Geert Wilders: Rekonkviszta

 

Itt az idő a felszabadulásra!

Rotterdam hőse, Pin Fortuyn, aki felrázta az országot, egyszer a következőt mondta: “Ne azt célozd meg ami lehetséges, hanem azt, amiről álmodsz.” A hollandok számára világossá akarta tenni, hogy számukra semmi sem lehetetlen.

Pim Fortuynnak igaza volt. Számunkra semmi sem lehetetlen.

Nézzük meg az országunkat. Saját kezűleg hoztuk létre ezt az egyedülálló és gyönyörű országot. A világon egyedülálló módon egy olyan országban élünk, aminek nagyobb részét mi alakítottuk ki. Ez nagy eredmény.

Nem csak létrehoztuk a saját országunkat, hanem a világot is felfedeztük. Széltében-hosszában bejártuk a tengereket. Megalapítottuk New Yorkot és felfedeztük Ausztráliát. Néha úgy tűnik, hogy mindezt elfelejtettük. Elfelejtettük, hogy mire vagyunk képesek, amikor elhatározzuk, hogy megteszünk valamit. Lehet, hogy ez a problémáink forrása. Mernünk kell ismét nagyot álmodni. Mert ahol van akarat, ott van megoldás.

Tudom, hogy sok dolog bosszant bennünket. Sok dologra joggal lehetünk dühösek. Ez a kormány a megszorító intézkedéseivel lerombolta az országunkat és lehetővé tette az iszlám számára, hogy gyarmatosítsa az országunkat. De célozzuk meg az elképzelhetőt. Szabadítsuk fel az országunkat.

Négy évvel ezelőtt Mark Rutte hamis ígéretekre alapozva megnyerte a választásokat. Hazugságokkal és az embereket becsapva: nincs több Euró a görögöknek; minden holland állampolgár kap majd 1000 Eurót; szigorú bevándorláspolitika. És ahogy mindenki emlékszik, a Munkáspárt akkor az ellensége volt. Nemrég Rutte mentegetőzött mindezek miatt, de nem vonta le a megfelelő következtetéseket. Épp ellenkezőleg, mentegetőzik, de továbbra is rombolja és kiárusítja az országot. Lehet hogy újabb négy évig fog a Munkáspárttal együtt kormányozni. Ezek után senki sem hihet a szavának. A kérdésem hozzátok a következő: szeretnétek, ha egy ilyen miniszterelnök kormányozna még további négy éven keresztül?

Jelenleg Mark Rutte világában élünk. Sokak számára ez nem egy kellemes világ. Csak menjetek ki az utcára és nézzetek körül. Nagy az esélye, hogy gengszterek lézengenek a helyi éjjel-nappali üzlet előtt, akik leköpnek és kirabolnak. Hogy a lányaitokat, feleségeiteket és szüleiteket zaklatják és ezért többé nem mernek este kimenni az utcára. Hogy idegenekké váltok a saját országotokban. Mindennek meg kell változnia. Mert ez a mi országunk, amit most el akarnak venni tőlünk. De én visszaszerzem nektek.

Az olyan politikusokat, akik kimondják az igazat egy olyan problémáról, amivel minden hollandnak napi szinten szembesülnie kell – az iszlám terrorjáról és a marokkói problémáról beszélek – bíróság elé rángatják. Perrel kell szembenézniük, miközben a politikai elit mély hallgatása mellett az imámok szíthatják a gyűlöletet. Ezek a politikusok magukat vezetőknek nevezik. Azonban ők nem vezetnek, hanem félrevezetnek.

Mark Rutte tervét így lehetne összefoglalni: a kötelesség elmulasztása.

Felszabadításnak nevezem azt a tervet, amit Hollandia számára kigondoltam. A felszabadítás a tények kijelentésével kezdődik.

A tények pedig a következők: Tízből hat börtönlakó bevándorló háttérrel rendelkezik. Az összes börtönlakó több, mint 10 százaléka marokkói származású. A marokkói fiatalokat közel ötször gyakrabban vádolják meg bűnténnyel, mint az őshonos hollandokat. Hollandia egy folyamatos Kékfény műsorrá változott. Azok a politikusok, akik erről hallgatnak haszontalanok. Én mindezt elutasítom.

Sőt az iszlámról sem fogok hallgatni. Soha! Mivel a hallgatás veszélyes. A múlt júliusban elhunyt a Nobel-díjas holokauszt túlélő, Elie Wiesel. Néhány éve találkoztam vele New Yorkban. Egy bölcs leckét tanított a világnak: “Ha valaki azt mondja, hogy meg akar ölni, akkor higgy neki.” Az iszlám azt mondja, hogy meg akar ölni bennünket. A Korán nem hagy kétséget efelől.

Tízből hét holland muszlim abban hisz, hogy a vallási törvények fontosabbak, mint a holland világi törvények. Tízből több, mint egy muszlim gondolja úgy, hogy az iszlám nevében elkövetett erőszak elfogadható. Ezt több, mint 100 ezer ember. Sokan elutasítják az integrációt, és nem tisztelik a holland hatóságokat az olyan körzetekben, mint Maassluis vagy Poelenburg. Bemutatnak nekünk. Mohamedán huligánok az Iszlám Állam zászlajával parádéznak Hága utcáin és török zászlókkal foglalják el Rotterdam hídjait. Bár ez a mi országunk, mégis az ő zászlójuk leng ott.

Hasonlítsuk össze az ő zászlójukat a miénkkel. A miénken nincs Korán idézet, nincs félhold, hanem vörös, fehér és kék csíkok vannak rajta. A vörös az identitásunk, a fehér a szabadságunk, a kék pedig az igazság. Itt az ideje, hogy házról-házra, utcáról-utcára, önkormányzatról-önkormányzatra emeljük fel a zászlónkat. Mindenki! Büszkén! Mivel ez a mi országunk, a mi Hollandiánk, aki esdekel azért, hogy felszabadítsák.

Ha hatalomra kerülök, meg fogom védeni a gyönyörű országunkat. Ez csak úgy lehetséges, ha deiszlamizáljuk az országot. Ez lesz politikám központi eleme. Nem hagyom, hogy ez a gyönyörű ország elvesszen, ehelyett az embereink kultúráját és a szabadságot válaszom.

Az értékeink nem az iszlámon, hanem a zsidó-keresztény és humanista civilizáción alapulnak. Jogunk van hozzá, hogy eldöntsük kivel akarunk együtt élni, és erről a jogunkról soha nem fogunk lemondani. Theo van Goghot 12 évvel ezelőtt gyilkolták meg. Életét adta a szabadságért, amely a holland identitásunk alapja. Ennek az identitásnak meg kell védenie magát. Nem engedhetjük meg azoknak, akik le akarják rombolni a szabadságunkat, hogy arra használják a szabadságot, hogy elvegyék tőlünk. Le kell állnunk a naivitással, és meg kell védenünk magunkat. Mivel ez a mi országunk.

A hollandok tisztában vannak annak azzal, hogy bár vannak mérsékelt muszlimok, az iszlám maga nem mérsékelt. Háromból két holland mondja azt, hogy az iszlám nem tartozik Hollandiához. A hollandok kétharmada gondolja úgy, hogy a politikusok alábecsülik azt a problémát, hogy az országunkban élő muszlimok száma egyre növekszik. A hollandok háromnegyede gondolja úgy, hogy az iszlám nem gazdagítja Hollandiát. Ezeknek az embereknek igazuk van, azonban senki sem figyel rájuk, csak én.

Mark Rutte határozott optimizmussal beszél, de Hollandiának nem nevető szamarakra van szüksége, hanem olyan hősökre, akik realisták. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy alábecsüljük a fenyegetés súlyosságát. Mivel a fenyegetés egzisztenciális: az országaink túlélése a tét. A potenciális terroristák már itt élnek közöttünk és a menekültek közé elvegyülve naponta érkeznek újabbak. Szabadon mozognak ide. A kötelesség elmulasztása az, ha mindez ellen nem teszünk és nyitva hagyjuk a határokat több százezer afrikai és közel-keleti iszlám szerencsevadász előtt.

Továbbá fel kell szabadítanunk magunkat a brüsszeli “eurófilek” alól, akik eltörlik az identitásunkat, a függetlenségünket és a jólétünket. Többé már nem ellenőrizzük a határainkat, a pénzünket és a demokráciánkat. Ha úgy döntünk egy népszavazáson, hogy valamit nem szeretnénk – mint az Ukrajnával való társulási szerződést -, akkor ennek ellenére lenyomják azt a torkunkon. Mivel az elitet nem érdekli, hogy mit akar a nép. Röhögnek rajtunk.

Mindent, ami a kultúránkhoz tartozik, elvesznek tőlünk. Már Fekete Péter sem engedélyezett többé. Az elit el akarja törölni azt a szót, hogy “idegen”, miközben az őshonos emberek elveszítik hazájukat. Ezt én nem fogom hagyni! Ez a mi országunk, a mi kultúránk, a mi identitásunk. Hollandia, ez a gyönyörű ország, ez a nagyszerű nemzet, a szabadság jelzőtornya, és az is marad. Itt az ideje, hogy ellenálljunk a zsarnokságnak.

Ma minden holland emberhez fordulok, mindenkihez, aki a nehezen megszerzett szabadságunk haszonélvezője, mindenkihez, aki a gyerekei és unokái számára meg akarja őrizni ennek a nagyszerű országnak a jólétét és gazdagságát: mutassuk meg a világnak, hogy hollandok vagyunk.

Álljunk ki – demokratikusan és erőszak nélkül – az elit ellen, akik eladják az országot. Az előttünk álló feladat hatalmas, de a bátorság, hogy visszavegyük az országot szintén az. Rengeteg jó dolog van, amit érdemes megőrizni és sok olyan dolog van, amit újra kell építenünk.

Itt az ideje a tiszta beszédnek: holland pénzt a holland embereknek. Többé egyetlen fityinget sem adunk Afrikának, Törökországnak, Görögországnak vagy Brüsszelnek. Ha ezt megtesszük, akkor sok lehetőségünk lesz. Képzeljük csak el! Képesek leszünk adókat csökkenteni, így a vásárlóerő jelentősen fog növekedni, ami által óriási lökést kap a gazdaság. A nyugdíjasoknak meg tudjuk adni az őket megillető nyugdíjas éveket. Képesek leszünk 65 éves korra lecsökkenteni a nyugdíjkorhatárt és nem kell csökkenteni a nyugdíjakat.

A betegápoló otthonokat nyitva szeretném tartani és több ezer új ápolót alkalmazni bennük. Az én Hollandiában orvosoljuk azt, amit az egészségügy Rutte alatt elszenvedett és sok olyan ápoló lesz, akik éjjel-nappal odaadással, szeretettel és tisztelettel fogják gondozni az időseinket. Az én Hollandiámban eltöröljük a kötelező önrészt az egészségügyben. Nem tolerálható az, hogy a hollandok azért nem jutnak egészségügyi ellátáshoz, mert ezt nem tudják megfizetni, miközben a menedékkérők, akik átlagosan 1000 Euróval többe kerülnek az egészségügynek, mindent ingyen kapnak. Ez az igazságtalanság undorral tölt el.

Így képesek leszünk több pénz költeni a rendőrségre és a hadseregre, így több forrásuk lesz arra, hogy biztonságban és szabadon tartsák az országainkat és megvédjék a jólétünket és határainkat. Le kell zárnunk a határainkat az iszlám országokból érkező menekültek és migránsok előtt, nem szabad visszaengedni a Szíriába ment dzsihádistákat és meg kell fosztani az állampolgárságtól, illetve ki kell utasítani a bűnözőket. Fel kell szabadítanunk az országainkat.

Be akarom vezetni a közvetlen demokráciát Hollandiában, ahol az eredmény kötelező érvényű. A politikai rendszerünk ugyanaz, mint a 20. században volt, amit a hamis ígéreteikkel és képmutató mentegetőzésével még mindig ugyanaz az arrogáns politikai elit irányít. A Mark Rutte által kreált zűrzavar egy dolgot tanít a számunkra: az embereknek képesnek kell lenniük behúzni a vészféket, amikor a politikai elit szembemegy azzal amit akarnak. És ne csak négy évente egyszer.

A múltban hollandok milliói látták hogyan térítik el az országot a szemük előtt. Nem kellett géniusznak lenni ahhoz, hogy lássuk, mindez rosszul fog végződni. A szuverenitás folyamatos átadása az EU-nak; az Euró, ami több kárt okoz, mint hasznot; a görögökre kidobott temérdek pénz; az iszlám, a nyitott határok és a tömeges bevándorlás veszélyei; a terrorizmus növekvő veszélye; a menekültcunami; a növekvő adók; és végül az idősek és mozgásképtelenek egészségügyi juttatásának csökkentése, ami a társadalmunk legkiszolgáltatottabbjait sújtotta.

Sajnos, akik minderre figyelmeztettek, igaznak bizonyultak. De van remény. Együtt sikerülni fog rendbe tenni a dolgokat. Amikor egy nemzet felébred és megmozdul, akkor minden lehetségessé válik. Nem mondom, hogy könnyű a feladat, de meg lehet csinálni, és meg is kell csinálni. Ugyanis nincs más választásunk. Egy erős és független nemzetet, ahol a kemény munkát jutalmazzák és a gyengéket megvédik, ahol a terroristák nem járhatnak keresztül-kasul a határon Hazeldoknál, ahol a nők végigsétálhatnak az utcán szoknyában anélkül, hogy zaklatnák vagy szexuálisan megtámadnák őket, ahol a gondozás elérhető mindenki számára és tisztességes a nyugdíj, ahol minden polgár – zsidók, homoszexuálisok, nők, és az iszlám kritikusai – biztonságban élnek. Ahol a patriotizmus nem sértés, hanem tiszteletet érdemel. Ahol az iszlámnak meg van mutatva a kijárat.

Ez a gyönyörű ország, a mi országunk még nincs elveszve. Valójában a legjobb évek állnak előttünk, ha a megfelelőt választjuk. És ha azoknak, akik félrenéznek a problémákkal szemben és kiárusítják Hollandiát, azt mondjuk: Viszlát! Itt az ideje a felsazbadulásnak! Vegyük vissza együtt az országunkat.

Kezdjük mindezt 2017. március 15-én. (Holland választások.)

Forrás: Gates of Vienna

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8160

Bejegyzés: on 2016. nov. 14.. A bejegyzés kategóriái: Geert Wilders, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes