Geert Wilders Milánóban

Geert Wilders, Hollandia legnagyobb pártjának vezetője 2016. január 26-án beszédet mondott A Nemzetek és a Szabadság Európája szervezet rendezvényén. Lentebb ennek fordítása olvasható:

Nagyon örülök, hogy itt lehetek Milánóban, mivel ez az a város, amely 2005-ben Milánó legrangosabb címével tüntette ki Oriana Fallaci-t, egy igazi olasz hőst.

Fallaci megérdemelte ezt a díjat. Olaszország egyik legnagyszerűbb és legbátrabb nője és újságírója volt. Bármikor is jövök Olaszországba, csak azért jövök, hogy kifejezzem tiszteletemet iránta, a nő iránt, akinek az iszlámizáció veszélye iránti figyelmeztetését nagyra értékelem. Az értelem ereje című könyve az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam. 2004-ben adták ki, és arra ösztönzött, hogy még ugyanebben az évben elindítsam a saját politikai pártomat, ami mára – 12 évvel később –, a közel 30 százalékos támogatottságával az összes holland közvélemény-kutató szerint messze a legnagyobb párt.

Köszönöm Olaszország, köszönöm Oriana az isnpirációt. Büszke vagyok, hogy 2009-ben Rómában kitüntettek az Oriana Fallaci díjjal.

Ma a civilizációnk még mindig veszélyben van, valójában még jobban, mint valaha. A létezésünk van veszélyben.

Ezt láthatjuk az összes nyugat-európai országban. A határainkat szélesre tárták az iszlám tömeges bevándorlás előtt. Ennek következményei pedig borzalmasak.

Óriási költségek, szörnyű támadások, és a terrorizmus veszélye soha nem volt ekkora.

Tehát cselekednünk kell!

Azért vagyunk ma itt Milánóban, hogy kifejezzük az erőnket és az egységünket.

Az olasz, francia, osztrák, belgiumi, és angol barátainkkal együtt egy szövetséget hoztunk létre, egy olyan szövetséget, melynek történelmi küldetése van.
Wilders_strasse

A célunk az, hogy megvédjük a nemzeteinket és a nyugati civilizációnkat, amely Róma, Athén és Jeruzsálem örökségére épül. A szabadságunk, önazonosságunk és az értékeink vannak veszélyben.

A kollégáim és én megszólaltatjuk a forradalom harangját. Egy békés és demokratikus forradalomét, annak érdekében, hogy visszaszerezzük a nemzeti függetlenségünket, hogy leállítsuk az inváziót. Azért, hogy megvédjük a nemzetünket, az asszonyainkat és a kultúránkat.

Vissza kell szereznünk az ellenőrzést a határaink, a költségvetésünk és az életünk irányítása felett.

Meg kell tennünk azt, amit a kormányaink elmulasztanak megtenni. Elég! Vessünk véget a komédiának!

A jó hír pedig az, hogy egyre több ember – emberek milliói – csatlakoznak hozzánk. A partióta tavasz közeledik. Az európai országok elitje tönkreteszi az országainkat. Ezt nem fogjuk hagyni. Ezt nem fogjuk elfogadni! Az emberek ellent fognak állni. Az embereknek nem kellenek olyan politikusok, akik elárulják az országot, figyelmen kívül hagyják az emberek kívánságait és gyáva, politikailag korrekt megalkuvókként viselkednek.

Valódi vezetőkre van szükségünk. Bátor politikusokra, nem pedig olyanokra, akik az oly sok hamis parlamentben nem képviselik az embereket, ahol pontosan az ellenkezőjét teszik annak, amit az emberek többsége akar. Azt mondjuk: ami sok az sok!

A legtöbbünk, akik itt most jelen vannak, vezetnek az országaik közvélemény-kutatásain.

Azért vagyunk politikailag sikeresek, mert kiállunk a következő öt alapelv mellett. Az új patriotizmus öt alapelve a következő:

Először: le akarjuk zárni a határokat az iszlám országokból történő tömeges bevándorlás és a menekült cunami előtt.

Ha a következő évben én leszek Hollandia miniszterelnöke, akkor azonnal le fogom zárni Hollandia határait.

Másodsorban: meg kell védenünk magunkat a terroristák jelentette veszélytől.

Nem akarunk dzsihádistákat az országainkban. Vissza kell állítanunk polgáraink – főleg a nők – biztonságát. Nincs több nemi erőszak, nincs több szexuális dzsihád. Szilveszterkor Kölnben több, mint 1000 nőt támadtak, fogdostak és erőszakoltak meg. Eddig 30 elkövetőt tartóztattak le, minnyájan észak-afriakaiak, az elfogottak fele menedékkérő.

Ez elfogadhatatlan! A határok lezárása ezt is segíti.

Harmadsorban: nem akarjuk, hogy az adófizetők milliárdjait költsék Brüsszelre, segélyekre és menedékkérőkre. Azt akarjuk, hogy ezt a pénzt a saját polgárainkra költsük, a saját hazánkban.

Negyedszer: az EU helyett a nemzeti függetlenséget választjuk. Hollandia fővárosa Amszterdam, nem pedig Brüsszel. Visszaszerezzük a nemzeti függetlenséget, és megszabadulunk a senki által meg nem választott brüsszeli bürokratáktól.

És végül: leállítjuk a szabad társadalmaink iszlamizációját. Azt mondom: nincs tovább! A szabadságot választjuk és nem fogunk senkivel sem alkudozni.

Itt az ideje, hogy leállítsuk az elit ostoba menetelését és megmentsük az országainkat. Az emberek ezt várják el tőlünk, és ezért támogatnak bennünket. Ezt kell tennünk és ezt fogjuk tenni. Politikusként ez kötelességünk.

Az országainkat biztonságossá, függetlenné és ismét naggyá fogjuk tenni. És ez sikerülni fog, mert az emberek és az igazság a mi oldalunkon van.

Engedjék meg, hogy idézzem, amit Oriana Fallaci egyszer mondott: „Hazugság azt állítani, hogy az igazság valahol középen van. Nem, uraim: néha az igazság csak az egyik oldalon áll.”

Az igazság, hölgyeim és uraim, valóban csak az egyik oldalon áll. A mi oldalunkon! Tehát szokjunk ehhez hozzá: Mi vagyunk a jövő!

Forrás: Gates of Vienna blog

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7594

Bejegyzés: on 2016. feb. 1.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes