Facebook dzsihád Magyarországon: A dzsihád-ellenes híroldalt a muszlim közösség jelentgetéseinek hatására elhallgattatták

Alább olvasható a Facebookon több, mint 1 millió követővel rendelkező Pamela Geller, az egyik legismertebb dzsihád-ellenes (counter-jihad) aktivista kommentje a dzsihádfigyelő blog bezárásához.

Az oldalán (Geller Report) megjelent cikk magyar fordítása:

Facebook dzsihád Magyarországon: A dzsihád-ellenes híroldalt a muszlim közösség jelentgetéseinek hatására elhallgattatták

A muzulmán világ sikeresen erőlteti a Nyugatra a brutális és barbár blaszfémia (istenkáromlási) törvényét. Amerika vezető kommunikációs óriáscége (a Facebook) az elnyomó saría törvényt alkalmazza a szabad véleménynyilvánításra. Ki adott nekik erre felhatalmazást? Ki adott nekik hatalmat arra, hogy ezt megtehessék?

Semelyik amerikai médium sem számolt be erről:

„A Facebook vezetősége biztosította Pakisztánt arról, hogy el fog távolítani minden hamis felhasználói fiókot, és különösen az olyan gyűlöletkeltő és provokatív anyagokat, melyek erőszakra és terrorizmusra buzdítanak.

„A kötelezettségvállalást a Facebook alelnöke, Joel Kaplan tette, aki szombaton felhívta Chaudahry Nisar Ali Khan belügyminisztert.

A Facebook megismételte az elköteleződését amellett, hogy a Facebook felületét megvédi és olyan értékeket fog támogatni, melyek megfelelnek a közösségi alapelveknek.
(…)
A belügyminiszter aktív szerepet játszik abban, hogy foglalkozzon az internetszolgáltatókkal és megoldást találjon a közösségi média visszaélések témájában – nyilatkozta a szóvivő.

Ez azt is magában foglalta, hogy márciusban összehívtak egy találkozót a muszlim nagykövetek számára, azzal a céllal, hogy megvitassák a közösségi média istenkáromló (blaszfém) tartalmát, valamint azt, hogy az egész muszlim világ hogyan tudná hatékonyan felemelni a hangját az ellen az őrület ellen, ami a a szólásszabadság nevében az iszlám és annak szent személyei ellen folyik.” (Gulf Today).

A Facebook alapelvei saría-barátak. Rég esedékes lenne egy trösztellenes-törvény az ilyen közösségi médióriások ellen. Ez itt Amerika, nem pedig Szaúd-Arábia. Ebből elég!

A 20. században az amerikai kormány a trösztellenes-törvényeket használta fel arra, hogy feloszlasson sokkal kevesebb pénzzel és jóval kevesebb hatalommal rendelkező vállalatokat. Az emberiség történelmében soha nem volt ilyen kevesek kezében ilyen abszolút hatalom az információs-harctér területén. A politikai közélet sokkot kapna, amennyiben felfogná mindezt és a tétlensége következményeit. És jogosan.

Az eseményeinket, közösségi oldalainkat eltávolítják, cenzúrázzák, és feketelistára teszik. Éveken keresztül tudósítottam a Facebook szólásszabadsággal kapcsolatos politikájának vérlázító elfogultságáról. Ez közismerten egyoldalú: akik ellenzik a dzsihád terrort, támogatják Izraelt és kiállnak a saría – a földön létező legbrutálisabb és legszélsőségesebb ideológia – ellen, azokat szisztematikusan blokkolják, majd törlik.

Az igazság nem gyűlöletkeltő vagy obszcén. Ami gyűlöletkeltő, obszcén és fenyegető az az, hogy a Facebook elhallgattat mindenkit, aki őszintén beszél arról az ideológiáról, ami ezeket a támadásokat motiválja.

A Sherman trösztellenes törvényt kellene használni a Facebook azon monopóliumának megtörésére, amit a szólásszabadságra gyakorol a közösségi hálózati szektorban. Thomas Lifson az American Thinkertől ugyanígy látja a problémát és egy olyan törvényt szorgalmaz, amely „a közösségi médiától megköveteli, hogy csakis a közvetlen fenyegetést cenzúrázhassa, és bármilyen más tartalom törlése legyen törvénybe ütköző.”

A közösségi média platformoknak világnézetileg semlegesnek kell lenniük. “Ezt a törvényi fenyegetést meg kell lépni a Facebookkal szemben, hogy ellensúlyozzuk azt a nyomást, ami láthatóan az olyan muszlim kormányok részéről éri őket, mint amilyen a pakisztáni. Az egymilliárdos piac elvesztése – amit az 57 muszlim ország jelent – szemlátomást nem kívánatos a Facebook számára, ezért a vezetőség enged a nyomásnak.

A muszlim országok nyújtotta piacok értékét ellensúlyozni kell az olyan piacokéval, mint amilyen az Egyesült Államok, ahol kiállnak a szólásszabadság mellett. [Vagyis kényszeríteni kell a Facebookot, hogy döntsön: vagy a nyugati piac, annak szólásszabadságával, vagy az iszlám piac a saríával. – ford.] Úgy tűnik, hogy a Facebook beadja a derekát az iszlám azon követeléseinek, hogy az iszlám legyen az egyetlen olyan téma, amit nem lehet sehol a világon nyíltan és őszintén megvitatni. Ezáltal [az iszlám jog, a saría] blaszfémia tiltását érvényesíti és lehetővé teszi a saría első világméretű győzelmét.”

Az amerikai kormány a Ma Bell-t Baby Bellekre szedte szét. (A Bell-rendszer vagy „Anya Bell” 1877 és 1984 között monopóliumhelyzetben volt az USA-ban és Kanadában a telefonszolgáltatók között. 1983 december 31-én felosztották független vállalatokra – „Baby Bell”-ekre.) Ma már a Facebookon, Twitteren, Youtube-on, stb. keresztül kommunikálunk, ezért alkalmazkodniuk kell az első alkotmány-kiegészítéshez. („A Kongresszus … nem csorbítja a szólás- vagy sajtószabadságot…”).

 

Ezután a BreitPortál cikkének angol fordítása következik Pamela cikkében:

Kinyírták a muszlimok a Dzsihádfigyelő oldalát


A teljes angol cikk itt olvasható:

Facebook Jihad in Hungary: Counter Jihad News Site Gets Shut Down by the Muslim Community

 

Print Friendly

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8710

Bejegyzés: on 2017. nov. 18.. A bejegyzés kategóriái: Hírfolyam, Legfrissebb, Pamela Geller. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez
 • iimre

  A magyar muzulmán az olyan megélhetési fajta — akik a ’90-es években azért alapítottak “egyházat” és azért színészkednek azóta is, hogy hozzáférjenek az állami támogatásokhoz ill. a dolgozók SZJA-jának 1%-ához és le tudják azt nyúlni —, de mögöttük is ugyanaz a középkori szintű, barbár iszlám eszmerendszer áll, amit az ISIS képvisel.

  A Magyar Iszlám Közösség tisztségviselői és holdudvaruk most mindent elkövetnek, nehogy kiderüljön az igazság, hogy az iszlám nem egy vallás (a számok nem hazudnak), az egyházuk pedig fedőszervezet/kényszertevékenység, ügyeskedés és álca az ostobák és a hivatalok átverésére, mert akkor el kell szakadniuk az állami tőgytől, és vége a habzsidőzsinek meg az ingyenélésnek.

  dzsihadfigyelo.com/miert-harcolunk-az-iszlam-ellen?

  Igazából csak arra van szükségünk, hogy minél több ember megismerje az iszlám lényegét. Ez az egyetlen dolog. A védekező alapállás utána már természetesen jön, automatikusan azt veszük föl. Az egyetlen szükséges dolog a tájékoztatás.

  Tájékozódjunk, emberek! Nem számíthatunk másra, csak saját magunkra!

Keresés az archívumban

Keresés dátum alapján
Kategória kiválasztása
Keresés a Google-n

Képgaléria

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes