Európa következő világháborúja Franciaországban kezdődik

Franciaországban már polgárháború van. És ez a polgárháború vallási különbségeken alapul. Ahogy az iszlám gyarmatosítók és a világi francia kormány közötti vallási szakadék mélyül, az erőszak fel fog erősödni. A háború kimenetele meghatározza majd, hogy Franciaország világi állam lesz-e, vagy iszlám állam. A dzsihadistáknak van tervük a háború megnyerésére. A francia hatóságoknak nincs. Nincs iszlám terrorizmus iszlám nélkül. Ahogy az iszlám terjeszkedik, ugyanúgy terjed az iszlám terrorizmus is. Katonák járőröznek a nagyvárosokban, várva, hogy egy vagy néhány terrorista támadjon. Közben pedig a nem-muszlimok elleni gyűlöletre és megölésükre felszólító mecseteket ugyanazok a katonák védik. Így nem lehet háborút nyerni. Így csak mindent elveszíteni lehet.

Gerard Collomb belügyminiszter hivatalosan kijelentette: Franciaország “hadiállapotban” van.

Ez nem csak retorika. Bombát találtak egy menő párizsi külvárosban. Két fiatal nőt mészároltak le egy vasútállomáson. És ez csak egyetlen újabb hét a III. (iszlám) Világháború idején Franciaországban.

A 2015-ös novemberi támadásoktól kezdve – ahol 130 embert megöltek és 400-at megsebesítettek – a tavalyi Bastille Day teherautós támadásig, amelyben 86 embert gyilkoltak meg és 458 sebesült volt: ez a háború valóságos.

Több a francia áldozat Franciaországban, mint Afganisztánban. A franciák 70 embert vesztettek el az afganisztáni terrorista támadásokban. Viszont 239 ember halt meg iszlám terrortámadásokban Franciaországban.

Az afganisztáni francia veszteségeket a világ egyik legveszélyesebb iszlám térségében több mint egy évtized alatt szenvedték el. Franciaországban a francia veszteségek kevesebb mint két év alatt következtek be.

Valami nagyon nem stimmel, amikor Afganisztán biztonságosabb, mint Párizs.

A Charlie Hebdo támadások után 2015-ben 10 000 francia katonát vezényeltek a saját országuk utcáira a terrorellenes Sentinelle-műveletben. És a francia katonák ezrei még mindig járőröznek és lőnek a francia városokban, amelyek veszélyesebbek, mint Afganisztán.

A Sentinelle-műveletben kétszer annyi francia katonát vezényeltek ki Franciaországban, mint amennyit Afganisztánba küldtek. És a hazai iszlám háborúban sokkal több francia áldozat volt, mint Afganisztánban.

Amikor a franciák beavatkoztak, hogy megállítsák az iszlám hatalomátvételt Maliban, egy maroknyi katonát veszítettek. A 4000 francia katona kilenc áldozattal jött ki a Serval hadműveletből, a Barkhane hadműveletben pedig 5 halott volt. Az Öböl-háború? Még 9 halott. Sokkal biztonságosabb az al-Kaida ellen harcoló francia katonának lenni egy muzulmán országban, mint egy párizsi polgárnak, aki a saját városában koncertre jár.

Az iszlám terror francia áldozatainak száma csak az elmúlt két évben megközelíti a koreai háború veszteségeit, ahol 300 áldozat volt.

Franciaország háborúban áll. Ezért vannak katonák az utcán.

Az új terrorizmus elleni törvényjavaslat állandósítja a rendkívüli állapotot. A feltételezett szélsőségeseket az “adminisztratív fogva tartás” szabályai szerint fogva tarthatják házi őrizetben vagy a lakókörnyezetükben rendőri felügyelet és távfelügyelet mellett.

Ellenőrző pontok jelenhetnek meg a “biztonsági zónáknak” kijelölt nyilvános helyeken, ahol bárkit meg lehet állítani és meg lehet motozni. A mecseteket hat hónapra be lehet zárni. A nyilvános összejöveteleket be lehet tiltani. Parancs nélküli házkutatást a potenciális célpontok több kilométeres körzetén belül végezhetnek. A belügyminisztérium rendőrállami hatáskörökkel rendelkezik majd.

Néhány ilyen intézkedés ismerős lesz: Franciaország az új Izrael.

Franciaország belügyminisztere a terrorizmusellenes törvényjavaslatot úgy nevezte, hogy az “tartós válasz egy tartós fenyegetésre”. A szavak ilyen megválasztásával elismeri, hogy az iszlám terrorizmus tartós marad.

A “háborús állapot” állandó. És Franciaországnak nincs terve a háború megnyerésére. Ehelyett inkább azt játssza, hogy védekezik. És ez az, ami a nyugati terrorellenes erőfeszítések legnagyobb részét teszi ki.

Franciaország csak azért jár az élen, mert ott a legnagyobb a probléma.

A britek katonákat vezényeltek az utcákra a Manchester Arena-ban történt robbantás után. Az olaszok és a belgák is bevetették a katonákat a városaikban a franciákkal egy időben.

Amikor egy illegális bevándorló muzulmán terrorista két fiatal nőt gyilkolt meg Marseille-ben, miközben azt üvöltötte, hogy “Allahu Akbar” (Allah a leghatalmasabb), a francia katonák tüzet nyitottak. A 24 éves katona, aki lelőtte a terroristát, a francia idegenlégió tartalékos tagja volt.

A francia idegenlégiót már nem valahol máshol, egy külföldi sivatagban vetik be. Franciaországban harcolnak.

A francia katonáknak kiadták, hogy hangosan jelezzék: “Állj vagy lövök”. És azután tüzet nyitnak. És ez a katona ezt tette. A francia katonák kénytelenek lesznek megtanulni ezt a mondatot, és várhatóan támadni is fognak rájuk.

Februárban a francia katonákat egy muszlim terrorista megtámadta a Louvre mellett. Az egyiptomi dzsihádista “Allahu Akbart” üvöltött, és futott utánuk machetével. Az 1. Francia Ejtőernyős Alakulat egyik katonája megsebesült. A támadót lelőtték.

Az 1. Francia Ejtőernyős Alakulatot korábban Afganisztánba és Maliba telepítették. Most a Louvre-nál voltak. Nem kell az embernek Napóleonnak lennie ahhoz, hogy tudja, hogy ez jelentős visszavonulásnak számít.

Egy hónappal később egy muzulmán terrorista ezt kiáltotta: “Azért vagyok itt, hogy meghaljak Allah nevében”, miközben túszul ejtette a női légierő egyik katonáját az Orly repülőtéren.

Augusztusban a 35. Gyalogezredből hat katonát ütött el egy muszlim terrorista egy BMW-vel. Az ezred korábban Afganisztánban bevetett tagjai katonai kórházba kerültek a gazdag párizsi külvárosban, Levallois-Perret-ben történt támadás után. Egy évvel korábban az 5. gyalogezred katonáit egy “Allahu Akbart” kiabáló tunéziai ütötte el, miközben őriztek egy mecsetet.

Franciaország leghosszabb rendkívüli állapotát éli az algériai háború óta. A 2015-ös támadásokkor vezették be a rendkívüli állapotot – 1961 óta először. De Franciaország most honnan vonuljon ki? Párizsból?

Az csak a kezdet volt, amikor otthagyták az ostrom alatt álló algériai keresztényeket és zsidókat a muzulmán terror martalékául. Majd amikor Franciaországba menekültek, ugyanazoktól a régi muszlim szomszédoktól szenvednek el üldöztetést másodszor is, akik azóta Marseille-ben telepedtek le. De Franciaország cserben hagyhatja-e magukat a franciákat is?

A probléma ismét a gyarmatosítás. De az új hódítók most az algériaiak, a tunéziaiak és más iszlám imperialisták, akik Franciaországban telepedtek le, és a dzsihád zászlaját kitűzték a francia városokban lévő no-go zónáik fölé. És világossá tették, hogy nem fognak ott megállni.

Tavaly Manuel Valls korábbi miniszterelnök azt mondta: “Minden nap vannak meghiúsított támadások … most is, amikor beszélünk.”

Nem csoda. Több ezer muzulmán hagyta el Franciaországot, hogy harcoljon Szíriában és Irakban. Valls 15 000 potenciálisan veszélyes dzsihadistáról beszélt. Franciaországban van az egyik legnagyobb muzulmán populáció Európában. Nem tudni egészen pontosan hány millió muzulmán él Franciaországban. De számuk növekedését a terrorfenyegetés növekedésével mérhetjük.

Az iszlám terrorizmus minden ellenkező híresztelés ellenére az iszlámra vezethető vissza. Nincs iszlám terrorizmus iszlám nélkül. Ahogy az iszlám terjeszkedik, ugyanúgy terjed az iszlám terrorizmus is.

Franciaországban már polgárháború van. És ez a polgárháború vallási különbségeken alapul. Ahogy az iszlám gyarmatosítók és a világi francia kormány közötti vallási szakadék mélyül, az erőszak fel fog erősödni. A háború kimenetele meghatározza majd, hogy Franciaország világi állam lesz-e, vagy iszlám állam. A dzsihadistáknak van tervük a háború megnyerésére. A francia hatóságoknak nincs.

És ami igaz Franciaországgal kapcsolatban, igaz Nyugat-Európára és az egész Nyugatra.

A francia modell, amely a szociális felzárkóztatást és békítgetést kombinálja a rendőrállammal nem működik. Ez a modell sehol sem működik, bárhol is alkalmazzák. A terrorsejtek megbontása és a támadások megakadályozása sokkal jobb, mintha semmit sem tennének – de a probléma tovább fog súlyosbodni az iszlám népesség növekedése és az iszlám globalizált terror-infrastruktúrája miatt.

A demográfiai adatok szerint Franciaország terrorproblémája csak tovább fog súlyosbodni. És a francia hatóságok tudják ezt. Ezért beszélnek az ország kormányai egyre inkább az iszlám terrorizmusról, mint tartós fenyegetésről.

A terror elleni háború során eddig is végtelen sok vér és pénz folyt el, miközben a kiváltó okot nem szüntették meg. A nyugati nemzetek hatalmas seregeket küldenek kis terrorhálózatok megsemmisítésére, miközben szövetkeznek az öbölbeli támogatóikkal. Katonák járőröznek a nagyvárosokban, várva, hogy egy vagy néhány terrorista támadjon. Közben pedig a nem-muszlimok elleni gyűlöletre és megölésükre felszólító mecseteket ugyanazok a katonák védik.

Így nem lehet háborút nyerni. Így csak mindent elveszíteni lehet.

Forrás: Daniel GreenfieldSultan Knish blog

Print Friendly, PDF & Email