Stockholm-szindróma

Svédország, a dögös szőkék, a halott vikingek és a Svéd Szakács hazája. Most tovább bővíthetjük ezt a listát: Svédország jelenleg büszke birtokosa az “Európa Nemi Erőszak Fővárosa” címnek.

Svédország mindig is olyan hírnévnek örvendett, hogy egy harmonikus és liberális társadalom. Ezt a képet árnyékolta be, hogy a nemi erőszakok száma az elmúlt öt évben az egekbe szökött. Ezzel egy időben Svédország forradalmi demográfiai változáson megy keresztül, mivel az ország több menekültet fogad be iszlám országokból, mint bármelyik másik nyugati nemzet a világon. Ez a fajta bevándorlás kulturális összeütközéseket eredményezett, és Svédország-szerte szigetszerűen elkülönülő társadalmakhoz vezetett.

Annika Hernroth-Rothstein svéd újságírónő, aki behatóan foglalkozott a Közel-Keletről Svédországba történő bevándorlással:

„A svéd kultúrába csak tavaly 190 ezer embert hoztak be, akik egy teljesen eltérő kultúrából jöttek. Egy olyan kultúrából, ami nem liberális, radikálisan eltér a véleménye a nőkről, a szexualitásról, a nemi hovatartozásról. Ezért pattanásig feszült a helyzet.”

„Ha idejössz és boldogulni akarsz, akkor neked kell igazodnod az itteni kultúrához. Mi itt Európában ennek pont az ellenkezőjét csináljuk: mi kérdezzük, hogy hogyan alkalmazkodjunk őhozzájuk.”

No-go zónák

Rinkeby, Stockholm északi külvárosa, egy teljesen iszlám által uralt terület. A rendőrök azt mondták, hogy egy teljesen no-go terület számukra és az újságírók számára. Itt támadták meg az ausztrál 60 Minutes filmes csapatát, miközben forgattak.

Ami Horowitz meginterjúvolt néhány járókelőt: „Ön szerint Svédországnak van kötelezettsége arra nézve, hogy a bevándorlók kultúrájához alkalmazkodjon?”

Muzulmán járókelő: „Egyértelműen…”

Ami Horowitz: „Egy nő, aki idejön, visszafogottan kellene öltöznie? Hosszú nadrágban és hosszú ujjú felsőben? Ez fontos?”

Muzulmán járókelő: „Ez a mi kultúránk. Ha Rinkeby-be jössz … nyilvánvaló, hogy Svédországban mindenhol vannak öltözködési szabályok.”

Járókelő: „Volt egy svéd barátnőm. Ha néha azt mondtam, hogy elmegyünk Rinkeby-be, akkor megrémült.”

Ami Horowitz: „Veszélyes itt néha?”

Járókelő: „Néha igen.”

Ezt mi magunk is megtapasztaltuk. Filmezés közben öt ember jött oda hozzánk és azt mondták, hogy távozzunk. Miközben a filmes csapat elment, én ott maradtam és megkérdeztem, hogy miért kell elmennünk? És mivel még mindig rajtam volt a mikrofon, hallhattuk, mi következett:

Ami Horowitz: “Miért probléma, ha forgatunk?”

„Nem akarom, hogy lefilmezzenek.”

Ami Horowitz: “Miért?…”

“Egyszerűen csak nem akarom és kész…”

Hadd lássam! Hadd lássam csak!

“Mutasd mi van rajta….”

(Viaskodás tört ki)

Takarodj a pi…ba!

Ami Horowitz: Segítség! Segítség!

Nem én voltam az első, akit migráns bandák támadtak meg és nem is én leszek az utolsó.

Nemi erőszak járvány

A nők viselik az oroszlánrészét a Svédország szerte tapasztalható erőszakhullámnak. Amikor elmentem egy rendőrállomásra, szembetűnő volt, hogy a bűntényt bejelentők nagy része nő volt. Később az egyik rendőr elmondta, hogy az ott levők túlnyomó többsége nemi erőszak miatt tett feljelentést.

Ezek a támadások egész Svédország-szerte előfordulnak. Beleértve a zenei fesztiválokon terjedő tömeges nemi erőszak-járványt is. Az elmúlt két hétben több tucat fiatal lányt – köztük 12 éveseket – erőszakoltak meg bevándorlók százai ezeken a fesztiválokon Svédország szerte. A taktikájuk az, hogy több tucat férfi körbevesz egy vagy több lányt. Amíg a kör közepén állók szexuálisan zaklatják a lányokat, addig a kör külső felén állók távol tartják azokat, akik megpróbálják ezt megakadályozni. A támadások annyira általánossá váltak, hogy néhány együttes – pl. Mumford & Sons – visszautasítja a meghívást Svédországba.

Annika Hernroth-Rothstein: „Ez sokszor megtörtént. És sok áldozata van. Ha ezek után valaki feljelentést tesz, akkor az a gond, hogy bár a jelenlévő emberek és rendőrök teljesen tisztában vannak vele, hogy mi történt, elhallgatják az egészet. Eltussolják. Ezért csak sokkal később értesülünk ezekről az esetekről.”

Bár a rendőrök elmondták nekem, hogy a letartóztatott nemi erőszakot elkövetők nagy része iszlám háttérrel rendelkezik, a svéd bűnügyi statisztikák hivatalos oldala, a “bra“, érdekes módon “elfelejti” megjeleníteni a letartóztatottak hátterét a hivatalos statisztikákban.

Visszaélés a szociális rendszerrel

Annika Hernroth-Rothstein: “A svéd kormány és az Európai Unió nem akarja beismerni, hogy hatalmas hibát követett el. Rendelkezünk a szabad helyváltoztatás jogával és természetesen az emberek a legjobb szociális juttatásokat adó országok felé áramlanak.”

A migránsok Svédországban jelentős és mindenre kiterjedő juttatásokat kapnak: lakhatást, élelmet, oktatást és pénzt.

Ami Horowitz interjúja járókelőkkel:”A kormány eleget ad a bevándorlóknak?”

Muzulmán migráns: “Igen, minden elég! Jó munkát kapunk.”

Ami Horowitz: “Az élet jó?”

Muzulmán migráns: “Igen, itt jobb. Rengeteg mindent kapok. Házat, szobát, ruhát, iskolát.”

Ami Horowitz: “És a svéd kormány fizeti mindezt?”

Muzulmán migráns: “Igen.”

Erőszakos bűncselekmények

Miközben a nemi erőszakok számának meghökkentő növekedése belekerült a hírekbe, ehhez a jelenséghez társult az erőszakos bűntények számának sokkoló, de kevésbé ismertetett általános növekedése. Az elmúlt években több veszélyes lázadás tört ki a bevándorlók körében. Svédország-szerte jelentősen megnőtt a lövöldözések száma.

Anders Garrison és Jacob Extra két veterán és kitüntetett rendőr, több évtizedes tapasztalattal, akiknek rendfenntartási feladataik voltak a bevándorló közösségen belül. A velük készített interjú:

Ami Horowitz: „Növekedett-e az erőszak és a bűnesetek száma itt Svédországban?”

Rendőr: „Több erőszak és keményebb erőszak történt, fegyverekkel és…”

Ami Horowitz: „Milyen típusú fegyvereket láttatok az utcán?”

Rendőr: „Kalasnyikovot, kézigránátot Keletről. Kézi lőfegyvereket. Mindent, amit meg lehet találni Afganisztánban, azt itt is meg lehet találni.”

Ami Horowitz: „Svédország nem rendelkezik szigorú fegyvertartási törvényekkel?”

Rendőr: „Új törvények – szigorúbbak – vannak, mégis növekszik az erőszak.”

Az egyik rendőrőrsöt néhány évvel ezelőtt el kellett költöztetni, mivel nem volt többé biztonságos a rendőrség számára az állandó itteni jelenlét.

Ami Horowitz: „Lehet azt mondani, hogy ezek a no-go területek lényegében államon belüli államok?”

Rendőr: „Igen. A legtöbb no-go terület ilyen.”

Ami Horowitz: „Vannak olyan területek, ami előtt ha üldöznek valakit, akkor egyszerűen megállnak, és nem üldözik tovább ebbe a no-go területbe?”

Rendőr: „Igen. Ha a rendőrség üldöz egy másik autót, valamilyen bűntény miatt, és elérik ennek az övezetnek a határát, a rendőr nem fog utána menni.

Ami Horowitz: „Úgy látjátok, hogy az erőszak terjed a svéd városokban?”

Rendőr: „Igen. Hetente egyszer vagy kétszer van erőszak.”

Ami Horowitz: „És öt évvel ezelőtt, milyen gyakori volt mindez?”

Rendőr: „Évente volt három eset.”

Ami Horowitz: „Tehát exponenciális a növekedés.”

Rendőr: „Nem számítottunk arra, hogy ilyen nagy lesz a növekedés.”

Ami Horowitz: „Úgy gondoljátok, hogy szándékosan titkolják el ezeket a bűncselekményeket?”

Rendőr: „Inkább az van, hogy nem akarnak rasszistának tűnni.”

Ami Horowitz: „Van egyfajta érzékenység, vagy az emberek félnek attól, hogy ha beazonosítják, hogy kik követték el ezeket a bűncselekményeket, akkor rasszistának fogják megbélyegezni őket?”

Renndőr: „Természetesen … az ilyen ügyektől tartanak, idegesek az emberek. …az egész világon, nem csak Svédországban. Én is tartok ettől. Ha már itt tartunk.”

Ami Horowitz: „Mert nem szeretné, ha rasszistának neveznék?”

Rendőr: „Nehéz kezelni a rasszista kártyát, ha rásütik az emberre. Főleg, ha olyan szőke, mint én.”

Iszlám terrorizmus

Ehhez még hozzájön, hogy több tucat ember ment el Svédországból azért, hogy az ISIS oldalán harcoljon, és elkezdtek visszaszállingózni. Svédországban megtörtént az első iszlám terrortámadás.

Svéd hasznos idióták

Ami Horowitz: „Hogy gondolja, a szexuális erőszak iszlám probléma, vagy nem?”

Hasznos idióta1: „Nem, nem. Úgy gondolom ez egy általános probléma a férfiak között.”

Hasznos idióta2: „A probléma nem ez vagy az a kultúra, hanem a férfiak kultúrája.”

Hasznos idióta3: „Nem gondolom, hogy a bevándorlók jelentik a problémát.”

Hasznos idióta4: „Neeeem, a bevándorlók csupán nagyon-nagyon pici részét képezik a problémának, és amikor ez történik, az azért van mert nem megfelelő módon hoztuk be őket.”

Hasznos idióta5: „Nem gondolom, hogy bármiféle kapcsolat lenne, szeretném látni a bizonyítékát ennek.”

Ami Horowitz: „Úgy gondolja, hogy rasszizmus ilyen kapcsolatot feltételezni?

Hasznos idióta5: „Igen, úgy gondolom.”

Ami Horowitz: „Mit gondol, van olyan pont amikor azt lehet mondani, hogy Svédország már eleget tett azért, hogy embereket hozzon be?”

Hasznos idióta2: „Nem! Nem lehet eleget segíteni az embereknek.”

Ami Horowitz: „Mit gondol van limitje annak, hogy hány bevándorlót képes Svédország befogadni?”

Hasznos idióta6: „Nincs.”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8546

Bejegyzés: on 2017. feb. 22.. A bejegyzés kategóriái: Ami Horowitz, Legfrissebb, Svédország. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes