Üdvözlet a modern multikulti Hollandiában: Geert Wilders beszéde a bírósági tárgyalásán

Már 11 éve élek halálos fenyegetések közepette. Ezzel minden nap szembesülök. Ma reggel is golyóálló autókonvojban hoztak ide, szirénákkal, villogó fénnyel és testőrökkel kísérve. És ez megy minden nap. Ugyanígy fognak hazaszállítani az otthonomba, melyet átalakítottak egy „biztonságos házzá” (safe house). Az irodám egy védett szoba. És még a bírósági tárgyalást is itt Schiphol bunkerében kell tartani.

Már tizenegy éve magas árat fizetek, és úgy gondolom mindenki tudja az itt levők közül, hogy miért. Ugyanazért, amiért másodjára állok a vádlottak padján: kritizálni merészeltem az iszlámot és megemlítettem, hogy probléma van a marokkóiakkal.

„A szabadság az a hatalom, amivel magunk felett rendelkezünk” – mondta a nagy holland jogász, Hugo Grotius. A szobra a hágai legfelsőbb bíróság előtt áll. Hugo Grotius a holland jog szimbóluma, de egyszer őt is bíróság elé rángatták. Életfogytiglanit kapott, mivel Johan van Oldenbarnevelt oldalán harcolt a holland szabadságért. Azonban Grotius egy koporsóban megszökött és Antwerpenbe menekült. Néha azt kívánom, hogy bárcsak én is elmenekülhetnék. De tudom, hogy ezt nem tehetem. Fizetnem kell azért, amiért nem akarok fizetni. Be kellene fognom a számat, de ezt nem tudom megtenni, nem akarom megtenni, sőt nem is fogom megtenni. A kifejezés szabadsága az egyetlen, ami még megmaradt számomra. És ezt soha nem fogom feladni!

Tehát ismét itt állok.

És őszintén megmondom, szégyen, hogy ismét itt kell állnom. Ezt több millióan gondolják ugyanígy Hollandiában és külföldön egyaránt.

Nem kérem, hogy részvétet érezzenek irántam, de most hogy kénytelen vagyok itt állni, arra kérem önöket, hogy adják meg nekem, ami jár: egy tisztességes tárgyalást! De attól tartok, ez nem így lesz.

Ahogy azt az ügyvédem már jelezte, az ellenem felhozott panaszok több, mint fele hamisnak bizonyult, amikor azokat megvizsgálták. Voltak emberek, akik azt hitték, hogy választáson szavaznak; vagy még a nevemet sem tudták; vagy nem tudtak írni-olvasni; vagy nem ismerték fel a saját aláírásukat; vagy azt mondták, hogy nem érezték úgy, hogy diszkrimináltam volna őket, bár a panaszukban ez áll (Remélem, hogy önöket soha nem fogják megvádolni olyannal, amit nem is tett), vagy „segítséget” kaptak mecsetekből és a Munkáspárt politikusaitól; vagy hogy a rendőrök is azt mondták, hogy aggódnak Wilders kijelentései miatt; vagy a mecsetben mondták nekik, hogy ki kell tölteniük azt a formanyomtatványt, amit a rendőrség hoz.

Tisztelt elnök, tisztelt bíróság!

Ez nem más, mint megtévesztés, manipuláció, megfélemlítés, tudatlanság. Ez az egész egy szélhámosság és elképesztően sokkoló.

És szégyen, hogy az ügyész erre csupán annyit mondott, hogy nem kell emiatt aggódni.

Önök előtt egy olyan politikus áll, akit azért állítanak bíróság elé, mert hangot adott egy politikai véleménynek.

Miért beszéltem a marokkóiakról? Azért, mert tényleg úgy gondolom, hogy kevesebb marokkóira van szükségünk Hollandiában. Hollandiának óriási problémája van a marokkóiakkal. Mint a nép által demokratikusan megválasztott képviselő, az a feladatom, hogy őszintén kimondjam azokat a problémákat, amivel az országunkban találkozhatunk.

Hogyan és miért akarok kevesebb marokkóit? Ezt már 2006-ban leírtam a PVV (Szabadságpárt) választási programjában. Le akarjuk állítani a nem-nyugati országokból történő bevándorlást, így a Marokkóból történőt is. Segíteni akarjuk az önkéntes hazatelepülést és megfosztani holland állampolgárságuktól valamint kiutasítani Hollandiából a kettős állampolgársággal rendelkező bűnözőket. Ezt a vitatott választási rendezvény estélyén kamerák és mikrofonok előtt már többször elmagyaráztam.

Azt nem mondtam, hogy “Minden marokkóinak el kellene hagynia az országot” vagy “A marokkóiak nem jók”, de “kevesebb marokkóiról” beszéltem. Mivel ezt gondolom, ezt szeretném, és nemcsak én, hanem velem együtt több millió holland is.

Az ügyész próbál elkapni, de elég szelektíven válogat.

Ha kevesebb szírt javasoltam volna, akkor ma nem állnék itt – vagy legalábbis nem egyedül állnék itt, mivel Rutte miniszter elnök úr és szinte Európa összes vezetője ezt szeretné. Számos példa van arra, hogy az ügyész kettős mércét alkalmaz.

Csöndbe volt akkor, amikor korábban a Munkáspárt egyik politikusa marokkói picsákról beszélt (Oudkerk), egy másik pedig megalázta a marokkóiakat (Spekman), egy harmadik pedig a marokkói fiúkról beszélt, mint akiknek etnikai monopóliuma van a zavargásokat illetően. Őket miért nem állították bíróság elé?

És miért hallgatott az ügyészség akkor, amikor a holland parlament török képviselője (Öztürk) a rákhoz hasonlított és azt mondta, hogy “Harcolni kell ellene (Wilders ellen)”, valamint Hitlerhez hasonlított engem. Ilyenkor hol vannak a polgármesterek, akik szégyenletesnek tartják ezt és tömegével ösztönzik az embereket, hogy azok panaszt tegyenek?

Hol volt a kormányszóvivő, amikor a Munkáspárt elnöke (Den Hertog) azt mondta, hogy reméli szívinfarktusban halok meg, de ha ehhez egy golyó szükséges, akkor reméli, ez elég nagy lesz ahhoz, hogy ráférjen: a hálás emberektől? Hol volt a miniszterelnök felháborodása, amikor a D66 párt egyik tagja (Mohammed) azt mondta, hogy keresztüllőne egy golyót a fejemen valamint szétvágna és a disznókkal etetné meg a testemet.

És miért nem állították bíróság elé Amszterdam korábbi rendőrkapitányát (Van Riessen), aki ezt mondta rólam: “Alapvetően az ember hajlamos arra, hogy azt mondja: hagyják, hogy megöljék (Wilderst), csak szabaduljunk meg tőle most és soha többé nem fog felbukkanni.”

Akkor hol voltak az előre gyártott formanyomtatványok?

Micsoda kettős mérce! Micsoda szelektív felháborodás!

Vagy ott van annak a marokkói reppernek az esete, akit azért állítottak bíróság elé, mert azt mondta, idézem: “Jobban utálom ezeket a kibaszott zsidókat, mint a nácik.” Őt felmentették, mert az ő szavai belefértek a szólásszabadság keretei közé. Ezen kettős mérce és mind a politikus, mind pedig az ügyészség képmutatása miatt ez a tárgyalás egy politikai per: a legerősebb ellenzéki párt vezetőjét túl nehéz lenne legyőzni a parlamentben, ezért semlegesíteni kell. Ez szégyen és gyalázat, és remélem, hogy ebbe nem mennek bele, mivel a probléma, amiről beszélek nem fog eltűnni azzal, hogy elhallgattatnak.

A hallgatás nem megoldás! A hallgatás gyávaság! A hallgatás árulás!

Ha én, mint pártom vezető politikusa, egy választási gyűlésen nem mondhatom ki azt, ami a pártom választási programjában már egy évtizede szerepel, akkor ez abszolút őrültség és akkor tényleg el kell, hogy ítéljenek.

A véleményem nem fog változni. És senki sem lesz képes elhallgatatni.

Már tizenegy éve nem vagyok szabad. Az egyetlen szabadságom, ami megmaradt, az a szólásszabadság. Ettől senki sem tud megfosztani.

Remélem, hogy a politikai és nyilvános vitákat a politikusokra és a nyilvánosságra hagyják és hogy  a bíróságot nem változtatják egy politikai fórummá, és felmenetnek engem a vádak alól.

2015. augusztus 24-én az egyik televíziós műsorban Herman büntetőbíró azt mondta, hogy A PVV-rer szavazni “hatalmas ellentmondás a bírói hivatás számára.” És engedjék meg, de ez aggodalommal tölt el. És még ennél is aggasztóbb, hogy augusztus 17-én, a sok ember közül éppen hármójuk egyike, Van Rens kritizálta a pártom politikai nézeteit az egyik műsorban, ami természetesen megengededett. Van Rens azt mondta, hogy ellenzi a minimum büntetési tételeket és az illegális migránsok kiutasítását. Azonban ennél többet is mondott: kritizálta az előző tárgyalásom bírói döntését, amely jóváhagyta a bírósággal szembeni kifogásunkat. Azt mondta, nem érti miért hagyták jóvá a bírók a kifogást, mivel “nem volt megfelelő büntetőjogi alapja annak, hogy elutasítsák azt.”

Elnök úr, tisztelt bíróság!

Hollandiában csupán egyetlen bíró kritizálta nyíltan a számomra kedvező bírósági döntést. Csak egy! És ő ma itt van előttem!

Tisztelt bírónő! Remélem megérti, hogy miért mondom mindezt és miért nem találom mindezt biztatónak. Jót tenne a hírnevének, ha átadná az ügyet és erre határozottan fel is szólítom.

Elnök úr, tisztelt bíróság!

Zárásképpen: Amit mondtam, azt úgy is gondolom. Több millió holland nevében beszéltem. Nem vonok vissza semmit, nem bántam meg semmit. Azt mondtam, amit gondolok, és a jövőben is ezt fogom tenni. Mindig!

Azonban megjegyzem, hogy senkit sem gyűlölök, nem uszítottam gyűlöletre és irtózok mindentől, aminek bármi köze van a diszkriminációhoz. Ez az igazság. Csak a diktatúrákban bűn az, ha valaki kimondja az igazságot. És csak egy diktatúrában kriminalizálják több millió ember véleményét.

Három bíró előtt állok, de valójában 17 millió hollandnak kellene megítélnie politikai megnyilvánulásomat. Ezért arra kérem önöket, hogy hagyják, hogy a kifejezés szabadsága fennmaradjon. Hagyják, hogy Hollandia szabad ország maradjon!

Mentsenek fel a vádak alól!

Köszönöm

A tárgyalásról készült videó itt nézhető meg angol nyelven:

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7728

Bejegyzés: on 2016. Már. 21.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

1 hozzászólás nak “Üdvözlet a modern multikulti Hollandiában: Geert Wilders beszéde a bírósági tárgyalásán”

  1. ildiko

    Az ugyezseget es a Hollandiai kepmutato baloldali NACIKAT azokat kellene birosag ele allitani es nem ezt az embert aki a holland szabadsag, kultura fentartasaert minden egyes percben az eletevel jatszik. MUCSOK DISZNO TARSASAG.

Szólj hozzá!

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes