Életképek Berlinből: szír muzulmán erőszakolt pónilovat

Lefényképeztek egy 23 éves szír muzulmánt, amint éppen megerőszakolt egy pónilovat egy berlini állatkertben, a gyermekek parkjában, múlt hét pénteken délután 15 h körül… A biztonsági őrök elkapták, a rendőrség letartóztatta. (Berliner Morgenpost) Erre a hírre válaszul született meg egyik olvasónktól a következő írás:


“Amúgy képzeljük már el, verőfényes vasárnap délután, kivisszük a gyerekeket meg az egész családot az állatsimogató parkba, a gyerekek élvezik, visongatnak az örömtől, ahogy a lovacskák, ajkaikat óvatosan csücsörítve, elveszik apró, gondosan kifeszített pici tenyereikről a kockacukrot, mindenki mosolyog, vannak családok akik már leültek piknikezni, épp hozzákezdenének a többrétegű alufóliába csomagolt rántotthúsos szendvicsekhez, mikor kicsit artikulálatlan de azért kéjes nyögésekre lesznek figyelmesek.

Az összes család feje odafordul, és látják Mohamedet, ahogy kigúvadt, véreres szemekkel, kékeresre dagadt, sötétbarna faszával erőteljes lökéssekkel bassza seggbe Lilike kedvenc kis póniját. A rózsaszínre festett bőr lószerámokon lévő kis arany csengettyűk az erőteljes lökések ütemére, magasan csengő hangokat adnak ki, Mohamed pedig önmagát kicsit sem zavartatva, testét kéjesen adja át a régóta visszafogott és most elemi erővel végre előtörő igaz, éterien tiszta szerelemnek.

Lilike elkerekedett szemekkel nézi a bácsi nagy, sötét, gazdagon barázdált hímtagját, amint tocsogó hanggal ki-be jár a kis Hans (muszlim barátunk mentségére legyen mondva, valóban formás) tomporánál. A folyamatos mozgás során apró, vidám kis habpamacsok kezdenek gyűlni Mohamed impozáns vesszejének tövében, ahogy habverőként veri fel a szerelmi együttlét bőségesen felgyülemlett váladékait. Megejtően kulturális látvány.

Mindenki megdermed, de a szülők hamar észbekapnak, így az első reakció természetesen a meghatott, párás szemű mosoly, hogy lám, mennyi mindent megtapasztalunk mink itten a kultúrák nagyszerű találkozásának színhelyén, a kies merkeli Németországban. Apuka a térdére ülteti a semmit sem értő, sírásra görbülő szájú Lilikét, és csöndesen suttogva – nehogy megzavarja a különleges pillanatot – magyarázni kezdi a kislánynak a multikulti, a wilkommenskultur páratlan szépségeit.

De aztán furcsa duruzsolásra lesznek figyelmesek, ahogy az eddig rántotthúsos szendvicseket zabáló, proli kelet-europai család rövid, villámló tekintetű, érthetetlen, barbár karattyolás után előveszi a telefonját.

– Ne…!!!

Már késő… Mire az elkeseredett, progresszív német édesapák akcióba léphettek volna, hogy kitépjék a bugris kelet-europai náci kezéből a telefont, az már elhadarta a rendőrségnek, mi történik.

Hát, ennyi.

A német családok nagy része most bénult, fátyolos tekintettel vette tudomásul, hogyan akasztják meg a progresszív igazságosság fejlődésének kerekét ilyen rasszista, civilizálatlan vademberek. Többen fejcsóválva szedelőzködtek, nehogy egy levegőt kelljen szívni ezzel az ordas eszmékkel kokettáló söpredékkel. Ahogy tüntetően elhagyták a parkot, még egy emberként veregették meg a körülötte lévő világról tudomást sem vevő – minden bizonnyal tudós etológus – menekült vállát, aki egyre hevesebb mozdulatokkal prezentálta egy magasabb rendű kultúra – vagy épp egy fontos etologiai kísérlet – érdekes mozdulatsorait.

Akik maradtak, reménykedtek benne, hogy a toleranciájáról híres német rendőrség nem fogja megzavarni az alsóbbrendű náci szolganép által félbeszakítani próbált multikulturális örömperformanszot, de azért arcukat fekete kendőkkel eltakarva, erősebb faágakkal fegyverkeztek fel, ha a tudós menekült mégis védelemre szorulna.

A teljesen összezavarodott, épp távozóban lévő Lilike vetett még egy utolsó, rémült pillantást az egyre gyorsabb ütemben rezgő, jámbor kis paripára, majd titokban, hogy apa és apa nehogy meglássa, hálás szemekkel nézett a teljesen ledöbbent náci családra. Pici piros ajkait hangtalanul mozgatva még egy szót formált feléjük: “danke”.

Aztán apukáival sietve beleolvadt ő is sokszínű német táj szürkeségébe.”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8671

Bejegyzés: on 2017. nov. 13.. A bejegyzés kategóriái: Humor. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

fascistbook

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes