Geert Wilders az Európát ért invázióról


Üdvözlök mindenkit Hollandiában.

Elárasztottak bennünket a menekültek. Ez egy olyan invázió, amely veszélyezteti az országunkat és a jólétünket. Hága udvariasan cserbenhagy bennünket. Rutte miniszterelnök szélesre tárja a határokat a szerencsevadászok előtt.

Meg kell védenünk az országunkat!

Természetesen a valódi menekültekről gondoskodnunk kell, azonban ezt ott kell tenni, ahonnan elmenekültek. Az Öböl-államok, Szaúd-Arába és a hozzájuk hasonló gazdag államok csupán pár száz menekülttel törődnek évente. Eközben csak Hollandiába havonta több ezren érkeznek. Ez tarthatatlan!

Minden menekült évente több, mint 11 millió Ft-jába kerül az államnak. Ingyen egészségügyi ellátásban részesülnek, lakást kapnak, az állam támogatja őket. És miközben ezek az emberek egy centtel sem járultak hozzá a gazdasághoz, és miközben milliárdokat költünk rájuk, eközben az időseinket cserbenhagyjuk. Nem értem, hogy mindezt miért hagyjuk.

Le kell zárni a határainkat! És minden menekültet vissza kell küldenünk. Csak így tudjuk megállítani ezt az áradatot. És csak így fogják a gátlástalan embercsempészek elveszíteni a munkájukat. Csak így érhetjük el, hogy ne fulladjon meg még több ember.

Tegyük azt, amit Ausztrália is tesz: küldjük őket vissza!

Rutte nem ezt teszi. Nem törődik azzal, ami a kötelessége lenne.

Segíts a Szabadságpártnak megmenteni az országot.

Itt az ideje, hogy lezárjuk a határokat!

Itt az ideje, hogy kiálljunk az országunk mellett!

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7424

Bejegyzés: on 2015. Sze. 7.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes