Geert Wilders a holland kormánynak: ébresztő!

Elnök asszony!

Az Iszlám Állam egy iszlám rákos daganat. Egy olyan mérges kígyó, amely a Koránon és Mohamed életén alapul, azén az emberén, aki 14 évszázaddal ezelőtt élt és Medinától Mekkáig gyilkolt és embereket fejezett le. Önjelölt utóda Baghdadi kalifa jelenleg Bagdad és Damaszkusz kapuit ostromolja. Az egész világon vannak követői, bele értve országunkat, Hollandiát is. Ismét elmondom, hogy az embereket az olyan versek miatt fejezik le, mint a Korán 47. szúrájának 4. verse: „Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, vágjátok el a torkukat, miután pedig hatalmas vérfürdőt rendeztetek közöttük, kötözzétek meg őket szorosan [tegyétek őket rabszolgává].” Még a mérsékel muszlimok sem képesek megúszni az erőszakot, mivel a Korán és a saría szerint hitetlennek számítanak.

Mindazok a naiv tudatok – legyen az Obama, Cameron, Rutte vagy Samson -, akik azt állítják, hogy az Iszlám Államnak semmi köze az iszlámhoz, súlyos politikailag korrekt hibát követnek el.

Háborúban állunk! Háborút indítottak a szabad Nyugat ellen! A szabadságunk, kultúránk, országaink és gyermekeink jövője a tét. Keményen vissza kell vágnunk, mind Hollandiában, mind pedig a világ többi részén – ide értve Szíriát és Irakot is. Ezért a pártom támogatja a kormány azon döntését, hogy holland F16-osokat küldjön az Iszlám Állam ellen. Bombázzuk szét őket!

A pártom és én nem értjük, hogy miért csak Irakban bombázunk, Szíriában meg nem? Az rendben van, hogy embereket fejeznek le, nőket erőszakolnak meg és népirtást követnek el Szíriában, csak azért mert hiányzik a nemzetközi jog jóváhagyása? Micsoda gyávaság! A kormány azt mondja, megérti, hogy az Egyesült Államok miért bombázza az Iszlám Államot Szíriában, de mégsem vesz részt benne. Egyetért, de nem vesz részt benne. Micsoda gyávaság!

Még ennél is fontosabb lenne, hogy Hollandiában is harcoljunk az iszlám terror ellen. Hollandia biztonságának elsőbbséget kellene élveznie. A polgárainknak biztonságban kellene érezniük magukat a vonatokon, az utcán, amikor iskolába kísérik a gyermeküket vagy amikor elmennek bevásárolni. Ez az ami igazán számít! A parlamentnek írott levelében a kormány csupán két bekezdést szentel a nemzetbiztonságnak. Sokkal több figyelmet szentel a nők helyzetének az arab országokban. Ez nevetséges!

Elnök asszony! Meg kell védenünk Hollandiát. Ezért választottak meg bennünket! Azért, hogy megvédjük a polgárainkat! Ne csak Irak és Szíria polgárait, hanem – és főleg – a sajátjainkat, itt Hollandiában. Miért nem vetik be a hadsereget, hogy megvédjék a vasútállomásainkat? Természetesen katonai egyenruhában és állig felfegyverkezve.

És miért állítjuk meg a dzsihádistákat, amikor el akarják hagyni az országunkat? Múlt vasárnap a biztonsági és igazságügyi miniszter büszkén jelentette ki, hogy 41 dzsihádistának vették el az útlevelét, így nem tudnak elmenni Szíriába vagy Irakba. Micsoda idióta cselekedet. Most itt sétálnak az utcáinkon. Az emberek, akik máshol akarnak dzsihádot elkövetni, embereket lefejezni, támadásokat végrehajtani, azok most a miniszter döntése miatt az utcáinkon sétálnak.

Tíz éve mondom, de megismétlem:

Zárják le a határokat az iszlám országokból érkező bevándorlók előtt! A iszlám gyűlölet-kultúrája nem része Hollandiának! A hollandok 65 százaléka egyetért ezzel.

Hagyjuk, hogy a dzsihádisták elhagyják az országot és hogy soha többé ne jöhessenek vissza! Vezessük be újra a határellenőrzést!

Toloncoljanak ki mindenkit, aki szimpatizál az Iszlám Állammal, vonják meg tőlük a holland útlevelet! Mindenki, aki egy iszlám országbeli útlevéllel rendelkezik írjon alá egy nyilatkozatot, melyben elítéli a saríát.

Ébresztő! Ne csak az iraki embereket védjük meg az Iszlám Állammal szemben, hanem a hollandokat is, azoktól az iszlám terroristáktól, akik fenyegetik az országunkat. Önöknek ez a feladata, az Önök felelőssége mindez! Tegyék a dolgukat!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7100

Bejegyzés: on 2014. okt. 8.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes