Dán javaslat az iszlám kezelésére: hitreform, hitelhagyás vagy hazatoloncolás


Ez itt a NewSpeak műsora, Jeppe Juhl vagyok.

Ma a NewSpeak drasztikus javaslatairól fogok beszélni. Arról, hogy hogyan csökkenthetjük minimumra a multikulturális káoszt – a civilizációs csapdát, amelybe a felelőtlen politikusaink beterelték Dániát és a dán embereket, azzal, hogy értelmetlenül megnyitották az országot a muszlim bevándorlás előtt.

Először a megoldások, a megfontolások majd később:

HITREFORM, HITELHAGYÁS vagy HAZAKÖLTÖZTETÉS. Reformálják meg a vallásukat, hagyják el azt vagy hagyják el Dániát!

Először is: reformálják meg vallásukat.

Követelnünk kell, hogy a dániai iszlám vallási közösség úgy reformálja meg üzenetét, hogy amit prédikálnak, az összeegyeztethető legyen egy szekuláris, plurális és modern társadalommal. Persze tudatában vagyok, mennyire naiv, sőt paradox ez a követelés, mivel az iszlám, ahogy a Korán leírja, teljesen összeférhetetlen a demokráciával, hiszen itt a vallás és a törvény ugyanaz, így Allah irányít minden emberi viselkedést. A reformáció követelménye ezért a saría prédikálásának tényleges betiltását jelenti, és ezért ez egy nagyon-nagyon elméleti lehetőség… viszont legjobb tudomásom szerint nem mond ellent sem a vallásszabadságnak, sem a szólásszabadságnak. Mivel az alkotmány §78.2 bekezdése egyértelműen lehetővé tesz egy ilyen tilalmat. Mármint, ha megvan a bátorságunk, hogy elismerjük a jog és a vallás nyilvánvaló keveredését – ami az iszlám lényege. Senki sem állhat az alkotmány felett, vagy kaphat külön felmentést az alól, azon az alapon, hogy vallásnak mondja magát. Ez magától értetődő.

Hitelhagyás: azaz hagyd el a vallásodat.

Követelnünk kell, hogy a „kulturális muszlimok” mondjanak le tagságukról az iszlám vallási közösségben, ha az nem teljesíti az első követelményt, amit most említettünk. Ami egyébként muszlim országokban halálbüntetést vonna maga után – szerencséjük, hogy Dániában élnek.

Végül de nem utolsósorban: hazatelepítés.

Ha az itt élő muszlimok nem kívánják sem megreformálni, sem elhagyni ezeket a vallási „közösségeket”, akkor meg kell fosztani őket az állampolgárságuktól, és adni kell nekik egy egyirányú jegyet haza abba az országba és kultúrába, ahonnan jöttek, és amit láthatóan annyira hiányolnak. Hogy egyáltalán minek jöttek ide, azt nehéz megérteni. Hogy miért nem fogadják el örömmel Dániát, ahelyett, hogy az új országukból ugyanolyan poklot csinálnának, mint ahonnan jöttek, az még felfoghatatlanabb. Azokat, aki nem állampolgárok, minden további nélkül visszaküldhetjük. Ehhez persze nyilvánvalóan sok államközi egyezményt fel kellene mondani, de akkor ezeket egyszerűen fel kell majd mondanunk.

Szóval ez a megoldás rövid leírása – de nem vagyok olyan hülye, hogy ne tudnám, hogy ez itt és most nem reális. Azonban tekintve a növekvő bevándorlást és az egyre több civilizációs összecsapást, az új iszlám terrortámadásokat Dánia és Európa földjén, valamint a terjedő zavargásokat, ez az a valóság, amellyel Dánia és Európa szembe fog nézni a következő évtizedekben. Efelől semmi kétség.

Ezzel a megoldási modellel végtelen sok nagyon nehéz, kényszerű dilemma jár, és számos széleskörű jogi döntést kell meghozni. Például az EU tagság fenntartásával kapcsolatban, amely jogilag gúzsba köti a nemzetek önrendelkezését; valamint fel kell mondani mind a menekültügyi egyezményt, mind az emberi jogok egyezményét és a hontalansági egyezményt.

És vajon csorbítjuk-e majd ezzel az szabadságjogainkat, mint pl. a gondolat- és vélemény szabadságát? Van, aki majd azt mondja, igen. Én majd azt mondom, nem, és az erőszakra felhívás törvényi tilalmára hivatkozom.

Feladjuk-e majd a vallásszabadságot azért, hogy megvédjük magunkat a multikulturális katasztrófától? Igen, feladjuk … de csak akkor, ha az iszlámot vallásnak tekintjük!

Lesz olyan, hogy néhány rendes ember is kemény bánásmódban részesül? Igen, lesz. De mi a másik lehetőség? Önpusztítás a jó modor nevében. Amikor dánok önhatalmúlag létrehozott radikális csoportjai támadásba mennek majd át az iszlamista lakosok ellen.

Persze sok okos dolgot fel lehet hozni ezen drákói javaslatok mellett és ellen is. Ennek teljesen tudatában vagyok, de a vita már elkezdődött.

A TV2 dokumentumfilmjei (magyarul itt és itt) nyomán (amelyek azért dicséretet érdemelnek) jelenleg sok „meglepődött” politikusunk beszél arról, hogy be kell zárni a legfanatikusabb mecseteket.

A szív természetesen igent mond erre, de az ész azt mondja, nem – ameddig nem végeztük el a korábban említett előkészítő munkálatokat.

Szervezzünk-e képzést imámoknak? – ez egy másik most folyó vita. Nem szánok időt erre a vitára, mert ez hülyeség; az ötlet abszurd és nevetséges, nyilvánvaló okokból.

Rengeteg kérdés és dilemma van. Ezekről még hosszú évekig sokat fogunk hallani. Tudom, hogy azt a negatív kulturális terhet, amivel olyan sok bevándorló érkezik ide, nehéz letenni csak azért, mert az ember éppen egy másik földrajzi helyen tartózkodik. Ezt megértem. Nem várhatjuk, hogy a bevándorlók első generációja integrálódjon vagy beilleszkedjen. AZT viszont elvárhatjuk és megkövetelhetjük, hogy a rákövetkező generációk elfogadják Dániát! De ez mostanáig majdnem lehetetlennek bizonyult. Ha nem így tesznek, akkor mi erre azt mondjuk … megköszönjük a látogatást!

Isten óvja Dániát! – nem pedig az iszlám sötétségét.


Kapcsolódó:


Európa újra háborúban áll – most a barbár iszlámmal
Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7710

Bejegyzés: on 2016. Már. 15.. A bejegyzés kategóriái: Dánia, Jeppe Juhl, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes