Külföldi média a Dzsihádfigyelőről – összefoglaló

A Facebookon több, mint 1 millió követővel rendelkező Pamela Geller, az egyik legismertebb dzsihád-ellenes (counter-jihad) aktivista kommentje a dzsihádfigyelő blog bezárásához: itt olvasható magyarul, itt pedig angolul.

A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB DZSIHÁD-ELLENES LAPJA, A JIHAD WATCH KOMMENTÁRJA A DZSIHÁDFIGYELŐ BETILTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN
“A saría szerint eljáró Facebook eltávolította a dzsihád-ellenes Dzsihádfigyelő híroldalát
 A Facebook alelnöke, Joel Kaplan júliusban Pakisztánba utazott, hogy biztosítsa a pakisztáni kormányt arról, hogy el fogja távolítani az “iszlám-ellenes” tartalmakat. Amit máris elkezdtek a gyakorlatba ültetni, még Kaplan látogatása előtt. Február közepén a Jihad Watch Facebookról érkező forgalma hirtelen 90 %-al visszaesett és soha nem is állt helyre. Nem posztolunk semmilyen gyűlöletkeltő vagy provokatív tartalmat, valamint nem szólítunk fel erőszakra és nem is helyeseljük az erőszakot. A Facebook azonban a bíró, az esküdtszék és a hóhér egy személyben. Fellebbezés vagy jogi védelem nincs. Egyesével szedik le a dzsihád-terrort ellenzőket.”

Forrás: Jihad Watch


A Facebook a muszlimok nyomására eltávolította a magyar dzsihád-ellenes oldalt…

Biztonsággal kijelenthetjük, hogy Mark Zuckenberg és IT okostojásai egy csapat “hasznos idiótát” alkotnak. Kitartva amellett, hogy jót tesznek azzal, hogy védelmezik a totalitárius iszlámot mindenfajta negatív kritikával szemben, valójában a szabad társadalmaink (rohamosan zsugorodó) alapja ellen dolgoznak, ami nem más, mint a szólásszabadság.

A Dzsihádfigyelőt lekapcsolta a Facebook saría rendőrsége

A Gates of Vienna előszava: “Régi olvasóink már találkozhattak a magyar dzsihád-ellenes Dzsihádfigyelő bloggal, mely régebben önkéntes fordításokat készített nekünk. Bár a neve angolra fordítva Jihad Watch, az oldal nem kapcsolódik Robert Spencer oldalához.

Mint sok más “iszlamofób” és “gyülöletkeltő” oldal, a Dzsihádfigyelő oldala is áldozatul esett a  Facebook saría rendőrségének, azután, hogy a magyar muszlimok jelentgették. A következő beszámolót a Dzsihádfigyelő szerkesztői küldték. Ebből megtudhatjuk, hogy mi is történt.”

A cikk angol folytatása itt olvasható.


Bill Warner twitter üzenete: “A saría szerint senki – muszlim, és nem-muszlim egyaránt – sem kritizálhatja az iszlámot. A blaszfémia egy bűncselekmény, melyet halállal kell büntetni. Pont!”

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8727

Bejegyzés: on 2017. nov. 22.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes