Iszlámfasiszták jelentgetik a Dzsihádfigyelő Facebook oldalát

Muszlimok buzdítanak arra, hogy jelentsék a Dzsihádfigyelő oldalt “vallási csoport ellen irányuló gyűlöletbeszéd miatt.”

Maja Gabriella Mia arra buzdít az egyik kommentben, hogy ha visszadobják a jelentést,mert nem találták indokoltnak, akkor továbbra is jelentsék az oldalt, mert így hatásos, és kb. 1 hónap alatt sikerülhet törölni az oldalt. Ezt már többször megtették: “Szoktunk így törölni oldalakat” – mondja a szólásszabadság híve. Ha ilyenek a “mérsékelt” muszlimok, akkor igazából nem is kellenek szélsőségesek.

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8697

Bejegyzés: on 2017. nov. 17.. A bejegyzés kategóriái: Hírfolyam, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • iimre

  A magyar muzulmánok még csak az a megélhetési fajta — akik a ’90-es években azért alapítottak “egyházat” és azért színészkednek, hogy hozzáférjenek az állami támogatásokhoz ill. a dolgozók SZJA-jának 1%-ához és le tudják azt nyúlni —, de mögöttük is ugyanaz a középkori szintű, barbár iszlám eszmerendszer áll, amit az ISIS képvisel.
  Most aztán mindent elkövetnek, nehogy kiderüljön az igazság, hogy az iszlám nem egy vallás (a számok nem hazudnak), az egyházuk pedig fedőszervezet/kényszertevékenység, ügyeskedés és álca az ostobák átverése , és akkor el kell szakadniuk az
  állami tőgytől.
  dzsihadfigyelo.com/miert-harcolunk-az-iszlam-ellen?

  Igazából csak arra van szükségünk, hogy minél több ember megismerje az iszlám lényegét. Ez az egyetlen dolog. A védekező alapállás utána már természetesen jön, automatikusan azt veszük föl. Az egyetlen szükséges dolog a tájékoztatás.
  Tájékozódjunk, emberek! Nem számíthatunk másra, csak saját magunkra!

  • Marcsi Boldogh

   így van. Az iszlám politikai doktrína. Az egyik legpusztítóbb, életellenes.

   • iimre

    Na ja.
    Ha van egy olyan rendszer/vallás vagy akármi, amely a halált többre tartja, mint az életet — ez az iszlám —, akkor a másik csak jobb lehet, akármi is az…
    Lásd Korán 9:111
    A Korán a legbiztosabb garanciát a Paradicsomba való belépésre azoknak adja, akik Allahért „ölnek és megöletnek”:

    ”övék lesz majdan a Paradicsom… Ígéret [ez] amely őt terheli [s amely] igazság gyanánt [hirdettetett ki] ”

    dzsihadfigyelo.com/miert-harcolunk-az-iszlam-ellen?

    Igazából csak arra van szükségünk, hogy minél több ember megismerje az iszlám lényegét. Ez az egyetlen dolog. A védekező alapállás utána már természetesen jön, automatikusan azt veszük föl.
    Elegendő számú nem-muszlimot kell felvilágosítani azért, hogy ne kerüljön több olyan politikus hivatalba, aki nem vesz tudomást az iszlámról. Az egyetlen szükséges dolog a tájékoztatás.
    Tájékozódjunk, emberek! Nem számíthatunk másra, csak saját magunkra!
    Az eseményekről és a hátterükről: dzsihadfigyelo.com — az iszlám valós arca

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes