Videó: Letiltottak a Facebookról, mert a Facebook cenzúráról posztoltam! | Lauren Southern

Egy Trump-párti Facebook csoport adminisztrátorát 2016 májusában kitiltották a Facebookról, mert a következőt posztolta: „Donald Trump nem muszlim-ellenes, hanem ISIS ellenes. Trump azt próbálja mondani, hogy a Belbiztonsági Minisztérium nem tudja megkülönböztetni, hogy melyik muzulmán olyan radikális, aki ártani akar, és melyik ártalmatlan menekült. Ki hajlandó feláldozni a családja biztonságát a politikai korrektség érdekében? Te?”

Ez egy politikai vélemény. Nem rasszista, nem szexista, nem homofób, csöppet sem sértő. És egészen biztosan nem sérti a Facebook semelyik közösségi elvét.

Lauren Southern kiállt barátja mellett egy Facebook posztban, ezért őt is letiltották 30 napra. Hogyan történhetett meg mindez? A Facebook azt mondta, hogy emberi mulasztás történt. Amikor az emberek jelentik a posztokat, a moderátorok döntik el, hogy megfelelőek-e vagy sem. Ez azt jelenti, hogy ezeket a posztokat a Facebook alkalmazottai a Közösségi Szabályok megszegésének tartották.

Hogyan véthet valaki ilyen “hibát”? És ezek a “hibák” miért kizárólag jobboldali posztokkal történnek meg folyamatosan? Ez nem csupán “emberi mulasztás”. Minden bizonyíték arra mutat, hogy mindez szándékos. Kisebb jobboldali oldalakat folyamatosan letiltanak, mindenféle ok nélkül. Ők egyszerűen nem tudnak annyi embert mozgósítani, hogy visszakapják az oldalukat. A Facebook továbbra is lábbal fogja tiporni a szólásszabadságot, ha úgy érzik, hogy megúszhatják.

És igen, a Facebook egy magánvállalkozás, azt csinálnak, amit akarnak, de ha továbbra is szándékukban áll a jobboldali látásmódot cenzúrázni, akkor legyenek őszinték ezzel kapcsolatban. Állj ki Zuckerberg, és mondd el az embereknek, hogy a platformod, a Facebook, amit emberek milliárdjai használnak, a baloldal céljait szolgálja!

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8736

Bejegyzés: on 2017. nov. 24.. A bejegyzés kategóriái: Legfrissebb, Véleményformálók. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes