Európa újra háborúban áll — most a barbár iszlámmal


 

Egy beismeréssel tartozom önöknek: Nagyon pesszimista vagyok a nyugati civilizáció jövőjét illetően. Csak bámulunk, ahogy vezetőink bénultan állnak és eljátsszák a hattyú halálát – csapdába esve egy olyan élet-halál harcban, amelyben viszont MI fogunk rosszul járni. Hacsak nem térünk végre magunkhoz, és könyörtelenül és őszintén nem ismerjük be azt, hogy háborúban állunk a barbárokkal.
(…)
És ha alkalmatlan politikusaink ragaszkodnak a rituáléjukhoz és nyugtatgatnak bennünket, hogy a “sötét erők ellen kell harcolnunk és egy kört kell formálnunk a demokrácia körül” – ahelyett, hogy határozottan cselekednénk – akkor hamarosan egy erőteljes jobboldali válaszcsapásnak lehetünk majd szemtanúi, amely elkerülhetetlenül polgárháborúba fog torkollni. A frusztrált európaiak önbíráskodással fognak majd fellépni minden muszlim háttérrel rendelkező ember ellen. Még a jó és tisztességes muszlimokkal szemben is, akik szeretik a modernitást, és akik ennek a civilizációs háborúnak a túszai. Ezzel egy időben az európai muszlimok nagy többségét pedig az őrült dzsihádisták karjaiba kergetjük.
(…)
És kedves politikusok, újságírók és az úgynevezett értelmiség, nem a ‘terrorral’ állunk háborúban!
Nem állhatunk háborúban a terrorral, mivel ennek a mondatnak nincs értelme. Azzal az eszmerendszerrel állunk háborúban, mely a terrort eredményezi. A kényelmetlen, de letagadhatatlan igazság pedig az, hogy ezt az eszmerendszert úgy nevezik, hogy iszlám.
(…)
És a baloldalnak üzenem: a muszlimok nem azért gyűlölnek bennünket amit a nyugat a múltban tett. Azért gyűlölnek minket, amik vagyunk most, és leszünk a jövőben.
(…)
Hallgassák már meg és fogják már fel, amit a muzulmánok saját maguk mondanak! Ezt be kell ismerni és a felismerést tetteknek kell követniük!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8125

Bejegyzés: on 2016. Sze. 28.. A bejegyzés kategóriái: Jeppe Juhl, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes