Az európai iszlám hódítás terve (OIC, 2000)

A Sud Radió videójában Jean-Frédéric Poisson az ISESCO (Iszlám Oktatási, Tudományos és Kulturális Szervezet) által 2000-ben kiadott, “Az iszlám kulturális műveletekre vonatkozó stratégiája az iszlám világon kívül” című kiadványát tárgyalja.

Poisson a Francia Nemzetgyűlés volt tagja és a Kereszténydemokrata Párt elnöke. Nemrég írt egy könyvet, amelynek címe L’Islam à la conquête de l’Occident: La strategia dévoilée (A Nyugat iszlám általi meghódításának leplezett stratégiája).

A videó leirata:

1983-ban az Iszlám Konferencia Szervezete (OIC) arra kérte a saját UNESCO-ját, az ISESCO-t – melynek a főhadiszállása Rabatban, Marokkóban van -, hogy dolgozzanak ki egy stratégiát, amely megerősíti a Nyugatra települt muszlim közösségeket. Ez a szöveg valójában egy hódítási dokumentum. A címe a következő: Az iszlám világon kívüli kulturális cselekvési stratégia. Ez egy hivatalos dokumentum és a Nyugaton letelepedett muszlimoknak szól.

A világ iszlám országai – az 57 muszlim ország – elfogadták a dokumentumot, melynek célja:

  1. Segítse a nyugaton élő muszlimokat.
  2. Visszafordíthatatlan módon hozzon létre muzulmán diaszpórát Európában.
  3. Vezesse be a hitetlenektől való elkülönülés és a saría általi uralom gondolatát.

Ebben a stratégiai dokumentumban, mely egy igen konkrét cselekvési terv, van két kifejezés, ami figyelemkeltő: Az első azon szándék, hogy – idézem: “lecseréljék a civilizációnkat”. Ennek az a célja, hogy a nyugati civilizációt és életmódunkat lecserélje az iszlámra. A 105. oldalon ez áll: “… előkészíteni az eszközöket, melyek egy tiszta és egészséges iszlám társadalom kiépítését szolgálják, egyrészt [az iszlám társadalom] természetével összhangban és a természetes emberi hajlamoknak megfelelően, másrészt az európai demokrácia alapjain.” Tehát a szándék elég egyértelmű. Mindez nem csupán a muszlim közösségek ösztönzéséről szól arra, hogy továbbra is kitartsanak kultúrájuk mellett – ami teljesen legitim lenne -, hanem azt célozza meg, hogy egy iszlám társadalmat hozzanak létre Nyugaton.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8795

Bejegyzés: on 2018. dec. 2.. A bejegyzés kategóriái: Eurábia, Legfrissebb. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes