Az ‘elit’ célja az Európai Kalifátus | Marcel de Graaff

Marcel de Graaff, a Nemzetek és Szabadság Európája frakciójából:

„Elnök Úr! Hadd vázoljak fel egy olyan forgatókönyvet, ami nincs benne Juncker Fehér könyvében. Ha az EU így folytatja tovább, akkor Európa jövője az iszlám lesz. Ez az iszlám világ célja, és ez az EU „elitjének” célja is. Ez a célja a nyitott határok politikájának és ennek a kriminális tömeges bevándorlásnak.

Az csak természetes, hogy vannak olyan járulékos károk, mint az erőszak, gyilkosság és nemi erőszak. Ezt az árat meg kell fizetnünk a nemzetek önazonosságának megsemmisítéséért.

Ez egy szándékos, átgondolt politika az EU részéről. Csupán egyetlen akadály áll az Európai Kalifátus útjában: a hazájukat szerető állampolgárok, akik hazafias pártokra szavaznak. Az EU ezeket a pártokat az ellenségének, a legnagyobb fenyegetésnek nyilvánította. Az EU-ban a hazafikat már nem védi meg a jogállam, ők kitaszítottak lettek (homo sacer). Hacsak az emberek nem lázadnak fel és nem védik meg kultúrájukat és identitásukat, akkor Európa jövője a Kalifátus.”


Homo sacer: A régi Rómában, ha valaki a vallás vagy az állam ellen bűnt követett el, a népgyűlés kiközösítette és homo sacernek nyilvánította. Ettől a pillanattól fogva bárki megölhette. A törvény semmilyen értelemben, még negatívan sem vonatkozott a homo sacerre. Még bűnözőszámba sem vették. Semminek tekintették, élőhalottnak, akinek puszta léte egyszerre volt félelmetes és förtelmes. Aki megölte őt, nem sértett törvényt, mert a homo sacernek nem volt emberi élete, csak puszta élete, a közösség szempontjából halott volt. (Ezért nem lehetett föláldozni sem.) Hiszen élni – a régi római mondást idézve – annyi, mint emberek között lenne. Akit tehát kizártak az emberek közösségéből, az nem él.

Print Friendly, PDF & Email

Rövid URL: http://www.dzsihadfigyelo.com/?p=8806

Bejegyzés: on 2018. dec. 5.. A bejegyzés kategóriái: Eurábia, Legfrissebb, Marcel de Graaf. A hozzászólásokat követni lehet: RSS 2.0. Szólj hozzá, vagy hagy trackbacket a bejegyzéshez

Legutóbbi bejegyzések

Bejelentkezés | Szerkesztő Gabfire themes