Geert Wilders beszéde Ausztriában- 2015. március

Geert Wilders Bécsben, az Osztrák Szabadságpárt rendezvényén elmondott beszéde  (a videó alatt a magyar fordítás).

Drága Barátaim!

Nagyon boldog vagyok, hogy több mint ezer büszke osztrák hazafival együtt itt lehetek a Hofburgban [egykori császári palota].
Örömmel tölt el, hogy ismét meglátogathatom Heinz-Christiant és a barátaimat az Osztrák Szabadságpártban (FPÖ).
Megtiszteltetés, hogy ebben a gyönyörű városban lehetek.

A világon mindenhol Bécs az iszlámmal szemben történő ellenállás jelképe.
1683-ban itt állították meg az iszlám nyugati invázióját.
Az iszlám vereséget szenvedett Bécs kapuinál.

Mi ma ezeken a kapukon belül vagyunk.
Abban a városban, amit az iszlám nem tudott meghódítani.
És ma ismét van egy világos üzenetünk az iszlám számára.
Ugyanaz az üzenetünk, mint ami 1683-ban Sobieski Jánosnak volt, amikor Bécsbe rohant, hogy segítsen a várost megvédeni a törököktől: Nem fogjátok legyőzni Bécset és a szabad Nyugatot. Mert ezt nem engedjük.
Az üzenetünk a következő: Mi fogjuk legyőzni az iszlámot!

Mielőtt folytatnám, hadd mondjak néhány szót az életemről, mint holland politikus.
Nem vagyok elnök, sem kancellár, még csak a kabinet tagja sem vagyok, csak egy egyszerű parlamenti képviselő.
Azonban több mint tíz éve 24 órás rendőri védelem alatt állok. Feleségemmel együtt biztonsági okokból a mai napig laktanyákban, börtöncellákban és védett házakban élünk.
Bárhová megyek, fegyveres rendőrök kísérnek azért, hogy megvédjenek az iszlám dzsihádistáktól. Rajta vagyok az al-Kaida halállistáján. Azért akarnak megölni az iszlám terrorcsoportok, mert kimondom az igazat az iszlámról és felszólalok a szabad nyugati társadalmak iszlamizálása ellen.
Mindezek ellenére továbbra is ki fogom mondani az igazságot az iszlámmal kapcsolatban.

Több más európai országhoz hasonlóan Hollandiában is óriási hibákat követünk el. Politikusaink ostoba módon több millió iszlám bevándorlónak engedik meg, hogy határaikon belül letelepedjenek.
Az iszlám kultúrára mindenhol úgy tekintenek, mint ami gazdagítja a társadalmat.
Sehol nem követelik meg a bevándorlóktól, hogy asszimilálódjanak.
Egyetlen európai vezető sem meri kimondani a nyilvánvaló igazságot: a nyugati kultúránk, mely a kereszténységen, a judaizmuson és a humanizmuson alapszik, messze felülmúlja az iszlám kultúrát, és a bevándorlóknak kell igazodniuk az értékeinkhez, nem pedig fordítva.
És most, mi itt Európában ennek az ostobaságnak fizetjük az árát. Az iszlám kultúra felemészti a zsidó-keresztény és humanista civilizációnkat, és intoleranciával, gyűlölettel és erőszakkal helyettesíti azt.
Elég az iszlámból! Ami sok az sok!

Még csak az év elején járunk, de már most szemtanúi lehettünk véres terrortámadásoknak Párizsban és Koppenhágában, Belgiumban dzsihádisták Kalasnyikov gépfegyverrel a rendőrökre lőttek, Szíriában, Irakban, Líbiában és Nigériában pedig az Iszlám Állam mészárolja az embereket.
Tavaly ősszel Ausztráliában és Kanadában halálos terrortámadások történtek.
Minden új terrorcselekménnyel, minden új támadással, minden új lefejezéssel, egyre több ember számára válik világossá, hogy mi a valódi természete annak a veszélynek, ami előtt állunk.

Mint láthatjuk, az iszlám újra aktív.
Ismét Európában menetel.
A legtöbb politikus félrenéz.
De mi nem fogunk!

Felemeljük a hangunkat.
Nem fogunk hallgatni.
Mert szeretjük a hazánkat.
Mert szeretjük a szabadságot.
Mivel nem vagyunk hajlandók rabszolgaságban élni.
Mert hisszük, hogy szabadság nélkül nem élet az élet.
Szabadság és emberi méltóság, ezt képviseljük.

Mi vagyunk a szabadság fáklyavivői.
Mi vagyunk a demokrácia fáklyavivői.
Egy olyan civilizáció fáklyavivői vagyunk, amely messze meghalad bármely más civilizációt.

Tavaly nyáron, szülővárosom, Hága, olyan jeleneteknek volt szemtanúja, melyek történelmünk legsötétebb időszakának emlékeit idézték fel: a náci korszakot.
Az Iszlám Állam szimpatizánsai vonultak fel az utcákon. Horogkereszteket viseltek és az ISIS fekete zászlaját lobogtatták, közben azt ordítozták, hogy „Halál a zsidókra”.
Ahelyett, hogy begyűjtötték volna ezeket a gyűlöletkeltőket, a hatóságok nem tettek semmit.

Amikor mi figyelmeztetünk az iszlám veszélyeire, azt a hatóságok gyűlöletbeszédnek nevezik, és bíróság elé állítanak bennünket. De amikor a gyűlölet sötét erői vonulnak fel az utcáinkon, a rendőrség csak néz, és nem tesz semmit. Ez szégyen! Ez botrány! Mindez tűrhetetlen!

Az Iszlám Állam háborút visel a szabad Nyugat ellen. Hozzájuk hasonlóan más iszlám terroristák is.
Valójában háborúban állunk. Csak a bolondok tagadják mindezt. Hadat üzentek nekünk.

Az iszlám ideológia a háború és gyűlölet ideológiája. Felszólítja az embereket arra, hogy erőszakosak legyenek. Arra kéri az embereket, hogy terroristák legyenek. A Korán nem hagy kétséget efelől.

Mindazoknak, akik azt mondják, hogy az iszlám a béke vallása, a következőt üzenem: figyeljük meg mit mond a Korán.
Tele van olyan versekkel, mint a 4:89: „Fogjátok meg, és öljétek meg őket, bárhol is találtok rájuk…”
Vagy a 47: 4: „Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel, vágjátok el a nyakukat, és rendezzetek vérfürdőt közöttük.”
Sorolhatnám tovább az idézeteket… .
Több, mint 150 olyan vers van a Koránban, amely dzsihádra, szent háborúra szólít fel.

Az iszlámot nem lehet megreformálni. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem lehet elválasztani az iszlámot a Korántól, és nem tudjuk eltávolítani Mohamedet az iszlámból. Tehát, soha nem lesz olyan, hogy mérsékelt iszlám.
Azoknak pedig, akik szerint ez lehetséges, a következőt mondom: Még ha lehetséges is lenne, az iszlám reformációja évtizedekig tartana. Ennyi időnk pedig nincs! A problémákat most kell kezelni.
Persze, sok mérsékelt és kedves muzulmán létezik. Ezzel tisztában vagyok. Amikor erre még megvolt a lehetőségem keresztül-kasul beutaztam az iszlám világot.
Jártam Törökországban, Egyiptomban, Tunéziában, Szíriában, Iránban, Irakban, Afganisztánban, Indonéziában. Sok kedves, barátságos és vendégszerető emberrel találkoztam ezekben az országokban.
De ez nem vakít el, hogy észrevegyem azt a fontos valóságot, hogy miközben sok muzulmán mérsékelt, az iszlám maga nem mérsékelt.

Néhány évvel ezelőtt felhívást idéztem a muszlimokhoz, hogy szabadítsák fel magukat az iszlám igája alól, és válasszák a szabadságot. Teljes mértékben támogatom azokat a muszlimokat, akik szeretik a szabadságot. Így, azt mondtam nekik: „Szabadítsátok fel magatokat! Hagyjátok el az iszlámot!” Még mindig áll ez a kérés. De ez nem vakítja el azt az ugyanennyire fontos valóságot, hogy miközben sok muzulmán mérsékelt, nagyon sokan nem.

Az Amszterdami Egyetem egy millió holland muszlim között végzett kutatást. Azt találták, hogy 11 százalékuk kész erőszak alkalmazására az iszlám kedvéért. Ez a megdöbbentően magas szám 100.000 embert jelent egy olyan kis országban, mint Hollandia!
Egy tavaly novemberben a Hollandiában élő török fiatalok között végzett felmérésben azt állapították meg, hogy 80 százalékuk nem tekinti rossznak azt a fajta erőszakot, amit a nem hívőkkel szemben az olyan csoportok követnek el, mint az ISIS. Hollandiában a muzulmánok 73 százaléka hősnek tartja azokat a holland muzulmánokat, akik Szíriába mennek harcolni.

2013 decemberében, a berlini Humboldt Egyetem által hat európai ország muzulmánjai körében végzett tanulmányból kiderült, hogy az Ausztriában élő muzulmánok kétharmada gondolja úgy, hogy nem lehet bízni a zsidókban. Kétharmaduk! Ez felháborító! Ez tűrhetetlen! A civilizált országokban nem szabadna helyet engedni az antiszemitizmusnak és ideológiai erőszaknak. Nem szabadna tolerálnunk az intoleránst!

Saját biztonságunk kedvéért, gyermekeink jövőjéért, le kell állítanunk az iszlám országokból történő bevándorlást. Most azonnal!
Ismerjük be:
Az elmúlt négy évtizedben, Nyugat-Európában ostoba módon megengedtük az iszlám tömeges bevándorlását. Ez az egyik legnagyobb hiba, amit történelmünk során valaha elkövettünk.

Ötven évvel ezelőtt Hollandiában csupán ezer, iszlám országokból érkező bevándorló élt. Mára ez a szám egymillió. Hollandiában az újszülött fiúk között jelenleg a Mohamed a második legnépszerűbb név, az olyan nagyobb városokban, mint Amszterdam, Rotterdam és Hága pedig a leggyakoribb név. Ugyanez a helyzet a belga fővárosban Brüsszelben, a norvég fővárosban Oslóban, a brit fővárosban Londonban, és ami azt illeti egész Nagy-Britanniában.

Tavaly a menedékkérők száma az Európai Unióban rekord méreteket öltött, 626.000-en kértek menedéket. Az Eurostat szerint ez 44 százalékos növekedés. A menedékkérők csaknem kétharmada iszlám országokból érkezett.
A hónap elején, az Európai Határőrizeti Ügynökség, a Frontex arra figyelmeztetett, hogy ebben a pillanatban fél- és egymillió közötti bevándorló áll készen arra, hogy elhagyja Líbiát és átkeljen Európába. Az ISIS azzal fenyegetőzik, hogy terroristákat fog küldeni közöttük. Katasztrófa előtt állunk!

Ezért a következtetésünk kristálytiszta:
A határok határozzák meg országainkat. A határaink védenek meg bennünket. Az EU és a schengeni egyezmény eltörölte a belső határokat, miközben az EU külső határai olyanok, mint egy lyukas zsák.
Ezért pártom, a Szabadság Párt a következőt mondja:
El akarjuk hagyni a schengeni övezetet és vissza akarjuk állítani a nemzeti határellenőrzést.
A Szíriából és más háború sújtotta területről menekülőket biztonságba kell helyeznünk, de a saját régiójukban kell elszállásolnunk őket. Nem pedig itt Európában!
A dúsgazdag Öböl-államok gyakorlatilag semmit nem tesznek a szíriai menekültekért. Katar összesen 46 embert fogadott be, míg Európába tavaly 122.000-en kértek menedékjogot. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

Azért alapítottam meg a Szabadság Pártot, mert elegem van azokból a politikusokból, akik homokba dugják a fejüket és reménykednek egy megreformált mérsékelt iszlámban. Nincs több száz évünk erre várni. A problémákat most kell kezelni!
Elegem van az arcátlan felelőtlenségükből és a megvetésre méltó gyávaságukból.

Azért alapítottam meg a Szabadság Pártot, hogy kimondjam azokat a dolgokat, melyeket más pártok nem mernek:
Nem kell több mecset!
Zárják be az iszlám iskolákat! Most, azonnal!
Ne legyen több bevándorlás az iszlám országokból!
Azok számára, akik már itt vannak: Ha elfogadják az értékeinket, és tisztelik a törvényeinket, akkor szívesen látjuk őket, mint bárki mást. Azonban azokat, akik valamilyen bűntényt követnek el a saría nevében, vagy dzsihádisták, ki fogjuk utasítani az országból!

Az embereknek meg kell hallaniuk az igazságot az iszlámról. És ezt továbbra is hangoztatni fogom, még akkor is ha ez nem tetszik a dzsihadistáknak, még akkor is ha ez nem tetszik a megbékítő politikusoknak.
Öt évvel ezelőtt gyűlölet bűncselekmény vádjával bíróság elé hurcoltak. Szerencsére minden vád alól felmentettek. Talán hallottak arról, hogy hamarosan ismét bíróság elé állíthatnak. A holland hatóságok nem az iszlámot látják problémának, hanem engem. El akarnak hallgattatni, hogy még több iszlámot importálhassanak. De ez soha nem fog sikerülni nekik!

Az elmúlt években beutaztam a világot. Több európai országban is voltam, Izraelben, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában, azért hogy arra ösztönözzem az embereket, hogy álljanak ki az iszlámmal szemben. De ennél többre van szükség.

És az Önök segítségére is szükségünk van.

Az iszlamizációval, a tömeges bevándorlással, a hazug médiával és az ellenséges EU elittel szembeni ellenállást nem hagyhatjuk egyedül a politikusokra. A szabadságjogaink megőrzése minden állampolgár felelőssége.

Mindannyiótoknak fel kell hívnia polgártársai figyelmét az (iszlám veszélyeire), amikor ez csak lehetséges.
Ausztriát nem lehet elég sokszor figyelmeztetni.
Az iszlám újra mozgásban van. Fogytán az idő Nyugaton. Nem szabad, hogy megbénítson bennünket a félelem és ezért ne tegyünk semmit. Most kell cselekednünk!
Közületek mindenkinek meg kell szólaltatni a vészharangot Ausztriában.
Ha szereted Ausztriát, kongasd meg a vészharangot.
Ha szereted a szabadságot, kongasd meg a vészharangot.
Ha szereted a feleségedet vagy a férjedet, kongasd meg a vészharangot.
Ha szereted a gyermekeidet, kongasd meg a vészharangot.
Figyelmeztessétek a szomszédjaitokat, figyelmeztessétek a kollégáitokat, figyelmeztessétek a barátaitokat arra, hogy milyen veszélyeket jelent az iszlamizáció az országukra, a szabadságukra, a partnerükre, és a gyermekeikre.

Még mindig túl sok jó ember van, aki nem veszi észre azt, hogy milyen veszélyes a helyzet. Elaltatja őket a média és az értelmiség.
Fel kell ébresztenünk őket, és fel kell nyitnunk a szemüket, hogy meglássák a valóságot, azt, hogy az iszlám barbársága már a mi országainkba is befészkelte magát.

Ausztria, Hollandia, egész Európa, de olyan nyugati országok is, mint Kanada, az Egyesült Államok vagy Ausztrália, mind szembesültek már az olyan primitív brutalitásokkal, mint a becsületbeli gyilkosságok. Évszázadok óta nem voltunk szemtanúi ilyen brutális gyakorlatnak. Most visszatért. Az iszlám hozta vissza.
Olyan borzalmas atrocitások, mint a női nemi szervek megcsonkítása, melyet még nem láttunk az európai történelem során, most itt vannak. Az iszlám hozta be őket.

Azt tapasztaljuk, hogy minél erősebb az iszlám kultúra a társadalmainkban, annál civilizálatlanabbá válik a társadalmunk.
Városaink egyes részei elvesztették európai jellegüket. Úgy néznek ki, mint Kairó, Rabat, Algír, Damaszkusz vagy Mekka külvárosai. Halal ételekkel, fejkendőkkel, burkákkal, mega-mecsetekkel és többnejűséggel találjuk magunkat szemben.
A nőket alacsonyabb rendű lényekként kezelik, mivel a Korán szerint egy nő csak felét éri egy férfinak.
Láthatjuk, hogy a homoszexuálisokat és a zsidókat megtámadják, mivel az iszlám azt mondja, hogy megérdemlik a halált.
Láthatjuk, hogy az emberek, nem hagyhatják el büntetlenül az iszlámot. Hitehagyóként kezelik őket, aminek a büntetése halál. Meg kellene védenünk ezeket a hősöket.
Láthatjuk, hogy az erőszak és a terrorizmus veszélye egyre növekszik, miközben a hatóságok nem hajlandóak elmondani az embereknek, hogy mindennek az oka az iszlám.
Láthatjuk, hogy több ezer Európában nevelkedett dzsihádista harcol a Közel-Keleten. Láthatjuk, ahogy visszajönnek, mivel a határaink nyitottak és védtelenek. Láthatjuk, hogy támadásokat terveznek európai földön.
A barbarizmus visszatért Európába. Ezt nem fogadhatjuk el!
Szerezzük vissza a szabadságunkat!
Állítsuk helyre az olyan szabadságjogainkat, mint például a szólásszabadság!
Védjük meg a kultúránkat! Védjük meg a népességünket!
Nemzeteink váljanak ismét szabaddá és biztonságossá!
És ami nagyon fontos: Merjünk bátrak lenni!
Ezt kell tennünk, ez a kötelességünk!

Hadd kérdezzem meg Önöktől: a hatóságok ténylegesen ezt teszik?
Nem!
Nem teszik a kötelességüket.
Nem ennek megfelelően járnak el.
Sőt még hazudnak is nekünk.

A nyugati vezetőktől minden nap hallhatjuk a gyomorforgató mantrát, hogy az iszlám a béke vallása.
Amikor egy atrocitást az iszlám nevében elkövetnek, Barack Obama, David Cameron, Angela Merkel, a holland miniszterelnök Mark Rutte és sok más kollégjuk a televízió kamerái elé rohannak, hogy elmondják a világnak, hogy ennek egyáltalán semmi köze az iszlámhoz. Azt gondolják, hogy ennyire ostobák vagyunk?

Mint láthatjuk, óriási feladat áll előttünk. De szerencsére nem vagyunk egyedül. Sokan vagyunk. A nyugati országok bátor patriótái a mi oldalunkon állnak.
Ezért optimista vagyok.

Hollandia, Ausztria és más országok patriótái, mi mindannyian összetartunk, és támogatjuk egymást, ahhoz hasonlóan, ahogy azt a lengyel király 1683-ban tette, amikor Bécs megmentésére sietett.

Lehet, hogy politikusaink cserbenhagynak bennünket, de mi, barátaim, nem fogjuk cserbenhagyni egymást.
Van egy út, amit soha nem fogunk választani, ez pedig a behódolás útja.
Ezért mondjuk: Igen a szabadságra! Nem a zsarnokságra!

Ha meghátrálunk a felelősségünk elől, akkor a gyermekeinknek nem lesz jövője, és szégyenben fogjuk leélni az életünket. Nem elég az ISIS ellen harcolni Szíriában és Irakban. Az iszlám terjedését itt, a saját földünkön is meg kell állítanunk. Minél kevesebb iszlám, annál jobb. Ennyire egyszerű!

Emellett Izrael mellett is  ki kell állnunk. Ez az ország a civilizációnk erődítménye a Közel-Keleten.
Izrael világítótorony egy olyan területen, amelyet a teljes sötétség ural. Izrael a mi harcunkat is vívja. Mindannyiunknak támogatnunk kell, mivel az iszlám Izraellel szembeni úgynevezett „szent háborúja” ellenünk is folyik.
Ha Izrael nem létezhet békében, akkor mi sem.

1683-ban, bátor férfiak gyülekeztek, hogy megvédjék a szabadságot, a becsületet és a méltóságot.
Ma ugyanezt kell tennünk. Ausztriától Hollandiáig, Izraeltől Ausztráliáig, Kanadától az Egyesült Államokig és az összes európai nemzetig, szilárdan kell állnunk és nem szabad elfogadnunk a vereséget.
Meg kell védenünk Bécs, Jeruzsálem, Amszterdam, Róma, London, Sydney és minden szabad város kapuit a világon. Azért, hogy mindörökre szabadok maradjanak!

A politikánk, amiért kiállunk egyre népszerűbb.
Le akarunk állítani minden bevándorlást az iszlám országokból.
Ösztönözni akarjuk az önkéntes visszavándorlást az iszlám országokba.
A kettős állampolgársággal rendelkező bűnözőket ki akarjuk utasítani az országból és meg akarjuk fosztani őket a holland állampolgárságtól.
Azokat a dzsihádistákat pedig, akik el akarják hagyni az országot, hagyjuk, hadd menjenek! De soha nem térhetnek vissza! Ezért ki kell lépnünk a schengeni övezetből és vissza kell állítani a határellenőrzést.

Kedves barátaim, rengeteg munka áll előttünk. Nekünk, mint a szabadság és a biztonság védelmezőinek, történelmi feladatunk van.
A mi generációnkra egy hatalmas feladat hárult: megtartani a szabadság lángját, és szembeszállni társadalmaink iszlamizációjával.
Túlzás nélkül állíthatom: az emberi civilizáció jövője rajtunk múlik. Most van itt az ideje annak, hogy Nyugaton mindenki elvégezze kötelességét.
Történelmet írunk!
Tehát, tegyük meg kötelességünket!
Legyünk erősek!
Legyünk bátrak, és védjük meg a szabadságot!

Barátaim,
Sobieski János nem halt meg.
Ő bennünk él. Benned. Bennem.
A mellkasunkban érezzük szívverését.
Vele, és 1683 hőseivel együtt ezt mondjuk:
Meg fogjuk védeni Bécs kapuit!
Meg fogjuk védeni a határainkat!
Meg fogjuk védeni a szabadságot!
Le fogjuk győzni az iszlámot!

Éljen a szabadság!
Éljen Ausztria!
Éljen Hollandia!
Éljen a Nyugat!
Köszönöm.

Forrás: Gates of Vienna blog

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7267

Bejegyzés: on 2015. ápr. 1.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes