10 ok, hogy miért kell elutasítanunk a menekülteket

1. Sokkal együttérzőbb a menekülteket a nyugati országokon kívül elhelyezni, közelebb a hazájukhoz, mivel így ugyanannyi pénzből sokkal többüknek tudunk segíteni.

2. Azzal hogy beengedjük a Nyugatra jövő menekülteket, támogatjuk a cinikus, bűnöző embercsempészeket. Ezek az embercsempészek hazudnak a menekülteknek az utazás biztonságáról és arról, hogy pénzt és menedékjogot kapnak Nyugaton. Emellett gyakran családokat tesznek tönkre azzal, hogy indokolatlanul sok pénzt kérnek az illegális szolgáltatásaikért.

3. Ha beengedjük a menekülteket, akik ezeknek a bűnözőknek a segítségével jönnek, akkor a bevándorlásra szánt keretet olyan menekültekre költjük akik megengedhetik maguknak hogy fizessenek ezeknek a bűnözőknek. Ez megakadályozza, hogy a segítség az olyan igazán szegény menekültekhez jusson el, akik nem tudnak fizetni a bűnöző embercsempészek szolgáltatásaiért.

4. Sok család csak egy családtag utazását tudja finanszírozni. Leggyakrabban a fiatal férfit választják és így eggyel kevesebb kenyérkereső marad a családban.

5. A menekültek egy teljesen más klímájú és kultúrájú környezetből jönnek. Egy teljesen különböző társadalomba érkezni, aminek a kultúrája sok esetben teljesen az ellentéte a menekült kultúrájával rendkívül stresszes, ami csak tetézi azt a traumát, amit a háború alatt elszenvedtek és hogy a családjuktól elszakadtak.

6. A menekülteket a saját országainkban elszállásolni nagyon drága és kevesebb pénz marad a saját gyerekeinkre, időseinkre és betegeinkre. Segítenünk kell azoknak, akik veszélyben vannak, de úgy hogy azok az emberek, akik ezért fizetnek – tehát az adófizetők – ne szenvedjék ennek hátrányát.

7. A menekültek ha csoportban vannak nagyon veszélyesek és bűnözésre hajlamosak. Azzal hogy befogadjuk az országainkba őket, a saját állampolgárainkat tesszük ki magasabb kockázatnak, hogy áldozatai lesznek lopásnak, rablásnak, nemi erőszaknak vagy gyilkosságnak. (IKEA Svédország, stb…)

8. Rengeteg menekült nem fog vagy nem tud visszatérni az országába, tehát az országainkban marad. Ez egy folyamatosan növekvő teher a társadalmainkra és az adófizetőkre. Ezt lehetetlen fenntartani!

9. A tény, hogy a harmadik világbeli menekültek – különösképp a muszlimok- nem igazán integrálódnak, azt eredményezi, hogy társadalmaink szegregáltakká válnak és párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Ezek a környékek terhet jelentenek a társadalom számára, mivel magasabb a bűnözési ráta, és hajlamosak arra, hogy nagy számú muszlim fundamentalistát termeljenek ki, akik agresszívak és antidemokratikus beállítottságúak.

10. Az Iszlám Állam és más terrorcsoportok nyíltan elismerik, hogy menekültnek álcázott terroristákat küldenek nem muszlim országokba.

Forrás: 10News

Print Friendly, PDF & Email