Hidzsra Európába: „menekültek” gyarmatosítják a kontinenst

2015-ben több, mint 1 millió menedékkérőt és migránst regisztráltak Németországban. 2016-ban ez a szám ennél is nagyobb lehet. És ez csak Németország!  A történelem folyamán még nem tapasztalt módon árasztották el Európát a menekültek. Ez többé már nem csupán „menekültválság”. Ez hidzsra.

A hidzsra, vagyis a bevándorlás általi dzsihád, az iszlám hagyomány szerint Mohamed és követőinek Mekkából Jatribba (későbbi nevén Medina) történő migrációja vagy utazása 622-ben. A hidzsra után történt, hogy Mohamed már nem csak vallásos elképzelések prédikátora volt, hanem egy politikai és katonai vezetővé is vált. Innentől kezdve az új „kinyilatkoztatásai” arra buzdították követőit, hogy erőszakot kövessenek el a hitetlenek ellen.

Figyelemre méltó, hogy az iszlám naptár nem Mohamed első „kinyilatkoztatásától”, hanem a hidzsrátol kezdve számolja az iszlám kezdetét, ami arra utal, hogy az iszlámtól nem elválasztható a politikai és katonai komponens.
Az Allah ügyéért történő emigrálás, vagyis elmenni egy új területre az iszlám terjesztése érdekében, az iszlámban az egyik legerényesebb cselekedet. „ Bárki, aki Allah ügyéért emigrál, az a földön sok menedékhelyet és bőséget talál…” – mondja a Korán 4:100, majd így folytatja: „És aki Allah és Hírvivője ügyéért migránsként elhagyja az otthonát, és közben eléri őt a halál, annak jutalma Allahra tartozik. És Allah mindig Megbocsátó és Irgalmas.” Az ilyen migránsok kiemelkedő státusza ösztönözte arra az egyik brit dzsihádista csoportot – akik azzal váltak hírhedté pár évvel ezelőtt, hogy megünnepelték szeptember 11-ét -, hogy magukat al-Muhadzsirunnak , vagyis Migránsoknak/Bevándorlóknak nevezzék.

És most egy sokkal nagyobb hidzsrával állunk szemben. Arra, hogy ez hidzsra és nem csupán humanitárius krízis, tavaly februárjában derült fény, de nem sok figyelmet kapott és szinte azonnal elfelejtették. Az Iszlám Állam kiadott egy dokumentumot, „Líbia: Az Iszlám Állam stratégiai kapuja” címmel.” Vagyis Líbia kapu Európához, ugyanis a dokumentum arra buzdítja a mohamedánokat, hogy menjenek Líbiába, onnan pedig menekültként Európába. A dokumentum arról is beszámol a leendő dzsihádistáknak, hogy Kadhafinak rengeteg fegyvere volt, melyeket könnyű megszerezni Líbiában és hogy az ország „hosszú, a déli keresztes államokra néző partszakasszal rendelkezik, melyeket könnyen, akár egy kezdetleges hajóval is el lehet érni.”

Az Iszlám Állam nem csupán néhány, Líbiából Európába átkelő dzsihádistára gondolt. Tavaly februárban arra is fény derült, hogy a dzsihádisták 500 000 menekülttel akarják elárasztani Európát. Nos a számok csak Németországban mindezt messze felülmúlják. Természetesen a menekültek közül nem mindenki iszlám dzsihádista. Sokan közülük még csak nem is muzulmánok, bár a többségük az. Azonban a hatóságok nem tesznek semmilyen erőfeszítést annak kiderítésésre, hogy a menekültek mennyire hűek a saríához és hogy azt mennyire akarják elterjeszteni új hazájukban. Az ilyen erőfeszítéseket „iszlamofóbnak” bélyegeznék. Ugyanakkor vannak arra utaló jelek, hogy az Iszlám Állam megvalósítja tervét: az Európába érkező menekültek között már találtak dzsihádistákat. A jövőben több ehhez hasonló felfedezést fognak majd tenni.

Egy év alatt egymillió menekült! Ez örökre meg fogja változtatni Németországot és Európát, túlságosan meg fogja terhelni a leggazdagabb államok gazdaságát és a kulturális tájat a felismerhetetlenségig fogja megváltoztatni. Mégis a komoly nyilvános vitákat, amelyeket erről a krízisről le kellene folytatni, a szokásos ostobaságokkal elhallgattatják: a Washington Post megjelentetett egy felelőtlen cikket, melyben azokat, akiket az Európába történő tömeges muzulmán beáramlás aggaszt, az 1930-as évek nácijaihoz hasonlította, akik több millió zsidót elhamvasztottak. Emma Thompson hollywoodi sztár rasszizmussal vádolta meg a brit hatóságokat, amiért azok nem fogadnak be több menekültet – mintha a brit hatóságok nem tettek volna már eddig is eleget azért, hogy lerombolják a nemzetüket.

Ha nem fogadod el a szép új világot, amely szinte biztos, hogy még több dzsihádot és saríát fog eredményezni Európában, akkor egy náci vagy, akkor egy rasszista vagy. Mindeközben senki sem mer feltenni – arról nem is beszélve, hogy megválaszolni – egy központi kérdést: miért Európa kötelessége, hogy hogy befogadja ezeket a menekülteket? Miért nem Szaúd-Arábia vagy más muzulmán ország, mely olajban gazdag és rengeteg szabad területtel rendelkezik? Nincs rá válasz, mivel a nem muzulmán hatóságok nem akarják elhinni, a muzulmánok pedig azért, hogy mások tudjanak róla, nem akarják megemlíteni: ezeknek a menekülteknek azért kell Európába menniük, mert ez egy hidzsra.

Robert Spencer, Jihad Watch

Print Friendly, PDF & Email