Európa újra háborúban áll – most a barbár iszlámmal


Egy beismeréssel tartozom önöknek: nagyon pesszimista vagyok a nyugati civilizáció jövőjét illetően. Csak bámulunk, ahogy vezetőink bénultan állnak és eljátsszák a hattyú halálát – csapdába esve egy olyan élet-halál harcban, amelyben viszont MI fogunk rosszul járni. Hacsak nem térünk végre magunkhoz, és könyörtelenül és őszintén nem ismerjük be azt, hogy háborúban állunk a barbárokkal. Azonban ennek nincs semmilyen jele – ez az oka a mély pesszimizmusomnak.

Ezt mi főztük magunknak, és nemsokára meg is kell ennünk – és tartok attól, hogy a játéknak hamarosan vége. Mivel Európa már megint háborúban áll. Ez a háború a nyugati, szekuláris, modern társadalom és az iszlám barbarizmus között zajlik. Ez a helyzet! Ennek a rideg ténynek a tagadása nyilvánvaló őrültség. És ha alkalmatlan politikusaink ragaszkodnak a rituáléjukhoz és nyugtatgatnak bennünket, hogy a „sötét erők ellen kell harcolnunk és egy kört kell formálnunk a demokrácia körül”, ahelyett, hogy határozottan cselekednénk, akkor hamarosan egy erőteljes jobboldali válaszcsapásnak lehetünk majd szemtanúi, amely elkerülhetetlenül polgárháborúba fog torkollni. A frusztrált európaiak önbíráskodással fognak majd fellépni minden muszlim háttérrel rendelkező ember ellen. Még a jó és tisztességes muszlimokkal szemben is, akik modernitást szeretnének, és akik ennek a civilizációs háborúnak a túszai. Ezzel egy időben az európai muszlimok nagy többségét pedig az őrült dzsihádisták karjaiba kergetjük.

És kedves politikusok, újságírók és az úgynevezett értelmiség, nem a „terrorral” állunk háborúban! Most valami olyat szeretnék mondani önöknek, amit valószínűleg képtelenek lesznek felfogni. Nem állhatunk háborúban a terrorral, mivel ennek a mondatnak nincs értelme. Azzal az eszmerendszerrel állunk háborúban, mely a terrort eredményezi. A kényelmetlen, de letagadhatatlan igazság pedig az, hogy ezt az eszmerendszert úgy nevezik, hogy iszlám.

Kérdezzék csak meg erről a nizzai, müncheni, párizsi stb. áldozatok családjait: az úgynevezett „örült barbárok” a legbrutálisabb és legérzéktelenebb módokon öltek meg teljesen ártatlan embereket. Ezeknek a családoknak mindez nem csupán egy intellektuális játék, nem elvont „emberi jogok és szabadságjogok”, hanem konkrét cselekedetek. Olyan tettek, melyek megfosztották őket a létezés örömétől. Cselekedetek, melyek elrabolták a szeretteiktől a legértékesebb dolgot: az életüket.

A multikulturalizmus megbukott: ez minden önálló gondolkodásra képes egyén számára világos. A kulturális relativista elit régóta démonizálja és gyűlöli azokat a nyugati gondolkodókat, akik mindezt másképp gondolják. Most azonban a valóság utolérte a hányingerkeltő, politikailag korrekt locsogást: az értelmetlen, félelemmel teli, öngyűlölő szavak áradatát. Bármit is gondoljanak vagy írjanak az olyan elnőiesedett kulturális relativisták, mint David Trads. És akármilyen hamis érvelés is hagyja el a száját az olyan reménytelen kirakatembereknek, mint Soren Pind és az összes nyugati politikus, a terror nyomán, amit mi itt és most átélünk Európában… Igenis háborúban állunk olyan emberekkel, akik gyűlölnek bennünket.

És a baloldalnak üzenem: a muszlimok nem azért gyűlölnek bennünket, amit a nyugat a múltban tett. Azért gyűlölnek minket, amik vagyunk most, és leszünk a jövőben. Hallgassák már meg és fogják már fel, amit a muzulmánok saját maguk mondanak! Ezt be kell ismerni és a felismerést tetteknek kell követniük!

Amikor a politikusok és újságírók azzal érvelnek, hogy az iszlám által motivált gonosztettek elkövetői „erőszakot tettek az iszlámon”, vagy hogy őrültek és poszttraumás stressz szindrómában vagy valamilyen másfajta betegségben szenvednének, akkor ettől nekem személy szerint hányingerem van.

Mi köze ennek az egészhez? Ez mentség? Ez magyarázat? Mit jelent mindez? Igen, bárki, aki megöl egy ártatlan embert egy bozótvágó késsel, elvágja a torkát egy 86 éves papnak, megszúr egy váradós anyát vagy teherautóval a tömegbe hajt, az teljesen őrült. De felmenti-e mindez azt a gondolatrendszert, ami ezen cselekedetek mögött áll? A válasz természetesen egyértelmű NEM.

A gond az, hogy egyetlen ilyen támadást sem követtek volna el, ha a politikusok megtagadták volna az elkövetők és a szüleik letelepedését egy olyan kontinensen, melyet e bevándorlók teljesen nyilvánvalóan gyűlölnek. És mindezek után az iszlám országokból történő bevándorlás tovább zajlik, mintha mi sem történt volna… Az ember elgondolkodik: mennyi terrortámadásnak kell még történnie, hogy a bevándorlást leállítsák? És hogy a nyugati politikusok felébredjenek? Mit akarnak elérni a politikusok? Hogy „tanuljunk meg együtt élni a terrorral” Nyugaton? Ilyen jövőt várhatnak gyermekeink? Hogy a jövőben az ilyen terrortámadások az autóbalesetekkel lesznek egy kategóriába sorolva? Ezt akarjátok nekünk mondani ezzel? Gyávaságból és önös érdekből nem vagytok hajlandóak elítélni az iszlám eszmerendszerét? És ezt akarjátok kifejezni azzal (a komplett hülyeséggel), hogy az „Iszlám Államnak egyáltalán semmi köze az iszlámhoz”? Még akkor sincs, ha a gyilkosok legutolsó mondata az, hogy „Allah a leghatalmasabb”?!

Természetesen értem azt a csapdát, amit magunknak állítottunk: politikailag nehéz nyílt háborút hirdetni egy olyan vallás ellen, amelynek 1,5 milliárd követője van, ha már idióta módon több millió muszlimot engedtünk be a jól működő országainkba. Persze azt is megértem, hogy nem követelhetjük meg a terrorcselekményekben ártatlan muszlimoktól, hogy elutasítsák azt a terrort, amit ők maguk nem követtek el. De azt meg tudjuk tenni és meg is kell tennünk saját magunk és minden muszlim érdekében, hogy elutasítjuk azt a perverz eszmerendszert, amely iszlám néven ismert. Nagyon sok szörnyű elképzelés van ebben az ideológiában. Ha ezt nem tesszük meg – nem mondunk egyértelműen és határozottan nemet az iszlámra, és nem védjük meg zsidó-keresztény értékeinket; nem utasítunk ki következetesen mindenkit, aki az iszlám mellett kötelezi el magát, és nem vetünk véget az iszlám országokból történő bevándorlásnak, akkor olajat öntünk a jobboldali radikalizmus tüzére és nagyon nehéz lesz elkerülni a polgárháborút Európában.

Isten óvja Dániát és a nyugati civilizációt, de ne azt a beteges ideológiát, amit iszlámnak neveznek; sem pedig a gyáva politikusokat, akiknek nincsen bátorságuk őszintén beszélni a problémáról!


Kapcsolódó:


Dán javaslat az iszlám kezelésére: hitreform, hitelhagyás vagy hazatoloncolás
Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8125

Bejegyzés: on 2016. Sze. 28.. A bejegyzés kategóriái: Jeppe Juhl, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes