Geert Wilders beszéde a holland parlamentben 1/3

Tisztelt Elnök Asszony!

(…)

Elveszítjük az országunkat. Véglegesen, ha nem ébredünk fel. A nyitott határok, és az, hogy nem védjük meg nemzetünk identitását, Hollandiát lebetegítette – halálosan. A terror veszélye nagyobb, mint valaha. Hollandia többé már nem egy biztonságos ország. Több százezer olyan embert engedtünk be az országunkba, akikkel nem közöltük, hogy ez a mi országunk. Ennek most megfizetjük az árát. Ugyanakkor Hollandia valójában a mi otthonunk.

A holland útlevél mellett sok embernek van marokkói és török útlevele is, azonban néhányan közülük nem viselkednek úgy, mint a hollandok. Ezt nap, mint nap láthatjuk. Nem tisztelik az országunkat. Kinevetik az értékeinket, az identitásunkat, azt, akik vagyunk. Egyre gyakrabban viselkednek bűnöző, nyerészkedő módon. Próbálnak uralkodni felettünk. Megőrjítenek bennünket. Ellenszegülnek a hatóságoknak, a rendőrautókon táncolnak, sértegetnek bennünket, lenéznek minket, köpnek ránk, mindent ignorálnak. Rendelkeznek az útlevelünkkel, de nem tartoznak hozzánk. Ők nem hollandok.

Elnök Asszony, azoknak, akik nem tudnak viselkedni, üzenem: Hollandia a mi országunk, a miénk, nem pedig az övéké. Ha nem tudtok viselkedni, ha terrorizálni akartok bennünket, ha az országunkat egy Kis-Törökországgá, vagy Kis-Marokkóvá szeretnétek változtatni, akkor nem fogtok sikerrel járni, mivel ez a MI ORSZÁGUNK!

Toleránsak vagyunk, de nem azokkal szemben, akik lerombolják az országunkat! Mindenkit tisztelünk, kivéve azokat, akik erőszakot alkalmaznak és terrorizálnak bennünket. Mi vagyunk Hollandia, ez a mi országunk!

Vissza fogjuk szerezni Hollandiát, és ezt még ma elkezdjük. Többé nem toleráljuk azt, hogy molesztálják a feleségeinket és a gyerekeinket, hogy terrorizálják a városainkat, hogy kirabolják a boltjainkat, hogy az idősek ne mehessenek ki sétálni éjszaka, hogy erkélyekről tojással és üvegpalackokkal dobáljanak bennünket, hogy visszaéljenek a segélyekkel, hogy lerombolják Hollandiát. Ezt többé nem toleráljuk. Ami sok az sok! Mától visszavágunk és harcolni fogunk! Keményen!

Nincs több (iszlám) közösségi központ, nincs több visszaélés a segélyekkel, nincs több áldozati nyafogás és nincs több „megértés”. Mindenkit letartóztatunk, aki bűnt követ el. Azokat, akiknek két útlevele van, megfosztjuk a holland állampolgárságtól, és deportáljuk az országból őket – ha lehetséges családostul. Ott ahol a rendőrség nem tudja kezelni a helyzetet, ott bevetjük a hadsereget azért, hogy biztonságot vigyünk a holland utcákra. És mi fogunk győzni, ez száz százalék, mivel ez a mi országunk.

12 éve szinte minden fórumon kijelentettem, hogy az általunk importált problémánkat úgy nevezik, hogy iszlám. Az iszlámot mi engedtük be azzal, hogy tömegeket eresztettünk be a kapuinkon keresztül. A nyugati kormányok – köztük a miénk is – évtizedeken keresztül segédkezett ebben a nyitott határok visszataszító ideológiájával.

(…)

Végre fogadjuk el, hogy ezek az emberek felemésztik az országunkat. Ha valaki bűnt követ el – bármilyet -, és kettős állampolgársággal rendelkezik, el fogjuk venni a holland állampolgárságát és kitoloncoljuk. Ezt már tíz évvel ezelőtt meg kellett volna tenni. Ezt azonban nem tettük meg, sőt még csak annyit sem, hogy elfogjuk a gengsztereket. Sőt! Az, aki feljelentést tett, több időt töltött a rendőrségen, mint az a bűnöző, aki még büszke is a cselekedetére, és aki azzal dicsekszik a barátainak, hogy letartoztatása után három órával már kiengedték. Ezen változtatnunk kell! Ha nem viselkedsz Hollandiában, akkor menned kell! Ezt kell tennünk.

(…)

Ez az ország hozzánk tartozik, nem pedig az ötödik hadtesthez, akik bár nemzedékek óta itt élnek, mégis török zászlókat lengetnek Rotterdamban. Vagy táncolnak a kocsikon Zaandamban. Ez nem az ő országuk, hanem a miénk. Ha nem viselkedsz, és kettős állampolgársággal rendelkezel, akkor elvesszük ezt és deportálunk. Ez csupán józan ész, ezt már rég meg kellett volna tenni.

(…)

Nem azt mondom, hogy a hollandok nem követnek el erőszakot. Néhányan igen. Nem azt mondom, hogy csak a kettős állampolgársággal rendelkezők használnak erőszakot, természetesen ez nem igaz. Azonban ők felülreprezentáltak a bűnözési statisztikákban. A marokkóiakat 22-szer gyakrabban gyanúsítják meg erőszakos bűnténnyel és utcai terrorral, mint a hollandokat. Ez igaz a törökökre és a szomáliaiakra is. Ha biztonságban akarjuk tudni az országunkat, akkor szigorúbban kell eljárnunk. (…) Azoknak, akik kettős állampolgársággal rendelkeznek meg kell mondanunk, hogy nem látjuk itt őket szívesen.

Kuzu: A múltban Wilders gyakran mondta, hogy mindez nem az emberekről, a muszlimokról szól, hanem az iszlámról. Itt azonban egyértelműen kijelenti, hogy a kettős állampolgársággal rendelkező emberekről beszél. Megkülönböztetést látok a kettős állampolgársággal rendelkezők és azok között, akik szimpla állampolgársággal rendelkeznek. Azt mondtuk, hogy nem veszünk Wilders-ről tudomást, de ezt évek óta hagyjuk, ez teszi a nemzetünket rosszabbá. Wilders Úr, ez az én országom is, és a holland törököké és a holland marokkóiaké is. És mindenkié másé is, aki más etnikumhoz tartozik. Jobb, ha hozzászokik ehhez.

Wilders: Hollandia nem az ön országa! Ön védi Erdogánt, ön védte a Szürke Farkasokat, nem határolódott el tőlük, holott ezt a kollégáim többször kérték. Ez nem az ön országa. Jobban tenné,ha visszavenné a török útlevelét és csatlakozna Erdogánhoz a török parlamentben. Ott tapsikolhat.

A kettős állampolgársággal kapcsolatban már van megkülönböztetés. A kormány elfogadott egy törvényjavaslatot, melyben a terroristák elveszítik a holland állampolgárságukat és deportálni lehet őket. Ez a megkülönböztetés már létezik és nem hallom, hogy ez ellen ön tiltakozna. Ugyanezt akarom én is azokkal szemben, akik bűnöznek és terrorizálják az embereket az utcákon. Hihetetlen, hogy egyáltalán kérnem kell ezt.

(…)

Az uralkodó elit nem akarja meghallani a figyelmeztető hangokat. A választások során fűt-fát összeígérnek, utána pedig szövetkeznek az ősellenségükkel és menekülttáborokat hoznak létre. Hollandia helyett, mindig csak a saját hatalmukat erősítik. Úgy tűnik, nincsenek elveik, meg vannak győződve a felsőbbrendűségükről és az igazukról. Azokat, akik kritizálják és problémának látják az iszlámot, és ezt ki is merik mondani, szélsőjobboldalinak, populistának, nácinak bélyegzik meg. Fenyegetik és feljelentik őket. Amint lehetőség adódik rá, bíróság elé rángatják őket, mint ahogy azt az én esetem is mutatja. Holnap, miközben a kollégáim még az ágyban vannak, nekem bíróságra kell mennem. Fél Európa ég, a miniszterelnökünk azt ordítozza, hogy ki a törökökkel. A szlovák miniszterelnök, Fico hangosan kimondhatja, hogy nem akarnak több muszlimot Szlovákiában. Ezt szabad! Az Európai Közgyűlésben Rutte miniszterelnök mellette ül. Nekem azonban a büntetőbíróságon kell megjelennem olyanért, amivel több millióan egyetértenek.

Mindezt úgy, hogy közben Hollandiában még sose volt ekkora  a terrorfenyegetettség, miközben a Szíriában harcoló hollandok 80 százaléka marokkói holland. Amíg mindezek történnek, addig egy megválasztott képviselőt bíróság elé citálnak azért, amit mondott. A világ a feje tetejére állt.

Kérdés a rituális állatölésről szóló törvényjavaslatról, amiben megtiltanák mind a zsidó, mind pedig a muszlim közösségeknek ezt a gyakorlatot. Hogyan fog a PVV ebben a kérdésben szavazni?

Erről vitát kell folytatni, de legutóbb megszavaztuk ezt a törvényt. Az állatokkal szembeni brutalitást illetően, az állatok szenvedésének megakadályozását többre tartjuk, mint a vallási előjogokat, tartozzanak azok akár a muszlim, vagy a zsidó közösséghez. Így döntöttünk a múltban és most is így fogunk. Nagy valószínűséggel támogatni fogjuk a javaslatot. (…) Számunkra az állatok jóléte és szenvedésének megakadályozása fontosabb, mint a vallási előírások. Az állatok érzéstelenítő nélkül történő megölése, a rituális mészárlás valami olyan, amit a frakciónk túl soknak talál. Én mindezt ugyanúgy gondolom, mint előtte.

(…)

Biztonságban lenne az ön kezei között a vallásszabadság?

Még jobb kezekben, mint a Keresztény Unió (CU) kezében, főleg a keresztények szabadságát illetően. Jobban védjük a keresztények folytatólagos létezését, mint a Keresztény Unió.  A Twitteren ál-kereszténynek neveztem önt. Azt írtam, hogy ezzel nem akarom becsmérelni a vallásos érzéseit, azt akartam ezzel mondani, hogy ön az iszlám barátja. Valaki olyan, aki helyet akar csinálni az iszlámnak. A vallásszabadságnak olyan széles értelmezést ad, amivel önnek, mint kereszténynek nehéz helyzetet teremt majd itt Hollandiában. Elmondom önnek,hogy a zsidók, a pénteki emberek az elsők az áldozatok között, de a keresztények a másodikak, amikor az iszlám dominánsá válik. Nem csupán a hitüket elhagyók, a zsidók, a homoszexuálisok és nők miatt állunk ellen az országunk iszlamizációjának, hanem azért is, mert a keresztények lesznek az első számú áldozatok. Ez látható a Közel-Keleten is. Ugyanez fog megtörténni Hollandiában. Sőt, már történik is! Azért fizetik ennek árát a keresztények, mert Önök nem támogatnak minket. A keresztények jobban teszik ha ránk szavaznak, mint önökre.
A teljes videó itt nézhető meg:

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8142

Bejegyzés: on 2016. okt. 5.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes