Dániai imám: verd meg a gyereket ha nem imádkozik

A dániai Grimhøj mecset imámja, Abu Bilal Ismail egy rejtett kamerás videón arról beszél részletesen, hogy hogyan kell megverni a gyereket, ha nem követi az iszlám szabályait.


Nicolai Sennels dán pszichológus az iszlám gyereknevelésről: „Az iszlám kultúra egyik erőteljes védelmi mechanizmusát a muszlim gyermeknevelés adja. Minden muszlim gyermek feje fölött az erőszak vagy akár a halál nagyon is valós fenyegetése lebeg abban az esetben, ha úgy döntene, hogy a szüleitől eltérő életstílust választana. Még ha a szülők meg is engedik a gyermeknek, hogy vallást válasszon – vagy akár azt, hogy ne kövessen semmilyen vallást –, más muszlimok annak szentelik az életüket, hogy megöljék őket. A muszlim családokban megtalálható széleskörű erőszak, sőt akár a kínzás alkalmazása, továbbá a muszlim fiatalok ellen napi szinten elkövetett rettenetes mennyiségű, család által történő kivégzés együttesen azt eredményezi, hogy a nagy többségnek eszébe sem jut elmenekülni a saría követése elől. A Korán és a hadísz [rövid elbeszélések Mohamed cselekedeteiről] fenyegetései, hogy a pokol tüzére kerül az, aki szembe megy Mohamed utasításaival és példájával, sokakat elijeszt attól, hogy elhagyják azt a kultúrát, amely oly sok szenvedést okoz nekik. …
Annak biztosítása érdekében, hogy a gyermek úgy nőjön fel, hogy ugyanazokat a mintákat kövesse, mint a családja, sokukat az iszlám rendkívül erőszakos írásainak agyzsibbasztó ismétlésének teszik ki, így ketyegő időzített bombákká téve őket, bárhol is éljenek.”


Dániai imám: ki kell végezni az iszlámot elhagyókat és a házasságtörő nőket
Print Friendly, PDF & Email