Geert Wilders beszéde a Nemzeti Front kongresszusán

Geert Wilders holland politikus beszéde a francia Nemzeti Front kongresszusán (Lyon, 2014. november 29.)

Hölgyeim és uraim, barátaim!
Nagyon örülök, hogy ma itt lehetek Lyonban, a francia ellenállás fővárosában. Kiváltság számomra, hogy a francia patrióták találkozóján beszélhetek, barátom Marine Le Pen, Franciaország következő elnöke jelenlétében! Pártom, a Szabadság Párt, a közvélemény-kutatások szerint a legnagyobb párt Hollandiában. És a ti pártotok, a Nemzeti Front, a közvélemény-kutatások szerint szintén a legnagyobb párt Franciaországban.

A jövő a miénk! A jövő Európa patriótáié! Mivel európai népeinek elege van a multikulturális elit árulásából, akik lerombolják identitásunkat és hagyományainkat. Elegük van ezekből a képmutatókból, akik elpazarolják a gazdagságunkat és bilincsbe verik a jólétünket, ezzel veszélyeztetve gyermekeink jövőjét.
Hozzátok hasonlóan, mi is meg akarjuk védeni a szuverén és független országunkat. Hozzátok hasonlóan, az adófizetőink pénzét mi is a saját állampolgárainkra akarjuk költeni. Hozzátok hasonlóan, mi is azért küzdünk, hogy megőrizzük identitásunkat. Hozzátok hasonlóan, mi sem akarjuk, hogy az országainkba jövő idegenek diktáljanak nekünk.

A következőt mondjuk:

Küldjük el az országainkból a bűnözőket, dzsihádistákat, illegális bevándorlókat és mindazokat, akik nem hajlandóak alkalmazkodni az értékeinkhez. Utasítsuk ki és soha ne engedjük vissza őket! Mert Hollandiában egyedül a hollandok diktálhatnak, mint ahogy Franciaországban csak a franciák!
Nem akarunk egy olyan idegen és barbár kultúrát, amely megfoszt bennünket a szabadságunktól. Ellenezzük a tömeges bevándorlást. Ami az iszlámot illeti, azt mondjuk: elég volt! Teljesen jogos hogy megvédjük a saját értékeinket és szabadságunkat. Büszkék vagyunk arra, akik vagyunk. Büszkék vagyunk arra, hogy hollandok vagyunk, büszkék vagyunk arra, hogy franciák vagyunk, büszkék vagyunk arra a civilizációra, amelyet a szüleink ránk hagytak és ezt tovább szeretnénk adni a gyermekeinknek. Megvédjük a hazánkat, megvédjük a zászlónkat, megvédjük az örökségünket, megvédjük a nemzetünket.
Fokozatosan vissza kell szereznünk a szülőföldünket az Európai Uniótól, a tömeges bevándorlás spiráljából, ennek a képmutató és állítólag multikulturális elitnek a karmai közül.

Kedves barátaim!

Tudom, hogy nehéz időket élünk, tudom kemény csata vár ránk. De azt is tudom, hogy bátor szívvel semmi sem lehetetlen! Tudom, hogy ti alkotjátok a Nemzeti Front gerincét, ami egyben Franciaország gerince.
Tudom, hogy azért vagytok ma itt, mert francia szív dobog a mellkasotokban – egy olyan szív, ami kész harcolni Franciaországért.
Száz évvel ezelőtt Foch marsall a következőt mondta: „Akkor győztek le, ha elfogadtad a vereség gondolatát.” Még nem sikerült legyőzni bennünket; nem fogadjuk el a vereséget, mert országaink ébredeznek. Hollandia ébredezik. Franciaország ébredezik. Egyre több honfitársunk ismeri fel, hogy az igazságot mondjuk, és hogy a szabadságért és országaink túléléséért harcolunk.
Hadd fejezzem be ezt a beszédet azzal, hogy Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok. Mert valójában egy igazán jó év előtt állunk, egy jó és boldog év előtt Európa patriótái számára!
Éljen Hollandia, Vive la France!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7175

Bejegyzés: on 2014. dec. 8.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes