Geert Wilders a holland parlamentben 2/3

A beszéd első része itt olvasható.

Az iszlám ideológiája nem toleráns a keresztényekkel szemben. A múltban speciális adókat vetettek ki rájuk vagy megölték őket. Ezt teszik a muszlimok, és ezt importáljuk. A kereszténydemokraták a menekültkérdésben ugyanolyan baloldaliak, mint a szocialisták (SP) vagy a Zöldek. Ebben nincs különbség. Én harcolok a keresztényekért, mivel úgy gondolom meg kell védenem őket. (…)

Az iszlám az ajtónkon kopogtat és azt mondja, hogy uralkodni fog. Az iszlám szó behódolást jelent. Láthatjuk, hogy a Közel-Keleten levágják a fejét annak, aki nem ezt teszi. Ezeket az iszlamistákat akarják ide is beengedni. És Ön akar nekem leckét adni [a Keresztény Unió egyik képviselőjének címzi]? Többet teszek a keresztényekért, mint a Keresztény Unió.

A dzsihád fekete nyarán vagyunk túl. Ha elfelejtettük volna, hogy Allah és Mohamed követői mire képesek, és hogy mihez vezetnek a nyitott határok, akkor felsorolom önöknek a történéseket. Úgy gondolom az áldozatok megérdemlik mindezt. Úgy gondolom, Hollandiának és a holland parlamentnek ismernie kell ezeket. Ez a mindennapunk része. Néha hetente, de volt olyan, hogy naponta – sőt volt, hogy naponta többször – volt dzsihád Európában. A dzsihád megérkezett Nyugatra. Mi történt?

 • Június 12-ével kezdem. Egy 30 éves muszlim a floridai Orlandóban egy melegbárban megölt 49 embert.
 • Egy nappal később. június 13-án Magnanville francia városban egy rendőrt és a feleségét szúrta halálra egy allahu akbart ordító 25 éves marokkói származású francia állampolgár.
 • Június 29-én három ISIS terrorista ölt meg 45 ártatlan embert az isztambuli Atatürk repülőtéren. A muszlimok szintén az iszlám áldozatai.
 • Július 14-én egy tartózkodási engedéllyel rendelkező tunéziai hajtott bele teherautóval egy Nizzai sétányon a járókelőkbe. 86 ember halálát okozva!
 • Az ISIS mindezt két francia anyanyelvű fogoly lefejezésével ünnepelte az iraki Moszulban.
 • Négy nappal később, július 18-án egy 17 éves allah akbart ordítozó afgán menekült baltával és késsel kezdte el szabdalni és szurkálni utastársait a németországi Heidingsfeld közelében egy vonaton. Öt embert sebesített meg, hárman súlyos sérüléseket szenvedtek.
 • Két napra rá, a marokkói Mohammed B. késelt meg egy anyát és három lányát –köztük egy nyolc évest – egy francia üdülőközpontban.
 • Három nappal később, július 22-én egy kettős állampolgársággal rendelkező 18 éves iráni-német kilenc embert ölt meg egy müncheni bevásárlóközpontban, 35 másik embert pedig megsebesített.
 • Két nappal később egy 21 éves szíriai menekült egy macsétával megölt egy terhes anyát, két másik embert pedig megsebesített a németországi Reutlingenben. Ugyanezen a napon Mohammed D. szíriai menekült felrobbantotta magát a német Ansbach város zenei fesztiválján.
 • Július 26-án két szír harcos elvágta a torkát egy misét celebráló 85 éves papnak. Közben ő is azt ordítozta, hogy allah a leghatalmasab. Mindez a franciaországi Saint Etienne de Rouvray templomban történt, mise közben.
 • Egy nappal később, a német Troisdorfban egy allah a leghatalmasabb felkiáltást ordító palesztin késsel megtámadott egy sebészt, akit le akart fejezni.
 • Augusztus 4-én egy 19 éves szomáliai férfi, aki Norvégiába migrált, halálra szúrt egy nőt, öt másikat pedig megsebesített Londonban a Russell Square-en.
 • Két nappal később a belgiumi Charleroi-ban egy 33 éves algériai támadott meg macsétával egy rendőrt, közben ő is allah akbart ordított.
 • Augusztus 19-én szintén allah a leghatalmasabb kiáltással késeltek meg egy rabbit, Strasbourgban.
 • Augusztus 30-án egy Boszniában született dán muszlim Christiániában (Koppenhága) lelőtt két rendőrt és egy civilt.
 • A következő napon egy 31 éves algériai muzulmán késelt meg a nyakán két rendőrt a franciaországi Toulouse-ban.
 • Szeptember 7-én egy illegális marokkói migráns két rendőrt késelt meg Molenbeekben, Belgiumban. AZ egyik rendőr hét késszúrást kapott a gyomrába, a másik „csupán” egyet.
 • Szeptember 8-án három ISIS harcos nőt fogtak el, akik azt tervezték, hogy terrortámadást hajtanak végre. Egy gázpalackokkal teli kocsit is lefoglaltak a párizsi Notre Damhoz közel.
 • Szeptember 9-én egy allah akbart ordító szalafista támadott meg egy rendőrt a szerbiai Raskában.
 • Egy héttel később, szeptember 17-én egy szomáliai férfi hajtott végre támadást a minnesotai St. Cloudban. Ugyanezen a napon egy afgán 29 embert sebesített meg egy New York-i robbantás során.

És mindez csupán szemezgetés volt, nem az összes eset. Az egész rendelkezésemre álló időt kitölteném, ha felsorolnám az összes iszlám nevében Nyugaton elkövetett esetet. Az elkövetők minden esetben ugyanazok: muszlimok, iszlám barbárok, Allah fejvadászai. Az áldozatok szintén ugyanazok: ártatlan emberek, muszlimok és nem muszlimok egyaránt, akik ezt nem érdemelték meg. (…)

Az erőszak Hollandiában is növekszik. Poelenburgtól Spijkenisséig. Ramadán idején köveket dobáltak a buszok ablakain keresztül. A hollandokat ramadán idején a saját országukban zaklatják, ha fényes nappal vizet isznak. Autókat gyújtanak fel, nőket zaklatnak. Pár héttel ezelőtt egy Kamptenből származó 17 éves nőt erőszakoltak meg menekültek. Erről miért nem beszél senki? Deventerben egy menekült megpróbált megerőszakolni egy 6 éves kislányt. Erről sem beszél senki. A szabadságukat töltőknek órákat kell sorban állniuk a reptéren a dzsihád miatt. Még az Efteling élménypark is a lehetséges célpontok között szerepelt. Ahogy arról később értesültük, a brüsszeli metró és reptér elleni  szörnyű vérfürdőt Hollandia ellen tervelték ki. Hollandokat akartak gyilkolni.

A jövő generációja vissza fog tekinteni arra, hogy mit tettük, mit tett ez a kormány. Az ítéletük kemény lesz. Nem hallgattak a józan észre. Nem érzékelték a valóságot. Politikai korrekt módon félrenéztek, ugyanis ha nem ezt tették, akkor kritikát kaptak.

Mit tett ez a kormány? Semmit! Illetve az illegálist legálissá tették. Megszüntették a menekültőrizetet. Megszüntették a menedékkérők regisztrálását. A múlt éveben ugyanitt álltam és azt mondtam, hogy nagy veszély van a menekültáradatban, terroristák vannak köztük. Akkor kinevettek. A D66 egyik Európa parlamenti képviselője idiótának nevezett. Ezt twittelte: “Wilders megőrült…”. Nos a támadások megtörténtek, és gyakrabban történnek, mint ahogy azt gondoltuk volna. Ezt olyan emberek követték el, akik a a menekültek közé rejtőztek. Előre megmondtam. Senki sem akart rám hallgatni. Ártatlan embereket öltek meg emiatt. Ez a valóság, erről miért nem beszél senki?

(…)

Látom mi történik demográfiailag. Nézzék meg Afrikát. Afrika a népességrobbanás szélén áll. A század végére 4 milliárd ember fog ott élni. Még az Európai Unió is évi 1 millió menekültre számít. Nem hibáztatom az ott élő embereket, megértem, hogy ide szeretnének jönni. Azonban ezt mi nem tudjuk kezelni. Nincs meg rá a fedezetünk. Ezen felül a saját kultúrájukat is hozzák magukkal. Egy olyan kultúrát, ami nem tartozik hozzánk. Sokan közülük uralkodni akarnak felettünk, és ezért erőszakot is hajlandóak elkövetni. Ezt nem tolerálhatjuk. Ez nem csak az identitásról szól, hanem értékekről és normákról. Ez a számokról is szól. Hollandia el fog tűnni, ha egy teljesen más kultúrából  több százezer vagy több millió olyan embert engedünk be, akik gyűlölnek bennünket, az életmódunkat, akik undorítónak találják, ha a feleségük miniszoknyát visel, ha melegek sétálnak az utcán kéz a kézben. Ha nem teszünk semmit, akkor Hollandia el fog tűnni. El fogjuk veszíteni az országunkat. Erről miért nem beszél senki. Ez a probléma. Ha nem teszünk semmit, el fogunk tűnni. Gyarmatosítanak bennünket. Iszlamizálnak bennünket. Az emberek azt fogják majd mondani, hogy tennünk kellett volna valamit. Erről miért nem beszél senki? Mi nem akarjuk ezt. Nem akarunk dzsihádistákat, nem akarjuk Erdogán meghosszabbított kezeit. Nem akarjuk, hogy egy olyan kultúra uralkodjon felettünk, ami nem tartozik hozzánk. Évente egymillió ember!

Már korábban is mondtam, hogy meg kell védeni az országunkat. Biztosítanunk kell,hogy az emberek tiszteljék a törvényeinket. Gondoskodnunk kell arról,hogy a gyűlölet és erőszak ideológiája, főleg egy olyan ideológia, amely ellentétes az alkotmányunkkal, ne verjen itt gyökeret. Nincs köztes út. Késlekedünk, a politikai korrektség miatt nem teszünk semmit. Öt perc múlva éjfél: ha most nem cselekszünk, ha nem zárjuk le a határainkat, ha nem utasítjuk el a kulturális relativizmust, ha ha nem vagyunk büszkék magunkra, és nem deportáljuk azokat, akik megsértik a törvényt, ha olyan embereket engedünk be, akik hülyére vesznek minket, terrorizálnak bennünket, megerőszakolják az asszonyainkat, azt tesznek, amit csak akarnak, akkor végünk van. Vagy mi teszünk valamit az iszlámmal, vagy ők fognak tenni valamit velünk, ez az oka az olyan javaslatoknak, hogy zárjuk le a határokat, állítsuk le a mecsetépítéseket, és a többi jól ismert javaslatnak. Az illegalitást büntessük. Küldjük vissza a menekülteket.

Ezt már oly sokszor megemlítettem itt. Nem gondolom, hogy meg kellene ezeket ismételnem. A PVV javaslatai védik a törvényeinket. Csak a PVV törvényei garantálják azt, hogy a hollandok a jövőben is fognak létezni. Ha elbukunk, akkor vége Hollandiának, a civilizációnknak, a szabadságnak, a biztonságunknak. Az életünk egy fabatkát sem fog érni. A jogrendünk a kukában fogja végezni. Ez meg kell akadályoznunk! (…) A javaslataim megakadályozzák a mészárlást. (…)

Az iszlám lerombolja a jogrendünket. Had említsek meg néhány alkotmányos cikkelyt, melyekkel az iszlám komoly konfliktusban áll.

Az 1. cikkely, ami a diszkrimináció tiltását tartalmazza. Az iszlám maga a diszkrimináció. Ha nem vagy muszlim, ha nő vagy (pl. ilyen esetben az örökség felét kapod), stb. Ha meleg vagy, ha keresztény vagy – mindezt a CU-nak mondom – akkor égbekiáltó a megkülönböztetés.

Amikor a vallásszabadságról beszélünk, én nem tartom az iszlámot vallásnak. Egy olyan ideológiának tartom, ami vallási köntösbe öltözik. Az iszlám nem ismeri a vallásszabadságot. Az iszlámot semmi sem múlja felül: hol vannak a templomok és zsinagógák Szaúd-Arábiában? Lehet, hogy van egy-kettő, de alig vannak. Az iszlám ütközik a vallásszabadságról szóló 6. cikkellyel.

A véleményszabadsággal, az alkotmány 7. cikkelyével is ütközik: az iszlám kritizálása – legyen az csupán az úgynevezett Próféta (Mohamed) képének ábrázolása – halállal büntetendő. Az iszlám ütközik a 7. cikkellyel.

Továbbá a magánélet tiszteletével, ami a 10-es cikkely, az emberi test sérthetetlenségével, amit a 11., 15. cikkely mond ki, a szabadságjogok korlátozásának tilalmával, ami a 16. cikkely. A sort tudnám folytatni, ahol az iszlám kirívóan ütközik az alkotmánnyal. Ha ezt beismerjük és nem tagadjuk, hogy az iszlám ütközik a vallásszabadsággal, az alkotmányunkkal, akkor azért, hogy megvédjük ezeket a szabadságokat, deiszalmizálnunk kell a társadalmat. Ha ezt nem tesszük meg, akkor a jövő generációi nem lesznek szabadok.

(…)

Az oka annak, hogy politikával foglalkozom, hogy minden reggel felkelek, amiért 12 éve elvesztettem a szabadságot, az, hogy biztosítsam Hollandia jövőbeli szabadságát. (…) Az iszlám ideológiája nem vetheti meg a lábát Hollandiában. Ha ez megtörténik, akkor elveszítjük a szabadságunkat.

A kormány úgy gondolja, hogy megvesztegetheti az embereket. Azonban ennek már senki sem dől be. Egy százalék bevétel növekedés, miközben az egészségügyet lerombolták, a magánbiztosítás jelenleg 385 Euró, az albérletárak növekednek, a nyugdíjakat megvágták. Láttuk mi történt az elmúlt években a nyugdíjakkal, az albérlet árakkal, a szociális juttatásokkal. Az emberek nem hisznek többé ennek a kormánynak és ez mindenkinek jó.

Mit tett a miniszterelnök és a kormány az egészségügyért? Bezárták a nyugdíjas otthonokat, megfelezték az otthoni ápolást, a magánbiztosítást felemelték 385 Euróra. Egyre több ember kerül ki az egészségügyi ellátásból, mert nem tudják fizetni ezt.

A sürgősségi osztályok telítettsége miatt a mentők ide-oda szállítják a betegeket. A rákos betegek nem kapják meg mindig a megfelelő ellátást, mert a kórházaknak nincs pénze. Rutte miniszterelnök Hollandiájában az idős ellátó otthonokban az idősek néha éheznek, kiszáradnak és a magánytól szenvednek. Az oka mindennek az, hogy nincs elég ápoló. Rutte Hollandiájában 80 – sőt akár 90 – év feletti emberek kóborolnak az utcán, néha félmeztelenül, mivel a támogatásukat elvágták. Szégyenteljes, hogy ennyire nem törődünk az időseinkkel. Rutte Hollandiájában lerombolták az idős-gondozást. (…)

A megfelelő döntéseket kell meghoznunk. Jobb döntéseket. A jövőbe kell tekintenünk. Ez csak akkor valósulhat meg, ha megfelelően döntünk és leállunk a politikai gyávasággal, azzal, hogy elfordítjuk a fejünket, ahogy azt jelenleg tesszük.

Folytatás: itt.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8149

Bejegyzés: on 2016. okt. 14.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes