Muszlim felsőbbrendűség Németországban – az utca embere a migrációról

Egy hétköznapi ember benyomásai 2016-ban arról, hogy a muszlim migránsok elvárják, hogy a németek takarítsanak utánuk; és hogy nem beilleszkedni akarnak, hanem saját kultúrájukat ráerőltetni az őslakosokra. Merkelnek fel kellene ébrednie, mert az álma megvalósíthatatlan.

Az Ön véleménye szerint hogyan fog kinézni Németország öt év múlva?

Én azt mondanám, hogy megfosztanak bennünket a kultúránktól, mivel az integráció nagyon nehézkes, és van egy olyan érzésem, hogy mi kényszerülünk alárendelni magunkat az új kultúrának, mivel azok, akik idejönnek, nem illeszkednek be a miénkbe. Ez az érzésem.

A menekültek témájával van tele a TV. Van ezeknek a műsoroknak bármi értelme?

Nem hinném. Szerintem semmi értelmük sincs.

Miért nincs?

Hát, mert annyira egyoldalúak, túl egyoldalúak szerintem. Az ember inkább nézze meg a való életet, ne pedig azokat a TV műsorokat, amelyeket nagyrészt amúgy is meghamisítanak. Legalábbis nekem ez a véleményem.

Németország iszlám állammá fog válni 10 év múlva a menekültek miatt?

Ennyire durván nem mondanám, de – ahogy már mondtam – megfosztanak bennünket a saját kultúránktól azáltal, hogy másokat helyeznek előtérbe. Már nem is azon vannak, hogy ne legyenek itt alárendelt helyzetben, hanem hogy ők erőltessék ránk a kultúrájukat. Erre tudnék pár példát mondani, de most nem akarok.

Csak egyetlen példát mondjon, legyen szíves!

Például én nem hamburgi vagyok, Lübeckből utaztunk ide, ahol van egy ilyen menekült tábor, és például ott a férfiak elutasítják, hogy ők tartsák tisztán a saját mellékhelyiségeiket. Úgyhogy közülünk való önkénteseknek kell takarítaniuk rájuk, és ezt felháborítónak tartom. Amikor mi vagyunk külföldön, nekünk kell alkalmazkodnunk, és mi meg is tesszük. Amikor mi megyünk be egy mecsetbe, akkor megfelelő ruházatot viselünk, de ezek a férfiak úgy gondolják – mivel otthon úgy szokták meg, hogy ők a basák –, hogy mindent összepiszkíthatnak és majd mi takarítunk helyettük – önként. Ezt felháborítónak találom! Drasztikusabb intézkedésekre és ellenőrzésekre lenne szükség, hogy mindenki, aki belép oda, nézze meg, hogyan néz ki a hely, és amikor kijön és koszosan hagyta, akkor megmondani neki, hogy menjen vissza és takarítsa ki ő maga – másképp ne mehessen el onnan, szerintem.

Ha találkozhatna Merkel asszonnyal, mit mondana neki?

Azt, hogy adja fel az álmait és ébredjen fel végre, mert amiről álmodik, az nem megvalósítható. Ez a véleményem.

Van olyan, amit nem mondana el neki?

Nem igazán. Én nagyon őszinte és nyílt ember vagyok. Ha megkérdezne, nyíltan elmondanám, hogy mit gondolok erről az egészről, amit hirdet, hogy: „Meg tudjuk csinálni”. Nem tudjuk megcsinálni. Ekkora tömeggel nem. És nem ezzel a hanyag vezetéssel, ezt meg kell mondjam.

Szuper, köszönöm!

Én tényleg nem vagyok rasszista beállítottságú – mindenkinek segíteni kell, akinek szüksége van rá. És azok kapnak is segítséget; de ami itt történik, az szerintem egyszerűen nincs rendben!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7648

Bejegyzés: on 2016. feb. 21.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Németország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes