Civilizációs dzsihád

A terrorizmus mindenhol jelen van. És a helyzet egyre rosszabb. A rosszfiúknak számos neve van: ISIS, al-Kaida, Boko Haram. Egy dologban azonban közösek: mindannyian egy ügy érdekében gyilkolnak. Az iszlám törvényért, a saríáért.

A saría a középkori iszlám megvalósítása. A saría előírja a szent háborút, a dzsihádot. A legelterjedtebb angol nyelvű saría könyv (Az utazó támasza) ezt mondja: a dzsihád a nem muszlimok ellen háborút jelenti.

Két fajta dzsihád létezi. Az erőszakos dzsihád szörnyen egyszerű: mészárold le az ártatlanokat és kényszerítsd behódolásra őket. Az erőszakos dzsihádisták területeket akarnak foglalni a Kalifátusuk számára. Lényegében az iszlám állam egy olyan terület, ahol az iszlám jog az uralkodó.

Azonban van egy másfajta dzsihád is. Indoklásában a Muzulmán Testvériség ezt civilizációs dzsihádnak nevezi: “A Muzulmán Testvériségnek meg kell értenie, hogy Amerikában egyfajta Nagy Dzsihádot folytatnak, melynek célja belülről megsemmisíteni és lerombolni a nyugati civilizációt, és a saját kezük és a hívők keze által megbuktatni/tönkretenni annak nyomorúságos házát.”

A civilizációs dzsihádnak ugyanaz a célja, mint az erőszakos dzsihádnak: területfoglalás a Kalifátus számára. Azonban ahelyett, hogy háborút folytatnának, vagy terrortámadásokat követnének el, mint testvéreik az erőszakos dzsihád folyamán, ezek a civilizációs dzsihádisták öltönyt és nyakkendőt viselnek. És a munkájuk kevésbé látható.

Mit tesznek? Pereket indítanak olyan sofőrök érdekében, akik nem akarnak sört szállítani. Meggyőzik az iskolákat, hogy muszlim napokat tartsanak, ahol a (nem muszlim) lányok fejkendőt hordanak, és a (nem muszlim) gyerekek muszlim imákat mondnak. Panaszt nyújtanak be, amikor a kormány megfigyeli az erőszakos haverjaikat, akik velük lógnak. Bárkit, aki kritikus az iszlámmal szemben iszlamofóbnak neveznek, ami egy olyan terminus, amit arra találtak ki, hogy elrémítsék az embereket attól, hogy nyíltan beszéljenek. Mint ahogy az a San Bernardino-i terrorista szomszédai esetében történt, akik tudták, hogy valami nincs rendben, de nem akartak mondani semmit, mert attól tartottak, hogy rasszistának nevezik majd őket.

Ezeknek a rosszfiúknak is számos neve van: Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR), Muzulmán diákok Egyesülete (MSA), Észak-amerikai Iszlám Társaság (ISNA). Az igazságügyi minisztérium azt találta, hogy ezeket a szervezeteket a Muszlim Testvériség indította el.

Ezek a szervezetek szeretik azt mondani, hogy “a terrorizmusnak nincs vallása”, azonban az iszlám az egyetlen vallás, ahol saría és dzsihád van.

Nem minden muszlim gyakorolja a saríát, vagy támogatja azt, de rémisztően sokan igen. Ők úgy gondolják, hogy mindenkit, aki megsérti az iszlámot, meg kell ölni. Úgy gondolják, hogy a nők tulajdonok, hogy a melegeket meg kellene ölni, hogy a kislányokat meg kellene csonkítani, és olyan öregemberekkel kellene összeházasítani őket, akikkel még soha nem találkoztak. Ezek a dolgok nem megengedettek a mi szabad társadalmainkban, és ellentétesek az alkotmányban foglaltakkal.

Sok olyan modern muszlim van, aki az élni és élni hagyni elvet követi, de sajnos a leggyakrabban azok szólalnak fel a muszlim közösségért, akik a saríán alapuló középkori verziót követik. Ők azon munkálkodnak, hogy az USA-t és Európát egy Kalifátussá változtassák.

Nekik menniük kell!

Forrás: Counter Jihad

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8413

Bejegyzés: on 2017. jan. 14.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb, Video. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes