A magyar szélsőséges muszlimok állnak a Dzsihádfigyelő Facebook oldalának támadásai mögött

Az oldalt már hetek óta jelentgetik a szólásszabadság-ellenes hithű muszlimokból álló szélsőségesek. A legutóbbi poszt, amiért 30 napos letiltást kapott az egyik adminisztrátor, a következő volt: a Pesti Srácok “A Magyar Iszlám Közösség vezetője belájkolt egy hozzászólást, amiben kövezésre buzdítanak” című posztja alá kommentbe az admin berakta Kovács Miklós Ahmedről, a MIK szélsőséges nézeteket valló imámjáról készült videó linkjét, ahol a hírhedt imám a homoszexuálisokat Allah legmocskosabb teremtményeinek nevezi.

Egy másik poszt után az oldalt feljelentették, aminek hatására a Facebook cenzorok törölték az oldalt. Az oldal letiltását követően örömünnepet ült a Magyar Iszlám Közösség. (Vajon az általuk is elismerten létező muszlim szélsőségesek ellen is ilyen buzgón lépnek fel?)

“Név nélkül jelentetted Dzsihádfigyelő megosztását gyűlöletbeszéd vagy gyűlöletkeltő szimbólumok miatt. ” Dzsihádfigyelő fiókja törlésre került.

A történetnek itt nincs vége! Újraindítottuk a Facebook oldalt dzsihadfigyelo2.0 néven és pár órán belül muszlimok egy csoportja elkezdte lepontozni az oldal értékelését. Ők voltak:

 

 

 

 

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8680

Bejegyzés: on 2017. nov. 15.. A bejegyzés kategóriái: Itthon, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • iimre

  “A magyar szélsőséges muszlimok állnak a Dzsihádfigyelő Facebook oldalának támadásai mögött”

  De hiszen nincsenek szélsőséges muszlimok. Nincs olyan, hogy radikális/szélsőséges iszlám meg mérsékelt iszlám, helyette az iszlám elvének a körülményeknek megfelelő alkalmazásáról kell beszélnünk. Vagyis az egyes emberek lehetnek mérsékeltek, de az iszlám rendszer nem változik.
  A magyar muzulmánok ugyan a megélhetési fajta — akik a ’90-es években azért alapítottak “egyházat” és azért színészkednek, hogy hozzáférjenek az állami támogatásokhoz ill. az SZJA 1%-ához és le tudják azt nyúlni —, de mögöttük is a középkori szintű, barbár iszlám eszmerendszer áll.
  dzsihadfigyelo.com/miert-harcolunk-az-iszlam-ellen?

  Igazából csak arra van szükségünk, hogy minél több ember megismerje az iszlám lényegét. Ez az egyetlen dolog. A védekező alapállás utána már természetesen jön, automatikusan azt veszük föl. Az egyetlen szükséges dolog a tájékoztatás.
  Tájékozódjunk, emberek! Nem számíthatunk másra, csak saját magunkra!

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes