Lopakodó hódítás (magyar felirattal)

A Lopakodó hódítás egy új dokumentumfilm, amely felfedi, hogy az Iszlám Együttműködés Szervezete (OIC) – egyfajta szaúd-arábiai központú iszlám ENSZ — hogyan próbálja az iszlám blaszfémia törvényeket az egész világra kiterjeszteni. Az OIC az ENSZ-nél és más szervezeteknél évek óta azért kampányol, hogy az iszlám ideológia vagy Mohamed személyének bárminemű kritizálását bűncselekménnyé nyilváníttassa.

Az OIC tervei rendkívül eredményesnek bizonyultak, nem csak a szervezet tagországaiban, ahol a törvényt arra használják, hogy üldözzék a vallási kisebbségeket, hanem Európában, Kanadában, és az ENSZ összes országában is. Magyarországon is van olyan bejegyzett iszlám közösség, amely azzal, hogy a szabad véleménynyilvánítást, az iszlám kritizálását iszlamofóbiának bélyegzi, pontosan az OIC ezen szabadságellenes irányvonalát képviseli.

A filmben megszólal (a teljesség igénye nélkül): Geert Wilders holland politikus; Malcolm Pearson angol parlamenti képviselő (UKIP); Frank Gaffney, a Center for Security Policy elnöke; Gerard Batten európai parlamenti képviselő (UKIP); Caroline Cox az angol Lordok Háza képviselõje; Mark Steyn kanadai bestseller író és emberi jogi aktivista; Zuhdi Jasser, az American Islamic Forum for Democracy alapítója; Daniel Pipes, a The Middle East Forum alapítója, számos könyv szerzője; Nonie Darwish egyiptomi születésű ex-muszlim írónő, a Former Muslims United szervezet alapítója; Brigitte Gabriel libanoni születésű ex-muszlim, az Act! for Amerika szervezet alapítója; Lars Vilks svéd művész, Kurt Westergaard dán karikatúrista, a hírhedt Mohamed karikatúra rajzolója; Fleming Rose író, a dán Jyllands Posten újság szerkesztője; Lars Hedegaard, a Nemzetközi Szabad Sajtó Társaság, a Dispatch International újság alapítója; Ezra Levant kanadai író, újságíró, média személyiség ; Pamela Gellert, emberi jogi aktivista; Morten Messerschmidt dán európai parlamenti képviselő; …

Print Friendly, PDF & Email