Németország: Muzulmán migránsok terrorizálják a keresztény menekülteket

A videó a németországi keresztény menekültek helyzetét mutatja be. A menekülttáborokban a muzulmán többség folyamatosan zaklatja a keresztényeket megfélemlítik, üldözik, fenyegetik és megtámadják őket , amiért azok keresztet viselnek, vagy gyakorolják a vallásukat. Néhányuk arra kényszerült, hogy elhagyja a menekültszállót, most egy keresztény templomban találtak menedéket.

Egy csoport iráninak az életét kellett féltenie, amikor – becslésük alapján – 70 muszlim megtámadta őket. Mindezt csupán azért, mert a Bibliát olvassák és keresztet viselnek. Az egyik iráni férfi így számolt be az esetről: „Aludtunk és hirtelen muszlimok jelentek meg a szobánkban, akik elkezdtek ütni bennünket. Az életemet féltettem, miközben ütöttek, és arra gondoltam közben, hogy ennyi volt, végem van. ” Egy másik férfi szólt a biztonságiaknak: „Azon gondolkodtam, hogy ezt hogyan fogom megúszni. Egyre többen jöttek. Odarohantam a biztonságiakhoz és könyörögtem nekik, hogy hívják a rendőrséget. Erre azt válaszolták, hogy ez nem a mi problémánk, menj vissza az épületbe, ahonnan jöttél.” Csak amikor a rendőrség 20 emberrel megjelent és még a kutyáikat is eleresztették, csak ekkor sikerült az iráni keresztényeknek elkerülniük a vallási üldöztetést, amit Iránban egyszer már átéltek. Elhagyták a helyszínt, anélkül, hogy tudták volna hova menjenek. Végül egy evangélikus templomban találtak menedéket.

Gottfried Martens pásztor hónapok óta törődik a keresztény menekültekkel – eddig 1200-zal -, jól tudja, min mennek keresztül. Így számol be a helyzetről: „Sajnálatos módon a múlt év óta egyre inkább azt tapasztaljuk a menekültszállókon, hogy csak egy vallásnak van befolyása: az iszlámnak. És akik nem tartoznak ehhez a valláshoz, azokat megfélemlítik, üldözik, fenyegetik és megtámadják.”

És a helyzet csak egyre rosszabb. Miután a videóban szereplő hét iraki elhagyta a menekültszállót,  a szállás két muzulmán lakóját – közölük az egyik egy 19 éves afgán muzulmán –  rajtakapták, amint azt beszélték, hogyan öljék meg a keresztény vallást követő irániakat.

Print Friendly, PDF & Email