Geert Wilders beszéde a holland parlamentben

Elnök Asszony, igazából virágot vártam Öntől! A napokban ünneplem annak évfordulóját, hogy tíz évvel és két nappal ezelőtt elhagytam egy pártot, melynek már a nevére sem emlékszem Ezalatt a tíz év és két nap alatt sokat bíráltak. Főleg azért, mert mindig ugyanazt mondtam.

A kritikusaimnak igaza van. Az üzenetem valóban ugyanaz volt ez alatt a tíz év alatt. És ma újra meg fogom ismételni ezt az üzenetemet az iszlámról. A sokadik alkalommal. Ugyanazt, amit már tíz éve és két napja teszek.

Rágalmaztak a Fitna című filmem miatt. És nem csak rágalmaztak, de még bíróság elé is állítottak. Elnök Asszony, miközben pár évvel ezelőtt mindenki elutasította azt, hogy lejátsszák a Fitna című filmem, ma a televízió képernyőjén naponta láthatjuk a Fitna 2., 3., 4. és 5. részét. Nem civilizációk összecsapása zajlik, hanem a barbarizmus és a civilizáció összecsapása.

Hollandia az iszlám áldozata lett, mivel a politikai elit félrenézett. Itt, ebben a teremben jelen vannak mindannyian (Wilders körbemutat a teremben) . Minden figyelmeztetést figyelmen kívül hagytak.

Ennek eredményeként még a saját hazánkban is azt mondják ma a keresztényeknek, hogy „Mindannyiótokat meg akarunk ölni.” A zsidók halálos fenyegetéseket kapnak. Szvasztikás zászlókkal tüntetnek, kövekkel törnek be ablakokat, Molotov-koktélokat dobnak, Hitler karlendítéseket tesznek, hátborzongató fekete ISIS zászlókat lengetnek a szélben, kiabálnak Amszterdam központi terén, hogy „basszátok meg a Talmudot.”

Elnök Asszony, ezen a nyáron, az iszlám eljött hozzánk is.

Asscher miniszterelnök-helyettes naívan azt mondja, hogy a muszlimok részéről „sürgős igény” van arra, hogy „felszámolják” ezeket a jelenségeket. Múlt pénteken, a parlamentnek írt levelében a kormány azt írta, hogy a dzsihadisták nem túl jelentősek. „Szektának”, „kis” csoportnak” nevezték őket.

Ezt szeretnék azok, akik félrenéznek, a fájdalmas igazság tagadói immár tíz éve és két napja, Rutte [miniszterelnök] 2. strucc brigádja.

A valóság azonban mást mutat. Egy tanulmány szerint, a Hollandiában élő marokkóiak és a törökök 73 százaléka azon a véleményen van, hogy akik Szíriába mentek a dzsihádban harcolni, „hősök”. Olyan emberek, akikre csodálattal tekintenek.

És ez nem egy új jelenség. Tizenhárom évvel ezelőtt 3000 ember halt meg a szeptember 11-ei támadásban. Emlékszünk még azokra a képekre, amikor égő emberek ugrottak ki az ikertornyokból. Akkor a Hollandiában élő muszlimok háromnegyede ugyancsak elnéző volt. Ez nem csak néhány muszlim: Hollandiában több százezer muszlim elnéző a terrorizmussal szemben és mondja azt, hogy a dzsihádisták hősök. Ezt nem én találtam ki, vizsgálatok igazolják. Ez egy időzített bomba.

Elnök Asszony, csupán véletlen, hogy a muszlimok évszázadokon keresztül részesei voltak az ilyen rémtetteknek? Nem, ez nem véletlen. Egyszerűen az ideológiájuk szerint cselekszenek. Az iszlám szerint Allah diktálta le az igazságot Mohamednek, a „tökéletes férfinak.” Ezért bárki, aki elutasítja a Koránt, Allahot is elutasítja. És Allah nem hagy kétség afelől, hogy mit akar. Íme néhány idézet a Koránból:

8. szúra 60. vers: „Készüljetek fel, hogy félelmet keltsetek Allah és a ti ellenségeitek szívében.”

47. szúra 4. vers: „Ezért, amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, vágjátok el a torkukat.” Ezt minden nap láthatjuk a hírekben.

Egy másik idézet Allahtól a 4. szúra 89. vers: „Ne fogadjatok senkit barátul a hitetlenek közül, támadjátok meg és öljétek meg őket, ahol csak rájuk akadtok.”

Elnök Asszony, az asztalon Ön előtt heverő Korán a terroristák kézikönyve. Vér csöpög az oldalaiból. A nem hívők elleni folytonos háborúra uszít. Az Ön előtt heverő Korán vadászengedély muszlimok milliói számára. Ölési engedély. Ez a mocskos könyv az Iszlám Állam alkotmánya. Az ISIS [Iszlám Állam] csak azt teszi, amit Allah parancsol.

Ez a vérszomjas ideológia csak azért volt képes befészkelni magát Hollandiába, mert az elit félrefordította a fejét. Olyan városrészekben, mint Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen kialakulóban van a kalifátus, az iszlám állam.

Az elmúlt tíz évben és két napban a struccpolitikát folytató kormányok nem tettek semmit. „Ennek semmi köze az iszlámhoz”, hazudták az embereknek.

De az emberek észrevették mindezt. A hollandok kétharmada mondja azt, hogy az iszlám kultúra nem tartozik Hollandiához. Még a Munkáspárt, VVD, CDA szavazóinak többsége is ezt mondja.

A választók azt követelik, hogy tíz év és két nap szendergés után végre intézkedjenek. A választók követelik, hogy hatékony intézkedések történjenek. Ne látszatintézkedések. Engedjék meg, hogy néhány javaslattal éljek. Itt van néhány intézkedés, amit azonnal meg kellene hozni:

Elismerni, hogy az iszlám a probléma. El kell indítani Hollandia iszlamizálódástalanítását. Kevesebb iszlámot!

Le kell zárni a határokat az iszlám országokból érkező bevándorlók előtt. Azonnali határellenőrzést! Fel kell hagyni a „kulturális gazdagítással”.

Be kell zárni minden olyan szalafista mecsetet, amely akár egy fillér támogatást is kap az Öböl-országoktól. Meg kell fosztani minden dzsihádistát az útlevelétől, még akkor is, ha csak holland útlevelük van. Készíttessenek maguknak ISIS útlevelet.

Ne akadályozzuk, hogy a dzsihádisták elhagyják az országot. Hagyjuk őket elmenni, annyi barátjukkal együtt, amennyivel csak akarnak. Ha ez segít, hajlandó vagyok kimenni a repülőtérre és integetni nekik. De soha ne jöhessenek vissza. Ez a feltétel. Kellemes száműzetést!

Ami engem illet, bárkinek, aki támogatja a terrort azért, hogy megdöntse alkotmányos demokráciánkat, azonnal el kell hagynia az országot. Ha egy ISIS zászlót lengetsz az olyan, mintha a kilépési jegyedet lengetnéd. Távozz! Kifelé az országból!

Elnök Asszony, háborút hirdettek ellenünk! Vissza kell vágnunk, keményen! Kifelé ezekkel az emberekkel! Elég volt!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7013

Bejegyzés: on 2014. Sze. 7.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes