A francia állam bukása – muszlim no go zónák (2016)

Rendőrökre, újságírókra támadások, a hatóságok és vezető média hallgatása. Az állam elveszítette az ellenőrzést bizonyos muszlim bevándorlók által sűrűn lakott területek felett.


DENIS JACOB, Alternatív Rendőr Szakszervezet: „No go zónák nyilvánvalóan léteznek. A rendőrségnek nincsenek rendszeres járőrei azokon a területeken. A rendőrök csak erősítéssel mennek oda … A no go zónák tabutémának számítanak. A létezésük elismerése bizonyos értelemben az állam bukásának elismerését is jelenti. És ezt senki sem akarja kimondani. Ha tagadjuk a no go zónák létezését, akkor csak látszatintézkedések történnek a rendőrök védelmére. Nem az okokat kezeljük, hanem csak a következményeket.”

Laurent Obertone, újságíró: Franciaországban 750 úgynevezett „érzékeny zóna” van, amely a népesség 7%-át teszi ki. Az ott élők többsége fiatal, és sokuk bevándorló háttérrel rendelkezik. A munkanélküliség és a bűnözési ráta nagyon magas. Ezek a területek gyakran a nagyvárosok szélén vannak, de egy ideje hasonló zónák kezdenek létrejönni közepes, vagy akár kisvárosok körül is. E helyeknek nagyon rossz híre van, különösen a drogkereskedelem miatt, vagy mert az ott élők kukákat gyújtanak fel a középületek mellett, majd megtámadják az oltást végző tűzoltókat. Ezután rendszerint megjönnek a rendőrök, hogy megmentsék a tűzoltókat, és ekkor egyfajta városi háború alakul ki.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=11161

Bejegyzés: on 2016. máj. 19.. A bejegyzés kategóriái: Iszlamizáció, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes