszönhető, aki kiszivárogtatta az esetről szóló jelentést a médiának.

A muszlimok azért őket választották áldozataiknak, „mert úgy tűnt, hogy melegek.” Ekkor hol volt Sparks?

Sparks és munkatársai egy szót sem szóltak akkor, amikor muszlim taxisofőrök arra ügyfeleiket arra kényszerítették, hogy igazodjanak a saríához: 2013 júniusában, Chicagóban egy muzulmán taxis egy meleg párt kidobott a taxiból a gyorsforgalmi úton, mert csókolóztak. 2013 augusztusában, Oregon államban egy muzulmán taxis kirakott az út szélére egy leszbikus párt csupán azért, mert leszbikusok voltak. 2013 novemberében, Nebraska államban egy muszlim egy feszítővassal megtámadta húgát, amiért az leszbikus volt.

Mégis, a médiában a muszlimok mindig csak áldozatként jelennek meg. Amerika fulladozik a médiában és a filmekben megjelenő engesztelhetetlen muzulmán áldozati propagandától. 2013 decemberében kiderült, hogy az HBO Films megbeszélést folytatott a CAIR-rel egy az „iszlamofóbia” elleni háborús propaganda filmről.

Miközben a keresztényeket a muszlim világban mindenhol üldözik és lemészárolják és a zsidó állam – Izrael – elleni dzsihád változatlanul folytatódik, addig ki vagyunk téve az elkövetők azon nevetséges hazugságának, hogy áldozatként állítják be magukat. (Geobbels ugyanezt tette. A nácik is áldozatok voltak.)

Egy olyan terrorista kapcsolatokkal rendelkező csoporttal egyeztettek, mint a CAIR azért, hogy egy propaganda filmet készítsenek – egy olyan háborús filmet, mint amit a második világháború alatt olyan hollywoodi óriások készítettek, mint Frank Capra és John Ford, a mi oldalunk számára. Hatvan évvel később Hollywood az ilyen típusú filmeket az ellenség számára készíti. Ez csak egy kis darabkája annak, hogy a baloldal hogyan veszítette el a Nyugatot.

Mikor fog a HBO filmet készíteni a nem-muzulmánok üldöztetéséről és lemészárlásáról a muzulmán országokban a saría törvények miatt?

Mikor fog a HBO filmet készíteni az iszlám szupremácisták háborújáról az afrikai és közel-keleti világi kormányok ellen?

Mikor fog a HBO filmet készíteni arról, hogy a zsidók menekülnek Európából, mivel az iszlamizáció miatt a kontinens túl veszélyes és erőszakos a zsidók számára?

Mikor fog a HBO filmet készíteni azokról az emberekről, akik felszólalnak a dzsihád és a saría ellen, és mindezért cserébe az iszlám szupremácisták és a baloldali rágalmazók lerombolják a hírnevüket és ellehetetlenítik a megélhetésüket?

Ezek valóságos horrorfilmek lennének.

Mindez a fikció valóságként való eladása, amihez hozzá jönnek a muszlim csoportok napi szintű megbélyegzései olyan kifejezésekkel, mint „iszlamofóbia”, „muszlim-ellenes reakció”, gyűlölet-bűncselekmény”, „rasszista, iszlamofób, muzulmán-ellenes fanatizmus”.

Ezen fikcióval szemben a zord valóság az, hogy 2013-ban az Egyesült Államokban, a lopakodó dzsihád mellett az erőszakos dzsihád is tovább folytatódott. 2013 decemberében egy kaliforniai muzulmán beismerte, hogy megkísérelt az al-Kaida segítségére lenni azáltal, hogy fegyveres kiképzést tart a barbár dzsihadistáknak. Ez előtt egy héttel a szövetségi esküdtszék megvádolt egy muszlimot azzal, hogy Kansas állam legnépesebb városa, Wichita repülőterén akart autóbomba-merényletet végrehajtani. Ugyanezen a napon az FBI egy Massachusetts államban élő muszlimot feltett a legkeresettebb terroristákat tartalmazó listájára.

2013 novemberében, San Diegóban három muszlimot, – köztük egy népszerű imámot – dzsihád terror tevékenység vádjával börtönbüntetésre ítéltek. Egy másik imám megpróbálta megjátszani az áldozati kártyát: A des moines-i (Iowa állam) imám azzal érvelt, hogy az ellene felhozott szexuális vádak megsértik a vallásszabadsághoz való jogát. Egy Amerikában élő muzulmánt New Yorkban azzal vádoltak meg, hogy az iráni kormánynak 100 darab föld- levegő rakétát próbált beszerezni. Long Islanden két muzulmánt szintén dzsihád terror tervezésének vádjával tartóztattak le. 2013 októberében egy muzulmán terror agytröszt, Abu Anas al- Libi emlékeztette a világot arra, hogy mi motiválja és inspirálja mindezen erőszakot, amikor a manhattani bíróságon megjelenve, kezében a Korán egy példányát szorongatta.

2013 szeptemberében Sabirhan Hasanoff New York-ban felnevelkedett dzsihadistát tizennyolc év börtönbüntetésre ítélték. Egy másik amerikai muzulmánt, Alwar Pouryant 25 év börtönbüntetésre ítélték, mivel rakétákat és fegyvereket akart közvetíteni a táliboknak. A sor Abdel Hameed Shehadeh amerikai muzulmánnal folytatódik, akit egy másik iszlám terrorista kiképzési üggyel kapcsolatban tizenhárom évre ítéltek.

Egy virginiai muzulmánt robbanóanyag birtoklásával vádoltak meg. Kaliforniában egy karddal hadonászó muzulmán megtámadott egy rendőrt, miközben azt kiabálta, hogy „Allah a leghatalmasabb”. Egy Észak-Dakotában élő muzulmánt megvádoltak, miután egy zsinagóga vezetőjét megfenyegette. 2013 augusztusában San Franciscót iszlám terrorfenyegetés miatt a legmagasabb fokú készültségbe helyezték. 2013 júliusában egy Denverben élő önjelölt iszlám dzsihadista azzal fenyegette meg a mormonokat és katolikusokat, hogy a következő két hétben „elpusztítja őket“. 2013 áprilisának végén, mindössze néhány nappal a bostoni maratonon történt robbantás után egy internetes plakáton egy virginiai katolikus középiskolát a bostonihoz hasonló dzsihád robbantással fenyegettek meg.

Egy iszlámra áttért floridai tinédzser ellen dzsihád terroristák segítése miatt emeltek vádat. Pennsylvaniában egy másik áttértet azzal vádoltak meg, hogy az interneten keresztül erőszakos dzsihádra uszított. Washingtonban egy megtért azzal bizonyította, hogy „hajlandó meghalni az iszlámért,” hogy egy vallási vitát követően leszúrt két embert. Egy New Yorkban élő muzulmánt letartóztattak, miután megfenyegette a Kodak céget, hogy felrobbantja. Az a Chicagóban élő muszlim, aki megpróbálta felrobbantani Wrigley Field baseballpályát 23 év börtönt kapott. Minnesotában muszlim bandák kocogókat támadtak meg véletlenszerűen. Idaho államban egy muszlimot azért tartóztattak le, mert egy dzsihadista csoportnak segítséget nyújtott robbanóanyag készítéshez, továbbá gránátot, alumíniumport, kálium-nitrátot, ként és kanócot birtokolt. Hét muzulmán vegyészmérnököt éjfél után birtokháborításon kaptak Boston legnagyobb víztározójánál. 2013 januárjában egy chichagói muszlim 35 évet kapott a Mumbaiban történt dzsihád mészárlásban játszott szerepe okán.

2013 májusában egy Észak-Karolinában élő muzulmán bűnösnek vallotta magát. „Terrorista dzsihádhoz” fegyvereket vásárolt, katonákat akart ölni a Fort Bragg katonai támaszponton. Egy másik észak-karolinai muzulmán négyszeres életfogytiglani börtönbüntetést kapott, amiért azt tervezte, hogy lefejezi azt a tanút, akiknek a vallomása alapján elítélhetik egy korábban, egy amerikai katona és családjának ellen tervezett dzsihád mészárlás okán. 2013 áprilisában egy Alabama államban élő muzulmán bűnösnek vallotta magát abban, hogy dzsihád támadást tervezett. Az Ohio állambeli Ashtabula városában egy muszlim, húsvét vasárnapján egy templomban meggyilkolta édesapját, miközben azt ordítozta, hogy „ez Allah akarata”.

Oregon államban egy muzulmánt azzal vádoltak meg, hogy segített egy olyan dzsihadista merénylőnek, aki egy robbantás során 30 embert ölt meg.

2013 februárjában Las Vegasban egy muzulmán lövöldözni kezdett. Ugyanebben a hónapban New Jersey-ben egy muzulmán lefejezett két kopt keresztényt és a kezüket is levágta, egy másik muzulmán pedig bűnösnek vallotta magát abban, hogy fel akarta robbantani a New York-i Federal Reserve Bankot. Egy dzsihadista Kaliforniában pedig az oaklandi Bank of America épületét akarta felrobbantani és mindezt a jobboldalra akarta kenni.

2013. március végén alig egy hét alatt a következő dzsihád tevékenységek voltak az Egyesült Államokban:

Egy volt amerikai katonát robbanóeszköz használatával vádolták meg, melyet egy az al-Kaidához köthető Szíriában harcoló csoport oldalán történő harc során használt.

Egy Ahmed Warsame névre hallgató muzulmán bűnösnek vallotta magát az al-Shabaab és az al-Kaida terrorista csoportok segítésében.

A muzulmán Abu Khalid Abdul-Latifot börtönbüntetésre ítélték a seattle-i sorozó központ ellen tervezett dzsihád támadásban betöltött szerepe miatt.

A muzulmán Abdel Hameed Shehadehet egy dzsihád terrortámadással kapcsolatos per alatt történt hamistanúzása miatt ítélték el.
Az Al- Shabaab tag Mohamed Ibrahim Ahmedet kilenc év börtönbüntetésre ítélték dzsihád tevékenység vádjával.
A szövetségi esküdtszék elkezdett kivizsgálni egy kettős gyilkosságot Pakisztánban, amiről kiderült, hogy egy olyan becsületgyilkosság, amelyet egy new york-i muzulmán taxisofőr megbízásából követtek el.

Az ezt megelőző héten, március 20-án egy másik new york-i muszlimot is vád alá helyeztek azzal, hogy amerikaiak elleni dzsihád támadást tervezett. Szintén márciusban, New Yorkban egy muszlim tíz évet kapott, mivel zsinagógákat szerettet volna felrobbantani és zsidókat akart lemészárolni.

Az FBI leköszönő igazgatója, Robert Mueller arra figyelmeztetette az amerikaiakat, hogy napjainkban, Amerikában a dzsihadisták jelentik a legkomolyabb biztonsági problémát. Azt feltételezhetnénk, hogy a legtöbb amerikai muszlim mindezt elutasítja, azonban nemrég, egy dzsihádot támogató imámnak adománygyűjtő körútja során dollármilliókat sikerült összeszednie.

Az amerikai dzsihadisták egyre arcátlanabbak és egyre nyíltabban fejezik ki véleményüket és fejtik ki tevékenységüket. Yasir Qadhi memphis-i imámot lencsevégre kapták, amint zsidógyűlöletet okádott, és azt mondta, hogy a zsidók és a keresztények „mocskosak”, és hogy a muszlimok életüket és vagyonukat áldozhatják a dzsihád érdekében. 2013 augusztusában egy muszlim, aki dzsihád terror vádjában bűnösnek vallotta magát, a következőt mondta: „Az iszlám célja, hogy elfoglalja a világot. Ennek eszköze pedig a dzsihád kardja.”

Ugyanennyire arcátlan volt a palesztin Iszlám Dzsihád terrorszervezet elítélt vezetője, Sami Al- Arian, aki 2013decemberében azért bukkant fel, hogy támogasson egy amerikai Muszlim Testvériség kampányt. A Michigan állambeli Dearbornban egy libanoni férfi amerikai és izraeli zászlókat tett ki a háza bejárata elé. A helyi muszlimok fenyegetésekkel árasztották el és oly mértékben zaklatták, hogy azt mondta, úgy érezte „Libanon biztonságosabb.” New Jersey-ben egy dzsihád terrorista édesanyja vette a bátorságot, hogy felháborodását fejezze ki azzal kapcsolatban, hogy a fiát elítélték, éppen azon a napon, amikor a bostoni maratonon egy dzsihadista robbantott. Egy Dearbornban élő muszlim az iszlámellenes tüntetők megölésére szólított fel. New York-ban, a Muzulmán Testvériséget támogató egyiptomiak a hálaadásnapi parádéval egy időben szerveztek tüntetést. 2013. szeptember 22-én, New Yorkban-ban az Amerikai Muszlim-napi Parádén a muszlimok a Madison Avenue-n vonultak végig, közben a dzsihád fekete zászlaját lengették és a következőt kántálták: „Muszlimok vagyunk! Erős, erős muszlimok!” Kiderült, hogy az amerikai muszlim, aki azt tervezte, hogy Portlandban (Oregon állam) több ezer embert fog megölni a karácsonyfa díszkivilágítás ünnepség során, készített egy dzsihád mártír videót, melyben azokat a gyilkosságokat dicsőítette, amelyeket remélte, hogy majd elkövethet.

2013-ban az USA továbbra is importálta a dzsihádot: kiderült, hogy olyan al-Kaidás „menekültek” jöttek Amerikába – és kaptak jóléti juttatásokat, – akik saját magukról olyan videókat készítettek, amelyeken az látható, amint nehézfegyverekkel foglalkoznak. Egy FBI-informátor azt mondta, hogy „Élnek tálibok Amerikában.” Hozzátette: „Bármikor követhetnek el dzsihádot, utálják Amerikát. Olyan ellenségekkel éltek együtt, akik utálják Amerikát… azon lesznek majd, hogy ártatlan amerikaiakat öljenek meg.”

Amerika exportálta is a dzsihádot: egy amerikai muszlim meghalt Szíriában, egy videót hagyva maga után, melyben a következő állt: „Azért jöttünk, hogy mindenkit megöljünk, aki az utunkba áll.” Egy chicagói muszlimot letartóztattak, mivel azt tervezte, hogy csatlakozik a dzsihádhoz Szíriában. Fény derült arra, hogy Minnesotában – a bűnüldöző szerveknek a dzsihád toborzás megállítására tett számos kísérlete ellenére, – a fiatal muszlimok még mindig csatlakoznak az al-Shabaabhoz: ahhoz a dzsihadista csoporthoz, amely a kenyai bevásárlóközpont elleni véres dzsihád támadást végrehajtotta. New Yorkban három muzulmánt vádolták meg azzal, hogy az al- Shabaab oldalán harcoltak. Hafiz Khan floridai imámot bűnösnek találták, mivel pénzt jutatott a táliboknak.

Mégis, az amerikai dzsihád tevékenység és iszlamizáció mindezen (és még ennél is több) bizonyítékai ellenére – és az iszlamizálódással összhangban, – az Egyesült Államok Védjegy Hivatala megtagadta, hogy a „Stop Islamization of America” márkanevet védjegyeztessük. Mindezt azzal indokolták, hogy a név „lealacsonyító/megalázó” a muszlimokra nézve. Úgy látszik, hogy a több millió muzulmán, akik sikeresen harcoltak Egyiptom Muzulmán Testvériség által történő iszlamizálódása ellen lealacsonyították/megalázták magukat. Természetesen fellebbezünk a döntés ellen.

Van még néhány ember, aki felveszi a kesztyűt. Bár Missouri demokrata kormányzója, Nixon megvétózta a saría-ellenes törvényt, Észak-Karolina szenátusa elfogadta, csakúgy, mint Oklahoma és Alabama állam szenátusa. Közben az AFDI egy 18 pontos programot javasolt annak érdekében, hogy megállítsa Amerika iszlamizálódását. Ezt elküldheted a kongresszusi képviselőknek és szenátoroknak.

A cikk angol eredetije itt olvasható.

Pamela Geller az American Freedom Defense Initiative (AFDI) elnöke, az AtlasShrugs.com blog szerkesztője és két könyv, a The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America és a Stop the Islamization of America: A Practical Guide to the Resistance írója. Itt tudod őt követni a Twitter-en.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=6612

Bejegyzés: on 2014. feb. 6.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Pamela Geller. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes