A számok nem hazudnak |Raheel Raza

“A számok nem hazudnak” egy őszinte és nyílt feltárása annak, hogy hogyan vélekednek a mohamedánok. A videóban a kevés mérsékelt muzulmán egyike, a szunnita Raheel Raza feltárja, hogy a muzulmánok hány százaléka szimpatizálhat az iszlám szélsőséges nézeteivel.

Gyakorlatilag minden nap azt halljuk, hogy az iszlám terrorizmusnak semmi köze az iszlámhoz. „A muzulmánok békés és toleráns emberek, és egyáltalán semmi közük a terrorizmushoz” – mondta Hillary Clinton. „Az al-Kaida természetesen nem iszlám. Az Iszlám Állam nem iszlám” – mondta Barack Hussein Obama

És azt is mondják nekünk, hogy a muzulmánok elutasítják a szélsőségességet. „A muzulmánok túlnyomó része elutasítja az iszlám ilyen fajta értelmezését. Nagyon fontos, hogy mi a muzulmánok 99,9%-ához igazodjunk, akik ugyanazt szeretnék, mint mi” – mondta Obama elnök.

De igaz-e az, hogy a muszlimok 99,9 százaléka nem támogatja a szélsőségességet? Mit mondanának arra, ha jelentős közvélemény-kutató szervezetek egymást követő tudományos közvélemény-kutatásai egy egészen más képet mutatnának?

Ha van egy betegség, egy vírus, akkor addig nem lehet kezelni a problémát, amíg azt be nem azonosították. Ezért nevén kell nevezni a dolgokat. És a probléma az erőszakos, szélsőséges muzulmánok ideológiája. Ez nem egy könnyű téma, de annak tükrében, hogy a világon elkövetett terrortámadások legnagyobb része muszlimokhoz köthető, és mivel mindez közvetlen hatással van az életünkre és a biztonságunkra, ezért fontosnak tartom, hogy minderről nyíltan és őszintén, a tényekre alapozva tudjunk beszélgetni. Legyünk őszinték! Napjainkban az iszlámon belül problémák vannak. A szélsőségesség rákja emészti napjainkban az iszlámot.

Ez a film nem a mérsékelt muszlimokról szól. Ez a film a szélsőséges mohamedánok egyre növekvő veszélyéről szól és arról, hogy ez milyen hatással van ránk.

A társadalmainkban van egy tabutéma: szinte bármiről folytathatunk civilizált vitát – bármiről, kivéve napjaink talán legfontosabb kérdését: a radikális iszlám felemelkedéséről. „A liberálisok mintha félnének attól, hogy rasszistának nevezik őket, ha kritizálják a muszlim hitű embereket.” A félelem attól, hogy valakire azt mondják, hogy rasszista, sok embert késztet arra, hogy jobb belátása ellenére cselekedjen, sőt, ez valószínűleg ártatlan életekbe is kerül.

A kaliforniai San Bernardinoban két muszlim terrorista, akik hűséget esküdtek az ISIS-nek legalább 14 embert megöltek. Sjed Faruk házában a rendőrség valódi bombagyártó laboratóriumot talált, füstmentes robbanóanyagokkal és távirányítható autókkal… Néhány héttel a támadás előtt néhány szomszéd gyanús tevékenységeket észlelt, de nem hívták a rendőrséget! Miért?! Az interjúban a férfi elmondta, hogy azért nem mondott semmit, mert nem akart rasszistának tűnni.

A politikai korrektség emberek életébe került? Ezt nehéz biztosan állítani. De azt tudjuk, hogy egyre nehezebb ezekről a dolgokról úgy beszélni, hogy ne mondanák az emberre, hogy rasszista.

… a szólásszabadság, a szabad vallásgyakorlás – erőszaktól való félelem nélkül -, ezek liberális elvek, amelyeket a liberálisok éltetnek, de ha az ember azt mondja, hogy a muszlim világban pontosan ezek hiányoznak, akkor feldühödnek.

Engem a saját vallásom radikálisaitól kell megvédeni, akik holtan akarnak látni! A szélsőséges muszlimoktól, akik lefejezik és felgyújtják az embereket, akik savat öntenek nők arcába, és az én istenem nevében embereket gyilkolnak meg. … megvédeni a radikálisoktól, akik el akarják foglalni a világot a vallásom nevében!

Legyünk reálisak, és nézzünk meg néhány számadatot!

Ma körülbelül 1,6 milliárd muszlim van a világon. Valójában az iszlám a világ leggyorsabban növekvő vallása, és a Pew kutatóintézet szerint híveinek száma e században meg fogja haladni a keresztényekét. Nyilvánvaló, hogy nem minden muszlim radikális – egy bizonyos százalékuk azonban az.

Sam Harris: Képzeljünk el koncentrikus köröket A közepe a legforróbb: a dzsihádisták – ezek azok, akik úgy kelnek fel reggel, hogy hitelhagyókat akarnak ölni vagy legalább megpróbálni; ők hisznek a Paradicsomban és a mártíromságban. Ez a radikálisok első köre: az erőszakos dzsihádisták, mint az ISIS, az al-Kaida, a Boko Haram, a Hezbollah, a Hamász és különböző „magányos farkasok”. Ezek azok a dzsihádisták, akik embereket öltek San Bernardinoban, Texas-ban, Párizsban, Londonban, Delhiben, Jeruzsálemben, Ottawában, Madridban, Nairobiban, Bostonban és persze New York-ban is.

És hogy hány erőszakos dzsihádista van?

A világon kb. 40.000 – 200.000 muszlim van, akik az ISIS oldalán harcolnak. Ez csak az ISIS – ebben nincs benne az a több százezer dzsihádista, akik az al-Kaida, a Hamász, a Hezbollah, az Iráni Forradalmi Gárda vagy más csoportok oldalán harcolnak. Viszont a terrorizmusnak az a jellegzetessége, hogy csak egy maroknyi terrorista kell ahhoz, hogy komoly kárt okozzanak, vagy akár egy társadalom működésének módját megváltoztassák. A cipőben elrejtett robbanóanyagok vagy más improvizált bombák folyamatos fenyegetést jelentenek.

A menekültválsággal a Nyugaton működő ISIS dzsihádisták száma is nő. Az óriási számú migráns veszélyezteti a biztonságot, mivel sokan már Európába érkezésükkor megtagadják, hogy azonosítsák magukat. Az ISIS számára ez ideális helyzet arra, hogy Európa számos országába beszivárogjon. A híradások szerint, a párizsi merényletek megtervezője is úgy szivárgott be Európába, hogy menekültnek adta ki magát. …azzal dicsekedett, hogy szabadon utazgat Európa és Szíria között…

És amíg a radikális muszlimok belopóznak Európába, kétszer annyi brit muszlim harcol az ISIS-ben, mint ahányan a brit fegyveres erőknél.

Amerika sem védett e veszély ellen. … szövetségi ügyészek szerint egy Szíriában kiképzett férfi azért tért vissza az USA-ba, hogy itt terrortámadást kövessen el. Az USA Belbiztonsági Minisztériuma szerint 9/11 óta az USA-ban több, mint 122 terror-eset történt, amelyben amerikai erőszakos dzsihádisták vettek részt. Szerencsére a bűnüldözés sok terrorcselekményt meghiúsított.

Ez a gyilkos, erőszakos dzsihádisták első köre – Európában, Amerikában és az egész világon.

De mi van a következő körrel, amely őket körülveszi? Őket az „iszlamisták” veszik körül: ezek olyan emberek, akik pontosan ugyanannyira hisznek a mártíromságban és a Paradicsomban, és rá akarják erőltetni a vallásukat az emberiségre, de ők a rendszeren belül akarják ezt elérni, és nem fogják felrobbantani magukat egy buszon. Ők kormányokat akarnak leváltani és a demokráciát saját maga ellen felhasználni. Az „iszlamisták” nagyrészt ugyanazt akarják, mint a dzsihádisták, csak a taktikájuk más.

Így ahelyett, hogy saját maguk is részt vennének terrorcselekményekben, ők a politikai és kulturális rendszert használják ki céljaik eléréséhez.

Vegyük például Gázát. 2006-ban a palesztinok beszavazták a Hamászt a hatalomba. A Hamász egy radikális terrorista szervezet, amely arra használta fel a demokráciát, hogy legitimációt és politikai hatalmat nyerjen. Szintén ebbe a körbe tartozik az egyiptomiak egy nagy százaléka is, akik 2012-ben szavazataikkal hatalomra juttatták a Muszlim Testvériséget. A Muszlim Testvériséget Kairóban alapították 1928-ban. A modern politikai iszlám elődjének tekintik, és kitűzött célja egy, a saría törvénye szerint működő globális kalifátus – vagyis iszlám állam – létrehozása. Bár a Muszlim Testvériség elsődlegesen politikai szervezet, számos terrorista szervezetet hozott létre az egész világon, ideértve az al-Kaidát, a Hamászt és másokat is.

Bár az előző csoportoktól eltér, van egy olyan csoport itt Észak-Amerikában – a CAIR, Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa – amely az Igazságügyi Minisztérium szerint az amerikai Muszlim Testvériség tagja volt, vagy még mindig az. A CAIR egy „mérsékelt” polgárjogi csoportnak tünteti fel magát, amely az amerikai muszlimok érdekeit képviseli. Mégis, ha közelebbről megnézzük, rengeteg zavaró dolog kerül elő. Az Egyesült Arab Emirátusok a CAIR-t terrorista-szervezetnek minősítette. Az ISIS és az al-Kaida is rajta van ezen a listán. A CAIR-t az USA történelmének legnagyobb terror-finanszírozási perében el nem ítélt tettestársként nevezték meg. Az olyan csoportok, mint a CAIR, megpróbálják elnémítani az olyanokat, mint én – és másokat, akik mernek nyíltan beszélni a radikális iszlámról. Erre példa az a film, amelyben bemutattam kilenc nőt, akik arról beszéltek, hogy a radikális muzulmánok milyen barbár módon bánnak a nőkkel. A filmet betiltatták! Miért akarná a CAIR betiltatni ezt a filmet?Ez az eljárásuk! Megpróbálják elfojtani a vitákat „iszlamofóbiát” kiáltva – még az olyan muszlimok ellen is, mint amilyen én vagyok! – Ez a második kör.

A harmadik, külső kör pedig a legnagyobb – és ez nagyon nyugtalanító: Az ebben a körben lévő muszlimok egyértelműen nem olyanok, mint az ISIS; és nem is dolgoznak kormányok megbuktatásán, mint a Muszlim Testvériség, de ragaszkodnak olyan hitekhez és gyakorlatokhoz, amelyek nekem és Önöknek kétségkívül radikálisnak látszanak. Rendkívül aggasztó nézeteik vannak az emberi jogokról, a nőkről, vagy a homoszexuálisokról.

Kik ők? … Miben hisznek? …

2013-ban a Pew közvélemény-kutató kiadott egy széleskörű tanulmányt, amely több ezer muszlimmal, 39 országban készített interjúkon alapult. A jelentés szerint olyan országokban, mint Afganisztán, Egyiptom vagy Jordánia a felmérésben részt vevő muszlimok nagy többsége, kb. 79-86%-uk hisz abban, hogy aki elhagyja a iszlám hitet, azt ki kell végezni. Önök ismernek valakit, aki elhagyta a hitét? És úgy gondolják, hogy őt ki kellene végezni? Önök szerint ez radikális hit?

Ha vennénk a kutatásban részt vett összes muszlim véleményének átlagát, akkor azt látnánk, hogy a muszlimok 27%-a hisz abban, hogy a hitüket elhagyókat ki kell végezni. A megkérdezettek 27%-a, azaz 237 millió muszlim.

Tudták, hogy a felmért országokban élő muszlimok 39 %-a hisz abban, hogy a „becsületgyilkosság” igazolható büntetés egy nő számára, ha házasság előtti, vagy házasságon kívüli szexuális kapcsolata volt? Ez Önök szerint radikális hit? Ezzel a radikális hittel több, mint 345 millió muszlim ért egyet.

Ezek a tanulmányok egy olyan iszlám világról tanúskodnak, amely egyáltalán nem tart lépést a modern világgal.

Amikor a terrorizmus és a dzsihád támogatásáról beszélünk, ezek a számok vonatkoznak a nyugati országokban élő 18-29 éves muszlimokra: a francia muszlimok 42% -a, a brit muszlimok 35% -a, és az amerikai muszlimok 26% -a hisz abban, hogy a nem muszlimok elleni öngyilkos robbantás igazolható. És ők lesznek a muszlimok következő generációja.

A megkérdezett muszlimok többsége, 53% mondta azt, hogy a saría törvénye – vagyis az iszlám törvénykezés – kell, hogy az ország törvénye legyen az iszlám többségű országokban.

Azok közül, akik a saríát akarják az ország törvényének, több mint 52% mondta azt, hogy támogatja a korbácsolást és a tolvajok kezének levágását. Ez összesen kb. 281 millió ember.

Önök is úgy gondolják, hogy ez egy radikális hit?

Továbbá 51% mondja azt, hogy a hűtlen házastársak megkövezése mellett van, ami összesen kb. 289 millió ember.

Természetesen nem minden muszlim hisz ezekben a dolgokban, de több száz millió igen! Ezt mondják a számok – bárki megnézheti.

Itt az ideje egy őszinte beszélgetésnek, korunk egyik legfontosabb kérdéséről! Azáltal, hogy elfojtjuk az iszlám hitről folyó vitát, lemondunk az igazságról, a szólásszabadságról és a toleranciáról. A politikai korrektség kedvéért feladjuk az emberi jogokat.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7563

Bejegyzés: on 2016. jan. 12.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes