“A jövő a bátraké” – Geert Wilders beszéde Brüsszelben

 A holland Szabadságpárt (PVV) elnökének beszéde Brüsszelben a Flamand Érdek (Vlaams Belang) rendezvényén:

Örülök, hogy itt lehetek. Engedélyetekkel a következőképpen kezdeném: nem fogják megfékezni a büszke flamand oroszlánt! Büszke vagyok arra, hogy ennyi flamand oroszlán között lehetek. Köszönöm remek elnökötöknek, Tom van Griekennek, hogy meghívott ma este. És természetesen köszönöm régi barátomnak is, Filip Dewinternek. Nagyszerű itt lenni, Brüsszelben.

Mint tudjátok, Brüsszel Hollandia fővárosa volt. Ma a flamandok fővárosa. Számos flamand dolgozik a Szabadságpártnak Hágában, és ha őszinte akarok lenni, nagyon szeretjük őket. Néha keményebben dolgoznak, mint a hollandok. Nem lehet őket kihozni a sodrukból, csak akkor, ha belgának nevezed őket. Ma mindent megteszek, hogy ne sértselek meg benneteket.

Történelmi időket élünk. Mi folyik Európában? Mi folyik a világban? Egy politikai földrengés. Egy politikai forradalom. Természetesen erőszak nélkül, demokratikus úton. Azonban mindez megijeszti a hatalmon levőket. Amerikában mindennek Donald Trump a szimbóluma. Európában ez mi vagyunk: ti és én. Ez a “patrióta tavasz” kezdete. Körülöttünk mindenhol a patrióták hangját hallhatjuk. Amerikában, Franciaországban, … Marine Le Pennek nagyobb golyói vannak, mint az én és a ti miniszterelnökötöknek együtt! Ausztriában ott az osztrák Szabadságpárt (FPÖ), Olaszországban az Északi Liga. Németországban Angela Merkel szörnyű vereséget fog szenvedni a helyi választásokon. Ezt üzenem neki: „Angela, nem fog menni!” Természetesen Hollandiában is lehet hallani a patrióták hangját. Az emberek hangját mindenütt lehet hallani. Ez a hang egyre hangosabb. Ez a hang azt mondja: „Ezt már nem fogadjuk el!” Többé nem maradunk némák. Ez a mi országunk, és nem engedjük, hogy elvegyék tőlünk. Ami sok az sok.

Barátaim, arra kértek, hogy a szólásszabadságról beszéljek. Ezt örömmel teszem, mivel az iszlám és  a szabadság egymás ellentétei. A “patrióta tavasz” a szólásszabadságról szól. Ez váltotta ki. Ez a fő fegyverünk. Valami, amiről nem fogunk lemondani. A szólásszabadság a demokrácia kapuőre. A szólásszabadság a garancia arra, hogy nem csak az elit szólhat, hanem a hétköznapi emberek is.

Ma egy szimbolikus helyen vagyunk (Brüsszel). Két nagy veszély fenyegeti a szólásszabadságot és a demokráciát. Az egyik az iszlám. A másik pedig a politikailag korrekt kulturális relativizmus. Tőlünk három kilométerre található a nyugat-európai Gázai-övezet (Molenbeek). Európa dzsihádista Mekkája. Molenbeekben a lakosság 40 százaléka iszlám háttérrel rendelkezik. Molenbeek a példa arra , hogy mi történik egy gyönyörű flamand faluval, ha a tömeges bevándorlásnak egy üres csekket adunk. Ha nem támasztunk semmilyen feltételt az asszimilációhoz. Az őshonos lakosság menekül, helyébe az iszlám – annak legsötétebb formájában – kerül. Molenbeekben tervelték ki azt a terrortámadást, ami Párizsban több, mint száz ember életébe került. És itt, Brüsszelben a zsidó múzeum elleni támadást 2014-ben, és az Amszterdam és Párizs közötti vonaton szerencsére meghiúsult terrortámadást. Ezeket mind Molenbeekben tervelték ki.

Van egy másik nagy veszély is. Az Európai Unió főhadiszállása. A szörny, ami meg akarja fosztani Európa nemzeteit az identitásuktól. Az Európai Unió ránk erőlteti a tömeges bevándorlást, a menekült cunamit és az iszlamizációt. Egész Európát egy gigantikus Molnbeekké akarják változtatni. Ezen a helyen vagyunk: Molenbeek és az EU babiloni tornya között.

A patrióták harcolnak az országainkért. Csak egy fegyverünk van: a szólásszabadság. Egy fegyver, amivel kimondjuk az igazságot az iszlámról. Egy célunk van, melyet egy Brüsszelben született flamand, Marnix van Saint Aldegone remekül megfogalmazott. A nemzeti hímnuszunkban gyönyörűen leírta: elűzni a zsarnokságot. Ez a mi célunk. Elüzni a politikai korrektség zsarnokságát. Elegünk van belőle. Elegünk van a vezetők zsarnokságából, akik elkülönülnek és be akarják hozni Afrika és a Közel-Kelet felét. Ezeket a zsarnokokat el akarjuk zavarni. A politikai elit zsarnokait, a Junkereket meg a Timmermanokat és természetesen a ti Guy Verhofstadtotokat is. Azt kell mondanom: szabaduljunk meg tőlük! Ők a múlt fosszíliái. Minket a jövő érdekel.

És mint tudjátok, az európai kormányok tárgyalni fognak a törökökkel. A jövönkről fognak tárgyalni, zárt ajtók mögött, a tudtunk nélkül. Pár nap múlva Charles Michel és Mark Rutte el fog adni minket a török szultánnak és diktátornak, Erdogánnak, aki még azt a szót sem tudja kimondani, hogy szabadság. Semmibe veszik a nemzeti érdekeinket. Elmondom, hogy Marine Le Pen, Tom van Grieken és én mit mondanánk, ha mi tennénk a tárgyalóasztalnál. Az első dolog, amit megtennénk, hogy azonnal lezárnánk a nemzeti határokat. A pénzünket nem a menekültekre, hanem a saját polgárainkra költenénk. A nyugdíjunkra, a jólétünkre a munkásainkra és a munkáltatóinkra. Az időseinkre, a saját biztonságunkra. De sajnos mi nem leszünk ott! Egy rakás gyáva politikus lesz ott, akik euró milliókat ajánlanak majd Törökországnak. Vízummentességet, a török EU tagság tárgyalásainak felgyorsítását. Egy olyan megbízhatatlan országgal, mint Törökország, aki milliónyi menekültet küld ránk.

Barátaim a küzdelmünk nem könnyű és nem veszélytelen. Ezt láthatjátok ma a saját szemetekkel. Fegyveres őrök vigyáznak a biztonságunkra. Bennünket védenek. Szomorú, hogy ez szükséges. Olyan emberek ellen védenek bennünket, akiket a Korán versei inspirálnak. Olyan versek, mint pl. a 47:4: „Amikor összetalálkoztok a hitetlenekkel a csatatéren, vágjátok le a fejüket.” Vagy mint a 8:60: „Készüljetek fel Allah ellenségeinek terrorizálására.” Természetesen nem minden muzulmán terrorista. Ezt tudom, de ma a legtöbb terrorista az iszlám követője. Ezt néha ki kell mondani. Ezért rendelkezünk a szólásszabadsággal. Természetesen ezek a terroristák kisebbségben vannak az iszlámon belül az országainkban, azonban ez a kisebbség számíthat a többség támogatására. És ez valami olyan, amit szintén ki kell mondani! A holland muszlimok háromnegyede a Szíriában harcoló holland muszlim harcosokat –dzsihádistákat – hősöknek tartja. Azonban a Szíriában harcolók nem hősök. Tudjátok kik a valódi hősök? A Flamand Érdek és a holland Szabadságpárt szavazói. Az önkénteseink. Ők a valódi hősök. Mindenki, aki ki meri mondani az igazságot az iszlámról és megvéd másokat az iszlámtól. Ők a hősök. Azok a rendőrök, akik most itt védenek bennünket. Akik védenek minket és az üzenetet, amit közvetítünk azok ellen az emberek ellen, akik semmibe veszik a szólásszabadságot. Tapsoljuk meg őket! Tizenegy éve élek rendőri védelem alatt. Mindig és mindenhol, Az országomban és külföldön egyaránt. Magánélet? Felejtsd el! Személyes szabadság? Nem rendelkezem vele. Még a saját levelesládámat sem üríthetem ki. Ha bevásárolni vagy moziba megyek a feleségemmel, akkor azt előre meg kell tervezni és egy tucat rendőr kell hozzá. Miért mondom el mindezt? Nem azért, hogy szimpátiát ébresszek, hanem azért, hogy megmutassam milyen fontos minden nap harcolnunk a szabadságért – már ameddig van szabadságunk. Mivel barátaim a szabadság nem magától értetődő. Ezt megtanultam. Értékeljük és harcoljunk érte. Minden nap, nem pedig akkor, amikor már elvesztettük. A szabadságunk, a gyerekeink szabadsága veszélyben van. A szabadságunkat nem csupán az iszlám fenyegeti, hanem az elitünk is. Korlátozni akarják.

Március 18-án ismét bíróság elé fogok állni. Azért, mert megkérdeztem a Szabadságpárt szavazóit, hogy akarnak-e több marokkóit az országunkban. Ha ugyanezt a szírekről kérdeztem volna, akkor lehet, hogy béke Nobel-díjat kapok. Az ellenem folytatott per egy politikai per azért, hogy elhallgattassanak. Bizonyára tudjátok, hogy több ezer feljelentést tettek a kijelentésem után. Előre gyártott formanyomtatványokon, melyeket mecsetekben osztogattak. Politikai ellenfeleim tömegesen jelentek meg a rendőrségen, hogy kitöltsék ezeket a nyomtatványokat. Gyakran a polgármester volt, aki az egészet irányította. Most pedig pénzt követelnek nem vagyoni jellegű károkozás miatt. Ez őrület!

Ahogy jól tudjátok a nem nyugati idegenek – és természetesen nem minden marokkóiról van szó – felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban és a munkanélküliségben. Ez évente milliárdokba kerül nekünk. Nekem kellene pénzt kapnom tőlük! Felteszem magamnak a kérdést: mit akarnak ezek az emberek elérni? Azok, akik megvádoltak? Tényleg azt hiszik, hogy elvehetik a szabadságomat? Milyen szabadságot? Az egyetlen szabadság, amely még megmaradt számomra az a szólásszabadság. De ezt soha nem fogják elvenni. Ezt egyetlen bíró sem tudja megtenni. Mindig ki fogom mondani az igazat. Még akkor is, ha a politikailag korrekt Hollandia ezt nem akarja meghallani. Azt hiszik meg tudják állítani a patrióta tavaszt? Felejtsék ezt el! A dzsinn már kint van a  palackból és nem lehet visszagyömöszölni. Mi nem csak magunkat képviseljük, hanem milliókat az országainkban. És nem csak Hollandiában és Flabdriában, hanem világszerte. Nézzetek körül. Mindenhol egyre több eber áll ellen. Az elit tisztán látható módon pánikol. Azt szeretnék, hogy a bírók tiltsák be a véleménynyilvánítást. Ezt üzenem nekik: a bíróságok nem képesek megállítani az ideákat. Észak-Koreában sem, és itt Hollandiában sem. Ugyanakkor egyfajta kettős mércét is megfigyelhetünk. Nemrég egy munkáspárti vezető a halálomat kívánta. Ez írta: “Reméljük, hogy Wilders szívrohamban meghal az agyában. … Ha egy lövedéket kell használni, remélem elég nagy lesz ahhoz, hogy ráférjen az üzenet: <<egy hálás holland embertől>>.” Köszönöm szocialisták. Nemrég a balliberális D66 párt egyik fiatal vezetője Frízföldön megfenyegetett. Egy olyan valaki, akinek tősgyökeres fríz neve van: “Mehir Mohammed”. Ezt írta: “Geert Wilders gyere Drachtenbe. Keresztül lövők egy golyót a kibaszott fejeden. Szétváglak és megetetlek a disznókkal, azzal a fajjal, ahova tartozol. Ugyis megfognak ölni, legalább had tegyem ezt én.” Köszönöm demokraták. Arra számítottam, hogy a korábbi formanyomtatványok ismét előkerülnek, hogy most majd azok a mérges polgármesterek ismét sorban fognak állni, akik szoknyás és szakállas polgárokat vezettek. Hogy majd a miniszterelnökünk azt fogja mondani ismét, hogy ez szégyen. De semmi, semmi sem történt. A csend fülsiketítő. Ez nem csak azt jelenti, hogy amit tettek csak képmutatás, hanem azt is, hogy a perem egy politikai per.

Történelmi fordulóponthoz értünk. A hatalmon levők, az elit úgy gondolja, hogy csak néhány elégedetlen polgárral van dolga, és hogy nem kell róluk tudomást venniük. Azonban polgárok milliói érzik úgy, hogy a demokráciáinkban nem képviseli őket senki. Valódi válság van. Flandriában, Hollandiában, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Ausztriában, Olaszországban, és a szabad nyugaton mindenhol. Az emberek nem csak a gazdasági válság, vagy a menekültválság miatt aggódnak. Ennél sokkal többről van szó. Ez egy egzisztenciális válság. Fog-e még létezni az országunk tíz év múlva? Lesz-e saját kultúránk? Kisebbségbe kerülünk-e a saját hazánkban? A lányaink szabadon sétálhatnak-e majd az utcákon? Egyre több ember aggódik ezek miatt a kérdések miatt – jogosan! Azok, akik olvasták a sajnos már tíz éve elhunyt nagyszerű Oriana Fallaci könyveit, tudják, hogy az Értelem ereje című könyvében már 2006-ban elmagyarázta, hogy miért lázadnak egyre többen. Ezt írta: „Ez egy olyan csata, amelynek az a célja, hogy megvédjük a földünket, a házainkat, a gyerekeinket, a méltóságunkat és a saját létezésünket.” Ezt üzenem az őrült elitnek, a nemzeti kormányaink kelekótyáinak a Schuman-téren: vigyázzatok, elkerülhetetlen, hogy polgárok milliói csatlakozzanak a patrióta tavaszhoz! Ezért jönnek hozzánk az emberek tömegével. Ezért utasítanak el benneteket! Mi vagyunk a tavasz. Mi képviseljük a józan észt. Mi vagyunk a jövő. Nem akarunk menekült-cunamit. Nem akarjuk az iszlamizációt. Nem akarunk nyitott határokat. A flamandoknak flamandnak kell maradniuk. A hollandoknak hollandnak. Senki sem állíthat meg bennünket. Az emberek hamarosan rájönnek, hogy a kormányok csak rontanak a helyzeten. Az emberek nagyon jól tudják, hogy senki sem hallgat rájuk, hogy a demokratikus deficit az európai hamis-parlamentekben óriási. Az elit, amely el akar hallgattatni bennünket kezd szétesni. És minél előbb szétesik, annál jobb. Az Európai Unió és a schengeni övezet szétesőben van. Minél előbb szétesik, annál jobb. Mi egy alternatívát kínálunk

Három fontos elképzelés van a zászlónkon: szuverenitás, identitás és szabadság. Ez a három dolog a válaszunk arra az egzisztenciális válságra, amiben vagyunk. A szuverenitás azt jelenti, hogy az országunkat nem akarjuk többé az Európai Unióban látni. Újból a magunk ura akarunk lenni. Saját valutával, saját határokkal. Az identitás azt jelenti, hogy nem támogatjuk, hogy a civilizációnkat elpusztítsák. Hogy a gyönyörű Flandriát, Hollandiát tovább iszlamizálják. A szabadság azt jelenti, hogy a polgárok döntenek a sorsukról. Kimondhatják az igazságot. Elmondhatják a véleményüket. Anélkül, hogy ezért a bíróság elé rángatnák őket. Ez azt is jelenti, hogy még több közvetlen demokráciát kell bevezetnünk. Népszavazással olyan gyakran, amikor csak szükséges korrigálni kell a nemzeti kormányokat. Megígérem, hogy ha a következő évben én leszek a miniszterelnök, akkor visszaadom Hollandiát a hollandoknak – és ha akarjátok, akkor veletek, flamandokkal együtt.

Barátaim, közeleg a tavasz. A sérelmeink telének hamarosan vége. Egyre több flamand és holland ember támogat bennünket. Hollandiában a közvélemény-kutatások szerint már hónapok óta messze a legnagyobb párt vagyunk. Flandriában a Flamand Érdek szintén növekszik. Ez igazol bennünket: mi vagyunk a jövő. A jövő a bátraké. A jövő a hősöké. És ti itt mindannyian ezek a hősök vagytok. Köszönöm, hogy itt lehettem.

A beszéd videója angol felirattal:


Forrás: Gates of Vienna

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7714

Bejegyzés: on 2016. Már. 17.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes