“Le fogjuk igázni Európát” — az iszlám bevándorlás valódi célja

Telefonbeszélgetés egy Svédországban élő, ISIS-t támogató muszlimmal

Rasíd (műsorvezető):  Sheikh Ahmad hív bennünket telefonon Svédországból. Üdvözlöm a műsorban!
Ahmad (betelefonáló): – Szálem alejkum Rasíd testvér !
Béke veled, hallgatunk testvér!
– Rasíd testvér, én megnéztem azokat a Korán verseket, amiket említettél, és mindegyik helyes volt. Mi nem szégyelljük a vallásunkat. Tovább fogunk harcolni életünk utolsó napjáig. Minden, amit mondtál helyes volt, mi harcolni fogunk ellenük Svédországban; “harcolni fogunk ellenetek, akárhol is vagytok, amíg azt nem mondjátok, hogy nincs más isten, csak Allah! ”
Tehát most azt mondod nekünk, hogy “harcolni fogok mindenki ellen, aki nem muszlim – addig, amíg muszlimmá nem válik”.
– Életünk utolsó napjáig, és le fogjuk győzni Svédországot. Meg fogjuk hódítani Európát.
És most Svédországban vagy?
– Svédországban vagyok.
Úgy érted, a káfíroknál vendégségben?
– Igen
Az ő pénzükből eszel és iszol.
– Igen, eszünk. De ez Allah pénze, nem az övéké.
Te a kormánytól kapsz juttatásokat és mindent tőlük kapsz.
– Ez Allah pénze, nem az övék.
Akkor miért nem hagyod el az országukat és mész el az iszlám földjére, mondjuk Mekkába, Mohamed próféta születési helyére, a szent városba (Szaúd-Arábiába), hogy közel lehess a próféta sírjához és jól érezd magad az iszlám földjén? Ott a saját földjén élvezhetnéd az iszlámot. Minek mentél oda a hitetlenek földjére élni?
– Mi itt vallási küldetésben vagyunk, hogy terjesszük a vallásunkat.
Tudod, hogy (az iszlám szerint) tilos elhagyni az iszlám földjét és a hitetlenek földjén élni, ha nem kényszerítenek erre.
– Allah minden földje az iszlám földje, az egész világtérkép.
Na jó, hadd kérdezzelek meg azokról a szövegekről, (amikről már beszéltem), amikor Mohamed azt mondta: “mészárolni jöttem hozzátok”. Te egyetértesz ezzel a szöveggel?
– Száz százalékig egyetértek.
És azzal is, hogy (azt mondta Mohamed) “Azt a parancsot kaptam (Allahtól), hogy harcoljak az emberek ellen, amíg azt nem mondják: ‘Nincs más isten Allahon kívül, és Mohamed Allah prófétája'” Ez is 100%-ig helyes?
– Igen, harcolni fogunk velük, nem szégyelljük a vallásunkat.
Akkor miért mondjátok ti (muszlimok), hogy Mohamed a könyörületesség prófétája? Hogyan határoznád meg a könyörületességet? Hogyan lehet ő maga a könyörület az egész világ számára?
Könyörületes volt hozzájuk (keresztényekhez) mert csak a dzsizja (vallási adó) fizetésére kényszerítette őket és nem ölte meg őket: ez nem könyörületesség?
De, persze, ez a legnagyobb könyörület (gúnyosan). És milyen könyörülettel volt azon emberek iránt, akiket megölt? Amikor megölte Abu Dzsahl-t, amikor megölte (a zsidó) Ka’b Ibn Al-Ashrafot, vagy amikor meggyilkolta a Bani Nadir (zsidó törzset)?
– Az önvédelem volt.
Tényleg? Ka’b Ibn Al-Ashraf megölése önvédelem volt?!
– Nem tudhatod, hogy mit mondott, vagy mit titkolt a próféta elől (amivel kiérdemelte, hogy megöljék.
Azt mondod, hogy ő a könyörület az egész világ számára, szóval akkor ő biztos megbocsátó és könyörületes; hát nagyon könyörületes, a fickó csak kritizálta őt egy versben, és ezért meg kell ölni?
– Igen, hogy példát statuáljanak vele az egész világ számára. Mohamed Allah parancsára ölte meg őt; ő nem tesz semmit hiába. Allah parancsolta meg neki, hogy ölje meg, ezért ölte meg.
Az ölés az egy kegyes cselekedet? Te két ellentmondó dolgot mondasz. Azt mondod, Mohamed megölte Ka’b Ibn Al-Ashrafot, és azután azt mondod, hogy ő könyörületes.
– Könyörületes volt vele, amikor megölte; könyörületes volt másokkal is (a férfi megölése által) azért, hogy ők soha ne kövessék az istenkáromló verseit.
Oké, szóval néhány ember megölése által könyörületes vagy a többiekkel.
– Igen
És amit az ISIS csinál most Szíriában és Irakban az ugyanez a könyörületesség?
– Ők a hitetlenség ellen harcolnak; tudod, hogy az arab országok teljesen megteltek hitetlenséggel: alkohol, rabszolgaság, és sok más dolog. Az ISIS az ő hitüket és az ő iszlámjukat védi.
Mi van azzal, hogy a keresztényeket kiűzik Irakból?
– Azért űzték ki a keresztényeket, mert ők megtagadták a dzsizja (vallási adó) fizetését.
Szóval fizetniük kellett a dzsizját mivel “leigázták őket” (ahogy a Korán mondja)?
– Ez nem kegyelem, hogy megengedték nekik, hogy elmenjenek, anélkül, hogy megölnék őket? Ez nem kegyelem?
De az volt az ő őshazájuk! Megfordítom a kérdést: te most Svédországban vagy. Szeretnél te … Hadd tegyek fel egy konkrét kérdést!
– Fizetek adót Svédországban.
Szeretnéd, hogy a svéd kormány azt mondja neked: “Vagy keresztény leszel, vagy fizeted a dzsizját (vallási adót), mivel leigáztunk téged, vagy pedig hagyd el Svédországot”?
– Fizetünk mi adót, az a neve, hogy …
Az adó és a dzsizja nem ugyanaz a dolog.
– De ugyanaz, az adó a dzsizja.
Az adó olyan dolog, amit ugyanúgy fizetsz, mint minden más svéd állampolgár. A dzsizját a muszlimoknak nem kell fizetniük (csak a keresztényeknek kell fizetniük).
– A dzsizja olyan, mint a zakat (szeretet adomány).
Nem, a dzsizja nem olyan mint az iszlám adományozás; ne próbálj meg hülyíteni, én muszlim voltam. A dzsizját akkor fizetik, amikor leigázottak, a zakattal (adományozás) nem ez a helyzet.
– Ha iszlám államunk van, ott vannak szabályok. És mindenkinek, aki abban az államban akar élni, be kell tartania a a szabályokat. Aki Európában él, ott is betartja a szabályokat.
De az olyan szabályok, amelyek megalázzák az embereket, elveszik a méltóságukat, és megvetik őket, azok nem törvények: ezt igazságtalanságnak kell nevezni. És ha a svédek hoznának egy törvényt, hogy nekik joguk van elvenni a feleségedet, az tetszene neked? Ha erőszakkal elvehetnék a feleségedet vagy a pénzedet mondjuk Svédországban; tetszene neked egy ilyen törvény? Ez igazságtalanság: még akkor is ha törvénybe foglalták.
– A jog igazság. Ők igazságosan jártak el, amikor hagyták, hogy elmenjenek azok az emberek (a keresztények) akik megsértették a prófétát és nem hittek Allahban, hagyták őket elmenni anélkül, hogy megölték volna őket, hát ez nem könyörület?
A könyörület az, ha hagyod az embereket békében élni az otthonaikban, anélkül, hogy ártanál nekik, még akkor is, ha a gondolkodásuk és a hitük nem olyan mint a tiéd; ez a könyörület. De arra kényszeríteni őket, hogy elhagyják az otthonaikat és hátrahagyják az értéktárgyaikat, csak azért mert te muszlim vagy ők pedig nem, az egyértelműen igazságtalanság és extrém ellenségesség. Mindenesetre köszönjük, hogy felhívtál minket. Folytatjuk a műsort; ez tehát a valódi iszlám, a fickó, akit az előbb hallhattak Svédországból, a valódi iszlámot testesíti meg.

Ez a muszlim hívó nem képvisel minden muszlimot, de egyértelműen úgy alkalmazza az iszlámot, ahogy az az eredeti szent szövegeiben van.

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8591

Bejegyzés: on 2017. jún. 2.. A bejegyzés kategóriái: Iszlám, Legfrissebb, Video. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • Gonda László

  Köszönet a fordításokért! Nagyon fontos feladatot végzel!

 • Maja Rátfai

  Ezt még olvasni is borzasztó! Ezt kellene Junkernek, Merkelnek és a többi bevándorlás pártinak olvasni.Semmi gondom nem lenne a bevándorlókkal,ha nem ilyen fanatikus gondolkodásuk lenne.Sokan arra hivatkoznak,hogy nem mind ilyen fanatikus.Elhiszem,de nincs rájuk írva.Megvárják még annyian lesznek Európában,hogy tudják a mai elkényeztetett Európai fiatalokat befolyásolni.nagyon sok a másod,harmad generációs Muszlim is Franciaországban,az Angoloknál és a Németeknél is.Nem olyan nehéz azoknak a leszármazottait befolyásolni.Félelmetes ez a vallás.Félelmetes volt olvasni mennyire meggyőzően beszélt a könyörtelenségről ez a férfi.

  • borzix1

   A kellően butákat meg is tudja győzni róla, hogy a kegyetlenség valójában kegyesség, a rossz valójában jó.

   • muslimbuster

    Az emberiség nagy része butákból áll.

    • borzix1

     Szerencsére a fejlődés meg az evolúció viszont jobbadán arról szólnak, hogy a legbutábbak kihalnak. Csak az utóbbi évtizedek jóléti államaiban fordult ez a visszájára, a svédek konkrétan közpénzen tenyésztik a legbutábbakat. De ez nem fenntartható úgysem. Hamarosan összedől.

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes