Egymillió szex-rabszolga Nagy-Britanniában – muzulmán nemi erőszak botrány


Egy könyvet már biztosan érdemes idén elolvasniuk: Peter McLaughlin “Könnyű préda” c. könyvét, amely a brit gyermekek tömegeit megerőszakoló muszlim bandákról szól.

Vajon a muszlim férfiak kisebbsége vagy többsége vesz részt ebben? Nos, mit mondanak erről a számok?

Először nézzük Rotherham-et!

Alexis Jay kimutatása szerint Rotherham-ben ezeknek a bandáknak több mint 1400 áldozata volt.

Rotherham népessége 240.000 fő, amelynek 3,4 százaléka “ázsiai” – ami a politikailag korrekt kifejezés a 2,5 százalék muszlim megnevezésére, ami 6000 muszlimot jelent a Rotherham-körzet egész területén. (Az ázsiai brit alatt a 3 millió muszlimot+1/2 millió hindut+1/2 millió szikhet értik.)

Viszont az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak száma már 14%- át teszi ki az összesen 6000 muszlimnak: ezek főként 17-40 éves férfiak egy eltitkolt rendőrségi jelentés szerint. Ez azt jelenti, hogy Rotherham-ban kb. 1400 lány volt, és őket egy kb. 840 férfiból (6000*14%) álló ügyfélkör számára futtatták.

De az is lehet, hogy ez csak néhány muszlim férfi volt, akik kislányok százait erőszakolták meg, nem? Nem! Rossz válasz. Gondoljuk át újra!

Kinek van több szexuális partnere: egy prostituáltnak vagy egy ügyfélnek? A prostituáltnak a szex a munkája, amelybe a strici kényszeríti. A legutolsó keighley-i ügyben 12 férfit ítéltek el egy lány ügyében. A legutolsó rochdale-i áldozat több száz őt megerőszakoló férfiról beszélt.

De lehet, hogy mindez csak Rotherham-ban történik, sehol máshol az országban, nem igaz? Nem! Rossz válasz! Mondják ezt azoknak a lányoknak, akik ezekben a városokban élnek: Accrington, Barking, Birmingham, Blackburn, Blackpool, Bradford, Bristol, Burton, Chesham, Derby, Ipswich, Keighley, Leeds, Leicester, London, Manchester, Middlesborough, Nelson, Oldham, Oxford, Peterborough, Preston, Rochdale, Rotherham, Sheffield, Skipton, Slough, Telford.

Ahogy egy szociális munkás mondta: “Ha azt hiszed, hogy ez a te városodban nem történik, akkor nyisd ki a szemed!”

Azután ott a sok segítő: a kebab-árusok, ahol a lányokat kerítették. A motelek, ahol megerőszakolták őket; a taxisok, akik szállították őket; azok a fiatal “Rómeók”, akik elcsábították őket; a fedőemberek és a pénztárosok.

Úgyhogy nem én mondom, hanem a számok, hogy ebben a muszlim férfiak többsége részt vett.

A másik dolog: nézzük meg az “Operation Sanctuary” fedőnevű rendőrségi műveletet, amit a kis északi városkában, Bedlington-ban hajtottak végre – erről a városról egészen mostanáig senki sem hallott. Túlnyomó részt muszlim férfiak a vádlottak ebben a bűnügyben, és a műveletben több mint 120 embert tartóztattak le. Egy letartóztatás pedig azt jelenti, hogy a rendőrségnek elég bizonyítéka van ahhoz, gyanúsítottként hallgassák ki azt, aki elkövette a bűntényt. A northumberland-i önkormányzat szerint az egész megyében 1000 muszlim van. Ez kb. 140 erőszakoló korban lévő férfi az egész megyében. Tehát egyetlen művelet során egyetlen kisvárosban a rendőrségnek elég bizonyítéka volt ahhoz, hogy gyanúsítottként hallgassa ki az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak 6/7 -ét, akik az egész megyéből kerültek ki bűnelkövetőként.

Ez nem a kisebbség! Hétből hat az a túlnyomó többség – és ezt a számok mondják.

A harmadik dolog: 1 millió áldozat van országos szinten Sarah Champion, Rotherham országgyűlési képviselőjének becslése szerint. Ez kétszer annyi, mint az erőszakoló korban lévő muszlim férfiak száma egész Nagy-Britanniában.

Még egyszer: nem én mondom, hogy a muszlim férfiak többsége csinálja ezt, hanem a számok.

És ezek a számok a politikailag korrekt hatóságoktól jönnek, akik közül sokan nagyon keményen dolgoztak, hogy eltitkolják ezeket a bűncselekményeket.

De ne higgyenek az én szavamnak! Olvassák el Peter Mclaughlin “Könnyű préda” c. írását! Kiváló könyv. Vagy még jobb, ha küldenek egy példányt Dame Lowell Goddard-nak, aki a gyermekek elleni szexuális erőszak-cselekmények kivizsgálásáért felelős vezető az IICSA-nál. Ne mondhassák azt, hogy nem tudtak semmiről!

Forrás: Gates of Vienna blog

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7855

Bejegyzés: on 2016. ápr. 19.. A bejegyzés kategóriái: Anglisztán, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes