Nicolai Sennels: Bűnöző muszlimok között

Nemrég valaki a következő kérdést tette fel nekem: Miért harcolsz az iszlám ellen? A válasz röviden: mert az iszlám harcol ellenünk. Mivel nem ismer határokat és kegyelmet, ezt egészen addig fogja tenni, amíg le nem győz bennünket, vagy amíg – remélhetőleg – meg nem állítjuk végleg.
Nem új jelenség a napjainkban zajló iszlám térhódítás, amely olyan területeket érint Afrikában, a Közel-Keleten és a nyugati városokban, melyek ez idáig nem tartoztak a saría uralma alá. Ez csupán egy újabb fejezete a nem muzulmánok ellen folytatott 1400 éves háborúnak, melynek célja, hogy megszilárdítsa a muzulmánok hatalmát a nem muzulmánok felett, valamint az iszlám uralmát a demokrácia és az emberi jogok felett.

E könyv szinte példa nélküli, eredeti, nyugati szemszögű feltárása az iszlám és a muszlimok pszichológiai és társadalmi jellemzőinek, feltárja azokat az alapvető pszichológiai folyamatokat, melyek meghatározzák az iszlám vallást követő, az iszlám kultúrában felnevelkedett személyek gondolkodásmódját és viselkedését. Egyben útmutatóként szolgál arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjuk hatékonyan kezelni az iszlamizálódó társadalmaink problémáit.

Bűnöző muszlimok

A könyv a képre kattintva letölthető

Nicolai Sennels dán pszichológus műve abban segít, hogy megértsük a minket támadó iszlám miénktől jelentősen eltérő pszichológiai és társadalmi mozgatórugóinak alapjait azért, hogy megőrizhessük szabadságunkat és értékeinket, és hogy meg tudjuk akadályozni vagy legalább csillapítani a folyamatban lévő és küszöbön álló társadalmi katasztrófát.
A kelet-európai és a balti államok polgárai talán azt gondolják, hogy Nyugat-Európa képes a segítségük nélkül kezelni ezt a problémát. Ha így gondolkodnak, akkor naivak, és hiányzik belőlük a szolidaritás: itt az ideje, hogy a demokratikus világ összetartson. Mivel az iszlám természetéből fakad, hogy végül mindenhol elterjedjen, senki sincs biztonságban.

A KÖNYV ide, VAGY A BORÍTÓ KÉPÉRE KATTINTVA LETÖLTHETŐ.

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=7932

Bejegyzés: on 2016. máj. 25.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb, Nicolai Sennels pszichológus. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
  • Renáta Béres

    Miért, Nyugat-Európa segít nekünk megoldani a cigánykérdést?

  • Jules Bucha

    Azt nem értem, hogy hogyan lehet pl. nálunk annyi kretén, akik a migránsok pártján állnak. Nem tudják fefogni a szellemi toprongyok, hogy a befogadásuk egyenlő az öngyilkossággal. Maga az Iszlám vallás, egy erőszakara uszító szennyirodalom,
    nem ártana mindenkinek elolvasni a Koránt. Én megtettem, és megállapítottam, hogy ez nem más mint a vallási rasszizmus bibliája. Az Iszlámot ki kellene írtani tövestől. Ezért nem a Törökországgal való szövetkezést, pláne nem az Unióba való felvételét. Igaz Németország tele van velük, mert Angela mama már hülye, és nincs aki félre állítja, ha kell erőszakkal.

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes